6. ledna 2020

Mandlová řada pro citlivou pleť od Weledy

Kdo by neměl rád sladkou vůni marcipánu a nahořklých mandlí a nejlépe tohle všechno dohromady. Přesně takhle totiž voní mandlový sprchový krém od Weledy. Když jde o sprchové přípravky, vybírám hlavně podle vůně. A mám to tak celkově u tělové kosmetiky. U té pleťové se držím spíše při zemi, protože citlivé pleti nesvědčí přílišná parfemace a bylo by to spíš na škodu.


Mandlový sprchový krém obsahuje vyživující mandlový olej, který pokožce dodá potřebnou hydrataci. Je vhodný i na suchou pokožku, protože nevysušuje a díky krémové konzistenci bude sprchování malinko nevšední, o to ale příjemnější. Tím se také odlišuje od běžných sprchových gelů a pokud i vy jdete především po vůni, určitě po něm mrknete, tou vůní si vás získá. Je dokonalá a v těchto mrazivých večerech si zpříjemníte novoroční zápřah v práci a krásně se zrelaxujete.
Sprchový krém můžete koupit buď samostatně nebo v sadě s krémem na ruce.


Pleťové krémy mám od Weledy ráda hned z několika důvodů. Jsou na první pohled lehounké, přesto skvěle hydratují. Konzistence krémů je hodně podobná jako u Skin Foodu nebo Cold péče, na pleti je ale o malinko lehčí. Pokud tedy hledáte méně výživnou, zato účinnou péči, mandlovou řadu mohu doporučit.
A jak už jsme zmínila, jsou bez parfemace, takže nebudou citlivou pleť zbytečně dráždit. 
Někomu se to může zdát jako nepodstatné, ale vychytané jsou i samotné obaly krémů. Jsou to klasické tubičky, které jsou skvělé třeba na cestování. Ono vozit v zavazadle skleněné těžké balení, které se navíc může rozbít, není úplně ideální. Toto weledí se vejde i do té nejmenší kosmetické taštičky a o rozbití tady nemůže být ani řeč.


Mandlový pleťový olej lze použít jak na odlíčení pleti, tak jako následnou péči. Záleží tedy, co preferujete. Já oleje používám místo pleťového krému, ale i na první odlíčení. Látkový tamponek navlhčím květinovou nebo obyčejnou vodou z kohoutku, přidám pár kapek oleje a pak už stačí jemnými tahy odličovat make-up. Jen s řasenkou mám trošku problém, protože si většinou dávám dvě silnější vrstvy a tam to chce trošku cviku a trpělivosti. Ale jde to i bez pandích očí a ještě bez zbytečné chemie. Oleje jsou fajn na všechno a od té doby, co jsem vysadila micelárky, moje pleť se zlepšila o 100%. Pleť po použití nepne, v očích nic neštípe a ještě není třeba pleť nijak zvlášť hydratovat. 
Pokud ale přece jenom oleje nejsou zrovna vaší srdeční záležitostí, mandlová řada má i čistící mléko, které je stejně jemné a vyživující, jako ostatní produkty.


Přípravky v péči o pleť můžete zakoupit na e-shopu Weleda.cz a po zaregistrování můžete nakupovat za snížené ceny. Vše je také dostupné i na jiných kosmetických e-shopech a v DM drogerii, jak online, tak i v kamenných prodejnách. Weleda je tedy dostupná všude a pro všechny věkové kategorie a rozhodně s ní nešlápnete vedle.

Znáte mandlovou řadu od Weledy? Zkoušeli jste už něco a jak jste byli spokojení?

8 komentářů:

  1. Z této řady jsem cca tři roky zpátky měla krém na suchou pokožku, byl fajn, ale na mě asi až moc těžký. Každopádně krém na ruce a sprcháč voní nádherně, ale doma jsem je neměla:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na mě je tak akorát a klidně bych potřebovala i hutnější, tak ho střídám s Cold krémem nebo Skin Foodem, které jsou ještě o level výš :-)

      Vymazat
  2. Tuto řadu chci vyzkoušet už pěkně dlouho, ale ještě jsem se k ní nedostala :(

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  3. Já měla sprchový krém a ten byl skvělý :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!