5. července 2020

Karl Lagerfeld Paris 21 Rue Saint-Guillaume

Karla Lagerfelda určitě netřeba představovat. Je považován za jednu z největších módních ikon a nejinak tomu je i s jeho parfémy. Neméně známá je jeho kočka Choupette, která má na sociálních sítích tolik sledujících, jako leckterá holywoodská hvězda a s trochou nadsázky bych se vůbec nedivila, kdyby teď po Karlovi vedla jeho impérium. 
Novinkou mezi vůněmi je parfémovaná voda Paris z kolekce vůní City, která vznikla na počest oblíbených světových míst, která samotného Karla určitým způsobem uchvátila. Paris je inspirována francouzskou oblastí St. Germain, z níž Karl učinil střed svého módního světa a právě zde, na ulici 21 Rue Saint-Guillaume, vybudoval sídlo své společnosti. 



Vůně Paris patří do skupiny ovocně-květinových vůní se dřevitým základem a hodí se pro jakoukoliv příležitost. Je jemná na den, ale zároveň smyslná na večer. Tato kategorie vůní je přesně moje krevní skupina, takže jsme si sedly dokonale. Používám ji každý den do práce a moc mě baví. 


Složení vůně:

Hlava: mandarinka, grapefruit, lístky fialek
Srdce: růže, jasmín, gardénie
Základ: pačuli, santalové dřevo, pižmo



Pokud nemáte rádi typicky květinové vůně a zároveň moc svěží citrusové, tento kousek je takový kompromis a nabízí od každého trochu. Vůně je lehounká, takže nevydrží celý den. Zato ji vynosíte právě teď v letních měsících a nebudete si připadat převonění.

Flakonek je jednoduchý, přesto osobitý. Charakterizuje jej hned několik znaků Karlovy tvorby, a to typický podpis či červený rámeček.


Parfémovanou vodu Paris můžete pořídit ve dvou velikostech, a to v 60 ml a 100 ml flakonku na e-shopu Sensualite.cz. Toto je můj druhý parfém od Karla. Tím prvním byl parfém Karl Lagerfeld, který byl o malinko sladší, ale také okouzlující. 

Ani pánové nebudou ochuzeni o voňavou možnost, protože vůně je k dostání v City kolekci i v pánské verzi New York.

Znáte nějakou vůni od Karla Lagerfelda?

14 komentářů:

  1. Nepoznám žádnou jeho vůni, ale podle popisu může vonět moc hezky. Myslím, že by se mi taky líbila. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě jsem žádnou vůni neměla, ale tahle by mi voněla, miluji takové vůně. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až budeš mít možnost, určitě nějakou vůni vyzkoušej :-)

      Vymazat
  3. Složení vůně by mi naprosto vyhovovalo! Musí vonět úžasně... Asi si na ni udělám zálusk.. 🤣😍😍

    OdpovědětVymazat
  4. Žádný parfém od Karla jsem zatím nezkoušela, ale možná by mi více voněl ten druhý, protože mám ráda sladké vůně :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ani já jsem Karla nezkoušela, ale popis vůně odpovídá předně mým preferencím, né moc sladký, svěží na léto, úplně si to dokážu představit :))

    www.lifebynikys.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Wood-scented perfume is my favorite. It always succeeds in refreshing the mind every time it smells.

    Thank you for the good review. Greetings from Indonesia.

    OdpovědětVymazat
  7. Byl jsem bez herpetické choroby pomocí bylinné medicíny Dr. Sacre, která ji vyléčila, šel jsem na lékařský test, doktor mi potvrdil, že jsem bez herpetické choroby, funguje to jako kouzlo a bylinná medicína je nejlepší, tady je číslo Dr. Sacre WhatsApp +2349076034359 nebo e-mailová adresa doctorsacrehealing@gmail.com,
    Kontaktujte ho, pokud máte jakýkoli problém nebo chorobu, kterou potřebujete, je kontaktovat ho, pomůže vám vyléčit tuto dlouhodobou nemoc ve vašem systému pomocí bylinného léčiva

    Mary

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!