18. října 2018

Podzimní novinky Bell cosmetics

Některé kosmetické značky neuvedou na trh novinku jak je rok dlouhý, jiné zase svůj sortiment rozšiřují co měsíc. No a jednou takovou je právě Bell cosmetics. Nové kousky na sebe nenechaly dlouho čekat a za sebe musím říct, že podzimní novinky se fakt povedly.



Jak jistě víte, už dlouho nedám dopustit na make-upy od Bell. Dlouho jsem používala matující a přes léto jsem objevila pudrový make-up s kapátkem. Jednou z novinek je hypoalergenní Aqua Jelly make-up. Jde o fluidní make-up, který by měl poskytovat střední krytí. Krytí bych řekla, že je hodně slabé, spíš jde o takový tónovací krém. Na pleti působí zcela přirozeně a doporučila bych ho na zcela bezchybnou pleť. Pupínky nebo jiné nedokonalosti nezakryje a bez korektoru se případně neobejdete. Složení je obohaceno o vitamin E, díky kterému pleť dostane potřebnou hydrataci.
Make-upy mám ve dvou odstínech, světlejší 01 Light Porcelain a tmavší 04 Golden Beige. Jsou akorát tak na dvě roční období, světlý na zimu a tmavší na léto, kdy bývám docela opálená. Ne, že bych se dobrovolně smažila na sluníčku, ale jsem tmavý typ od přírody a bronz se mě chytá už při procházce s balíkem na poštu.
Musím říci, že jako je lehká struktura make-upu, lehké je i samotné balení. Když jsem ho vybalila z krabičky, až jsem se lekla - je to jako bych v dlaních držela jenom tužku.

Vlevo: 01 Light Porcelain, vpravo: 04 Golden Beige
Make-up vypadá na první pohled docela hutně, ale je lehounký jako pírko. Vůbec se nemusí bát, když spletete ve výběru odstínu. Jak nemá silné krytí, ale jenom sjednocuje tón pleti, na odstínu v tomto případě až tak nesejde. Když se tedy o odstín seknete, vůbec to na pleti nepoznáte.
A třešničkou na dortu je příjemná vůně, která je chvíli cítit i na obličeji po nanesení.


Dalšími úžasnými kousky jsou třpytivé oční stíny. Když se u nás začala dekorativka prodávat, mrzelo mě, že měli v nabídce pouze matné stíny. Já mám ale ráda všechno co se třpytí a moje čekání se vyplatilo. Oční stíny Shimmering sands Eyeshadows jsou třpytivé hodně, až bych řekla metalické a oči hezky projasní. Pigmentace je také parádní. V balení je přibalen miniaturní pěnový aplikátor, který je ale pro mě nevyužitelný. Vůbec nechápu, jak jsem je mohla kdysi sama používat. Všichni jsme ale nějak začínali... Béžový odstín 01 a kakaový 05 se dají použít buď samotně nebo kombinovat spolu. Ten kakaový teď používám prakticky denně a i když v nich štětcem rýpu docela dost, přijde mi, že snad ani neubývají. I po měsíci je vidět originální reliéf stínů. Ten světlejší je  zase skvělý do vnitřního koutku oka, kdy vám pohled hezky rozsvítí. 
Na výběr je celkem 6 odstínů.


Milovnice rtěnek mohou kouknout po nové hydratační rtěnce Intense Colour Moisturizing Lipstick v tužce. Přirovnala bych ji k mému oblíbenému krémovému máslíčku od Astoru. Rtěnka má intenzivní sytou barvu a díky tomu, že je v tužce, precizně se nanáší na rty. Rty jsou po nanesení vláčné, lesklé a hydratované, jako byste ještě na rtěnku použili bezbarvý balzám na rty. Rtěnka na první pohled vypadá matně, ale ve výsledku není. 
Tento rudý kousek je v odstínu 04 a vybírat můžete celkem z 6 výrazných barviček.


Asi budu opakovat, protože červené rtěnky zrovna nepatří mezi můj denní chleba. Tento kousek mi ale sedl nejenom barvou, ale hlavně superjemnou a lesklou texturou, o vysoké pigmentaci ani nemluvím... no uznejte sami.


Co byste také mohli ocenit teď na podzim je hypoalergenní bronzující pudr Fresh Bronze Powder. Opálená pokožka z léta bohužel nevydrží navždy, ale proč si ji neudržet trošku déle. Pudr není třpytivý, takže nebudete házet prasátka a navíc vám dobře poslouží i na vykonturování tváří. 
Pořídit jej můžete v několika odstínech, tento je v odstínu 02. 



Kdo nemáte od přírody husté a výrazné obočí, mohl by se vám hodit hypoalergenní gel na obočí Brow Modeller Gel pro zajištění hustšího efektu. K dispozici je ve třech odstínech, já mám tmavší 02, kterou ocení hlavně tmavovlásky. Gel se nanáší pomocí hodně malého štětinového kartáčku, jako u řasenky. Docela jsem se bála té tmavé barvy, ale vypadá přirozeně, a to i když máte řidší obočí, jako třeba já.
Gel je tekutější, s pigmentací tak akorát, aby obočí nepůsobilo uměle.



Největší radost mám vždycky z těch nejmenších maličkostí, takže mě mezi podzimními novinkami nejvíce potěšil beauty blender. Houbička je hezky jemná a měkkoučná, což mi vyhovuje. Nedávno jsem si třeba koupila houbičku v drogerii Teta a ta byla tak tvrdá, že nešla prakticky ani zmáčnout a vklepávání make-upu s ním občas i bolelo. A to ani nemluvím o zapracování korektoru na nějaké ty nedokonalosti...


Měkčí houbičky vám sice do sebe vsáknout větší množství make-upu a máte tak větší spotřebu, ale zato je líčení na dotek příjemnější. Někdo radí houbičku před použitím navlhčit, mě se osvědčila klasická aplikace za sucha. Používám je asi půl roku, dříve jsem make-up roztírala štětci, ale pomocí houbičky to vypadá mnohem lépe.
Houbička stojí necelou stovku. Ve srovnání s tou příšernou z drogerie, která stála stovky dvě, je to jako nebe a dudy.
Beauty blender můžete omrknout tady.

Která z novinek vás nejvíce zaujala? A čím nanášíte make-up, houbičkou nebo štětcem?

20 komentářů:

  1. Jelikož jsem milovník rtěnek, tak za mě určitě je top produktem rtěnka, ta by se mi líbila.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je skvělá, fakt příjemná na rtech, ale uvítala bych i jemnější odstíny :-)

      Vymazat
  2. Zírám.. super produkty. O makeupu slyším prvně. Zaujala mě ta rtěnka v tužce, musí se s ní hezky pracovat a miluju ty, které jsou hydratační. Takže se po ní určitě a po makeupu podívám. Super článek, děkuji za skvělé tipy! 😊

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezké novinky. Nejvíce mě zaujala rtěnka, i když bych volila jiný odstín. A jelikož jsem straka jako Ty, tak i oční stíny vypadají dobře :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  4. Ten bronzer se mi moc líbí a taky mají moc pěkné balení toho makeupu :)
    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím. Jednoduché, funkční a hezké na oko. Pumpičkové balení je fakt nejlepší, s tubou je to horší, i když Bell v nich má taky super make-upy :-)

      Vymazat
  5. Tak rtěnka má fakt nádherný odstín, ta mě dostala!

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
  6. Nejvíc bych si asi oblíbila rtěnku a gel na obočí, tyhle produkty se u mě teď točí docela často. Makeup vypadá taky fajn, ale ten už tolik nestridam :) ..a opět moc hezké fotky samozřejmě :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) já bez rtěnky také neodejdu do práce. A to jsem třeba před půl rokem používala jen balzám na rty... asi stárnu nebo co :-D

      Vymazat
  7. Všetky produkty vyzerajú skvelo, no najviac ma zaujal práve ten rúž :) Make-up si inak nanášam hubkou

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už si to bez hubky nedovedu představit. Jednou týdně ji vyperu a je zase jako nová :-)

      Vymazat
  8. Rtěnka vypadá fakt skvěle. :) I oční stíny jsou pěkné.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  9. Mě nejvíce ze všech novinek zaujala ta houbička na make-up. I když tu co mám teď, tak je super :) ale ráda bych klidně vyzkoušela nějakou novou.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hubka je super! Vůbec nechápu, jak někdo může make-up nanášet jen tak prsty :-) dřív jsem to tak také dělala, ale ta upatlanost potom :-D

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!