15. října 2018

Tříbarevný balzám na rty

Balzámy na rty jsou pro mě jako mor. Jsem na nich doslova závislá a mám je doma v každé místnosti, v autě, v práci na stole... zkrátka všude, kde se zrovna vyskytuji musím mít alespoň jeden kousek. Bez přetření rtů už ani neusnu a nevyjdu z domu. 
Už jsem zkoušela snad všechny typy - v kelímku, tyčince, vajíčkové... a nejraději mám právě ty v tyčince, protože jsou na používání během dne nejpohodlnější. Pokud třeba stojím někde ve frontě v obchoďáku, nedokážu si představit, že bych se rýpala prstem v kelímku. No a vajíčko zase není ideální na nošení v kapse... 


Balzám na rty Tri Color Lip Tints na první pohled zaujme svým rtěnkovým vzhledem, ačkoliv se tak moc nechová. Je navržen tak, aby rty hydratoval, dodával jim lesk a ještě je jemně obarvil. Zabijete tak tři mouchy jednou ranou.
Složení je obohaceno o kokosový olej, jojobu a včelí vosk. Textura balzámu je hodně jemná, vláčná, skutečně jako klasické bezbarvé balzámky na rty. Není tedy hutný jako rtěnka.
Nemá tedy cenu ani rozebírat výdrž, přece jenom to není klasická rtěnka, u které je výdrž na prvním místě. U balzámu je to jiné a pokud cítíte suché rty, nezbude vám nic jiného, než vrstvu prostě opakovat.


Tento kousek je v odstínu Envy a je barvami laděný do růžova. Na výběr jsou ještě další dvě varianty, do fialkova a červena.
Ačkoliv jsou barvy na první pohled poměrně výrazné, na rtech je téměř k nerozeznání, jen je lehce natónuje a nevypadá to vůbec špatně. Přetření zvládnete i bez zrcátka. Na běžné denní nošení do práce nebo do školy značka ideál.


Balzám na rty můžete pořídit na e-shopu Rajnehtu.cz. Jeden kousek stojí 265,- Kč, což není tak úplně málo, ale když si vezmete, že to je vlastně balzám na rty, lesk a rtěnka v jednom, není to tak zlé.
Jestli je vám e-shop povědomý, tak ano. Nedávno jsem psala o kosmetice Flormar, kterou mám ze stejného obchodu. Připomenout si ho můžete tady. Obzvláště doporučit mohu diamantový vajíčkový balzám na rty s karamelovou vůní. Ta je naprosto dokonalá a přestože ho mám teprve pár týdnů, už ho mám asi milimetrovou vrstvu. Mám ho v práci na stole vedle počítače a mám pocit, že po něm sahám častěji než po klávesnici. Je fakt dokonalý!

Co na balzámek říkáte, líbí? nebo dáváte přednost klasickým výrazným rtěnkám?

19 komentářů:

  1. Na rtech vypadá moc hezky a oceňuji, že rty jen lehce natónuje :)
    Blog EverythinKate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na mě je tak akorát. Nerada chodím do práce zmalovaná, takže je to ideální odstín :-)

      Vymazat
  2. Balzám na rty vypadá skvěle, to je něco úplně pro mě, jsem na ně tak trochu ujetá :D Určitě mrknu na stránky a možná i objednám :)

    everyday-lifecz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to mi povídej :-) ani sem radši nepíšu, kolik balzámů doma mám :-D

      Vymazat
  3. Balzám vypadá dobře akorát trošku drahý :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je dražší, ale jelikož nahradí balzám na rty, jemnou rtěnku a ještě lesk, takže to není zase tak zlé :-)

      Vymazat
  4. Balzámy na rty jsou můj největší zlozvyk...Používám je pořád a mám je všude :D Nejraději mám ale ty obyčejné bezbarvé :)

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
  5. Líbí se mi ten nápad na produkt 3v1, ještě jsem to nikde neviděla :)
    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem určitě v drogerii nebo online na nic podobného nenarazila :-)

      Vymazat
  6. Miluji balzámy a mám neskutečnou spotřebu 😁

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to mi povídej, mám jich do měsíce několik, a to je docela střídám :-)

      Vymazat
  7. Balzamy na rty mám ráda, jelikož mám rty vysušené a popraskané, tak je musím pořád hydratovat. Nemám ale nic proti tmavým rtěnkám, ale musí být hydratované. ☺️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já rty rozpraskané ani nemám, ale spíš takový suchý pocit. Přetírán je ale, i když to ani nepotřebuju, už jsem na tom asi závislá a je to takový můj zlozvyk :-)

      Vymazat
  8. Tak ten vypadá skvěle. Líbí se mi i na rtech, já bych možná vyzkoušela i ten do fialkova. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Výsledek je parádní :-) záleží hodně na tom, jak moc si rty přetřu a podle toho je také intenzita barvy. Když si je přejedu jen jednou, je to jako bezbarvý balzám :-)

      Vymazat
  9. S takovým troj balzámem jsem se ještě nesetkala. Setkala jsem se s mnoha balzámy, co měly dvě barvy :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, dvoubarevných je hodně a třeba i rtěnek. tři barvy už jsou trošku raritka :-)

      Vymazat
  10. Hungary is a welcome addition to the European travel destination circuit and the merits of Budapest are obvious and abundant. Budapest rentals

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!