14. dubna 2020

Královská levandulová péče od Saloos

Kdo by netoužil pro krásné a mladistvě vypadající pleti. Určitě každá z nás a ani já nejsem výjimkou. Také už patřím do kategorie 30+ a anti-age péče se pro mě z preventivních důvodů změnila na ty nezbytně nutné. Zkrátka pokud chci stárnutí pleti zamezit, je třeba sáhnout po kvalitní péči. A nemusí jít o drijáky z drogerie nadupané všemi možnými i nemožnými a ne zrovna přírodními látkami. Jde to i v bio kvalitě a s královskou péčí od Saloos. 


Královská péče proti vráskám v sobě ukrývá kombinaci bio arganového a bio opunciového oleje, které patří mezi nejluxusnější oleje v péči o pleť vůbec. Podporují tvorbu kolagenu, vyplňují vrásky a udržují v ní potřebnou vláhu. Já se nyní kolagenem dopuji i vnitřně ve formě nápoje, takže věřím, že účinek královské péče ještě více umocním a trošku ten čas zastavím. 

Složení: Argania Spinosa Kernel Oil, Opuntia Ficus Indica Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Linalool, Limonene, Geraniol.

Základem královské péče je bio opunciový a bio arganový olej. Opunciový olej je ne nadarmo nazýván "přírodním botoxem", podporuje tvorbu kolagenu, pleť hydratuje a vyživí ji řadou vitaminů. Ani arganový olej nestojí svými omlazujícími účinky v pozadí. 

Esenciální olej z levandule má pozitivní účinky nejen na pleť, ale hlavně na smysly. Asi se budu opakovat, že levandulovou vůni miluju, ale je tomu zkrátka tak. Pokud to máte jako já, doporučuji od Saloos hydrofilní odličovací olej Levandule, který je z pleti cítit ještě dlouho po odlíčení a už samotné odličování si nesmírně užíváte. Z nezáživné rutiny se tak stane příjemná chvilka a čištění pleti vás díky tomu bude i bavit.

Péče se používá vždy večer na odlíčenou a vyčištěnou pleť a dekolt a ráno, kdy je skvělá jako podklad pod make-up. Textura je mastnější, jde přece jenom o olej. Stačí ovšem jen pár kapiček, které rozetřete do ztracena a vše se krásně vpije. Je to tedy takový malý olejový zázrak s účinky pleťového séra. Kdo je také denně používáte, jistě mi dáte za pravdu, že s pletí umí doslova zázraky. Většinou se ale musí používat v kombinaci s olejem nebo krémem, protože nehydratují tolik, jak bychom očekávali. U Královské péče najdete všechno v jedné malé lahvičce.
Pokud vás vždy po odlíčení pleť pne, už po prvním použití pocítíte příjemnou úlevu, na omlazení a vyhlazení linek si budete muset počkat pár týdnů. Na místě je samozřejmě pravidelnost, to je tak ale s jakoukoliv jinou péčí.


Na výběr je tato varianta levandule a komu by přece jenom nevoněla, můžete mrknout i na růži.

Co říkáte na královskou péči od Saloos?

10 komentářů:

  1. Tole vůbec neznám, děkuju za tip, vypadá dobře. Levanduli ráda nemám, stejně tak jako vůni růže, ale oboje je super na citlivou pleť, takže je úplně nezatracuji :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevoní zase tak přehnaně, takže by se to dalo zvládnout :-)

      Vymazat
  2. Levandulovou vůni přímo zbožňuju, už jen díky tomu by mi produkt nejspíš vyhovoval! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To věřím. Vůně je u mě mnohdy u kosmetiky největším rozhodovacím měřítkem k pořízení :-)

      Vymazat
  3. Zatím produkty proti vráskám moc nevyužívám, nicméně se mi hrozně moc zamlouvá fialový obal, vypadá to jako královsky laděné balení. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle vypadá moc povedeně, dlouho jsem od Saloos nic nezkoušela :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Saloos používám denně, je to moje nejmilejší značka a zbožňuji všechny ty vůně olejíčků :-)

      Vymazat
  5. Tyhle novinky jsem ještě neměla a vypadají skvěle :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě doporučuji vyzkoušet, pokud máš ráda oleje místo krému :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!