28. června 2020

Novinky z dekorativky Bell cosmetics

Co se týče dekorativní kosmetiky, té není nikdy dost. Třeba oproti pečující kosmetice, kdy si vystačím jen s jedním produktem, který mám do té doby, než se dostanu až na dno, dekorativku hodně střídám a do počtu jí mám asi nejvíce. Na obličej si vystačím s jedním kvalitním pleťovým krémem a sérem, ale při líčení si s jedním produktem nevystačíte. Rtěnku můžete s trochou nadsázky použít nejen na rty, ale třeba i místo tvářenky, ale takovou řasenku krom řas asi jinde nevyužijete.
Když chcete docílit kompletního make-upu, mnohdy sáhnete třeba i po deseti různých produktech. Já nejčastěji sahám po řasence, očních stínech, make-upu, pudru, bronzeru, rtěnce a to ani nepočítám štětce, kterých využiji při jednom líčení klidně i pět. 
Při tom množství produktů proto sahám po levnější a dostupnější kosmetice, jako je třeba Bell cosmetics. Tu používám už od samého začátku, co je u nás dostupná a už mám za ty roky své oblíbence, na které nedám dopustit.
A jelikož tu dekorativka už delší dobu nebyla, tentokrát si to vynahradíme pořádnou nadílkou a věřím, že to bude pastva pro oči, stejně jako pro mě, když jsem balíček otevírala.


Mezi novinkami najdete od každého trochu, od líčení očí až po rty. Nejvíce mě zaujaly produkty na oči, protože ty já sama si líčím nejvíce a dá se s nimi nejvíce vyhrát. Žádné líčení očí se neobejde bez kvalitní řasenky a ty Bell opravdu umí na jedničku.
Nová objemová řasenka Push Up není výjimkou. Má silikonový kartáček, který je díky klasickému tvaru skvělý. Vyhovují mi tyto klasické a obyčejné, bez zbytečného zahnutí a tvarování. 


Oční linky jsou něco, co jsem nikdy nepoužívala. U ostatních jsem vždy obdivovala, jak ji na sobě umí precizně a hlavně rovně vykreslit a i já sama už jsem si jich pár koupila. Vždy jsem ale ztratila odvahu a poslala jsem je dál. Tekuté třpytivé oční linky od Bell cosmetics jsem už ale konečně prubla a docela se mi zalíbily. Pro začínající "linkovače" nebo pro méně odvážné jako já, můžete nejdříve začít se světlejší, jako je tato metalicky růžová. No a až získáte trošku cviku a dostanete v linkách zalíbení, můžete jít do klasické černé.
Světlé nebo barevné linky vypadají hezky v kombinaci právě s černou, kdy ji vykreslíte nad její linii. Líčení se tak ozvláštní a nemusíte se už pracně dělat s očními stíny.


Jako správná straka miluji všechno, co se leskne a třpytí, takže různé rozjasňovače, třpytivé oční stíny a lesklé rtěnky jsou něco pro mě. Už podle obalu mě nadchla limitovaná edice Feel the Nature, která kromě třpytivých rozjasňůvačů, bronzerů, lesků na rty obsahuje i matné rtěnky a tyto peckovní pigmenty na oči. Ty používám klasicky místo očních stínů. Aplikaci doporučuji pomocí jemného štětečku a stačí ho jen lehce "namočit", přesto bude barva sytí a pigmenty nebudou opadávat pod oko.
Pak už jen stačí vyblendit do ztracena a máte hotovo.



Bronzer je fajn i na konturování tváří a rozjasňovač doporučuji použít do vnitřního koutku oka místo světlého stínu a pod linii obočí, ať se pohled ještě více projasní. Oba druhy můžete vybírat pouze v jednom odstínu, který je ovšem univerzální a troufám si říci, že sedne každému typu pleti.



Řadu Feel the Nature doplňuje i nový lesk na rty Magma lip. Prodává se pouze v jednom odstínu a je to taková univerzální barva s jemnými zlatavými třpytkami. Lesk nemá lepivou texturu a je na rtech velice příjemný.
Také tekutá rtěnka ze stejné řady je třpytivá a bohatě pigmentovaná. Oba kousky se aplikují pomocí praktického pěnového aplikátoru.



Co se týče novinek, na své si přijdou hlavně milovnice rtěnek. Nové matné rtěnky z edice Floral Vibes mají opravdu nádherné odstíny a líbí se mi i netradiční úzké vysunovací balení. Je to přece jenom zase něco jiného. Aplikace je snadná a precizní a vyhovují mi.
Rtěnky jsou hodně pigmentované a udělají na rtech hezký matný pudrový finiš.



Odstíny zleva: 03 Nude Peony, 04 Red Rose, 02  Fuchsia Peo, 01 Pink Rose

A aby těch rtěnek nebylo málo, hodně jsme si oblíbila tuto ve tvaru srdíčka, která mimochodem i fajnově voní. Je to hezký nude odstín 02 Steamy Kiss a obsahuje jemnou perleť pro lesklé rty. 
Není to rtěnka v pravém slova smyslu, protože není sytě pigmentovaná a je to spíš takový tónovací balzám na rty se třpytkami. Čím více vrstev ale nanesete, tím větší zabarvení rtů docílíte.


Podobně, co se týče odstínu, je na tom rtěnka v odstínu 02 Bell. Akorát s tím rozdílem, že je matná a také hezky voní po ovoci. 


Dekorativka Bel cosmetics je skvělá, dobře poslouží a nezruinuje vaši peněženku. Většina kousků stojí kolem stovky, takže když se nebudete moci rozhodnout mezi dvěma favority, můžete si koupit rovnou dva bez jakýchkoliv výčitek. 

Po kolika kouscích z dekorativky běžně při líčení saháte? A jaká novinka vás nejvíce zaujala?

8 komentářů:

  1. Krásne novinky. Ja si pamätám ešte Bell ako druhoradovú značku ktorú keď som sa priznala na blogu že používam tak ma ľudia začali hejtovať. Že to nie je značka pre blogerky :D Ako sa ten čas mení :)

    AKO SA PODOBAŤ NA FRANCÚZSKY VĎAKA ŠATÁM?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš a já ji vidím hlavně u blogerek. Je to fajn značka a hodně oblíbená :-)

      Vymazat
  2. Moc mě zaujala řasenka a všechny ty rtěnky - odstíny mají naprosto luxusní, přímo jak na léto dělané! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to hodně povedená limitka a rtěnky jsou moje oblíbené. Ještěže už je můžu používat, s rouškou to moc nešlo, tak už jsem měla absťák :-)

      Vymazat
  3. To jsou skvělé novinky. Líbí se mi hlavně ty rtěnky. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle značku vůbec neznám, nejvíce mě zaujaly ty rtěnky ♥ Díky za super tipy!

    lucyvillain.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!