17. února 2020

Líčení očí s TheBalm

Co se týče paletek na oči, vždy mají u mě své prvenství nude paletky v neutrálních odstínech. Proto mému hledáčku neunikla paletka Nude Tude od značky TheBalm. Obaly ale nudné rozhodně nejsou. Svými ilustrovanými a veselými motivy ozdobí každý kosmetický koutek a zpříjemní při líčení každé nové ráno.



Vždy jsem považovala značku TheBalm za drahou, ale není tomu tak. Záleží tedy, co je podle vás drahé, ale luxusní a kvalitní paletka, která stojí okolo čtyř stovek, to je vážně paráda.

Paletka Nude Tude obsahuje 12 odstínů pro jemné, ale i výrazné líčení. Součástí balení je i praktické zrcátko a aplikační štěteček. Ten doma nevyužívám, na to mám svoji výbavu štětců, ale pokud paletku vyvezete někam na cesty, může se jako záchrana hodit.
Pro mě je až na černou a vínovou barvu paletka využitelná celá a světlé třpytivé odstíny jsou parádní na rozjasnění oka a pod linii obočí, kam mimo jiné ráda používám klasický rozjasňovač na tváře.
Pigmentace paletky je skvělá. Vydrží na oku celý den, při líčení neopadává a hezky se štětečkem blendí bez flekatění.


Další paletkou je třeba paletka Alternative Rock Volume 1. Multifunkční paletka obsahuje 6 očních stínů, bronzer, tvářenku, rozjasňovač a zrcátko. Ideální pomocník na cestování, protože budete mít všechno při ruce v jednom kousku a nemusíte zbytečně tahat několik produktů. 
Stíny jsou matné i třpytivé, takže si vybere každý podle svého gusta.
I v tomto případě je pigmentace parádní. Doma používám hlavně předchozí paletku Nude Tude, tuto ale budu vozit sebou na cesty, protože obsahuje všechno potřebné na kompletní líčení.


A co by to bylo za líčení očí bez řasenky. Vedou u mě klasické černé a i když mám řasy od přírody dlouhé, nespokojím se i tak s málem, proto sahám po těch prodlužujících a na objem. Přesně takové požadavky splňuje řasenka Mad Lash.
Řasenka má speciální zahnutý kartáček, takže neopomenete ani ty nejjemnější řasy. Cena kolem 200,- Kč je také příjemná, protože v drogerii se dají sehnat i dražší řasenky, ale ta kvalita mnohdy nic moc. A co se týče designu, tak ten je opět bezkonkurenční, žádná nudná černá nebo stříbrná.


Za mě mohu paletky i řasenku vřele doporučit. Nechápu, že jsem značku nezkusila mnohem dříve. Ale pravděpodobně za to může moje mylná představa o cenách této značky, naopak je ale cenově hodně přívětivá a za tu cenu máte zaručenou slušnou kvalitu.

Zkoušeli jste už něco od TheBalm?

6 komentářů:

  1. Taky mám doma tu první paletku a jsem spokojená. Ještě mám řasenku a rtěnku a nemůžu si stěžovat.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Se rtěnkami zkušenost nemám, ale možná se také po nějaké poohlédnu :-)

      Vymazat
  2. Tu první paletku jsem si vždycky chtěla pořídit, ale ještě jsem si ji nepořídila. :) I druhá paletka vypadá dobře.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych neváhala, navíc není vůbec drahá a udělá skvělou službu :-)

      Vymazat
  3. Tá Alternative Rock vyzerá parádne! Ja mám jednu takú menšiu, ktorá obsahuje 3 tiene a lícenku, volá sa Autobalm Hawaii a na cestovanie je super, len málo variabilná. Niečo takéto by sa mi hodilo :)
    Owl Heaven

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám tu druhou, Californii a je pravda, že nepostačuje. Byla to moje úplně první zkušenost s touto značkou, proto bylo potřeba si trošku rozšířit obzory :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!