21. září 2020

Růžová micelární voda Skin Naturals Rose Water od Garnier

Poslední dobou Garnier chrlí jednu novinku za druhou. Není to tak dlouho, co jsem zkoušela pleťovou péči s aloe vera, pak zase kokosové mléčné plátýnkové masky a teď nově je to micelární voda Skin Naturals s růžovou vodou. Když se tak zamyslím, tak Garnier už má ve svém portfoliu hodně micelárních vod a celkově přípravků na odličování.
Nedávno se mi do rukou dostal jeden z nejhezčích balíčků, který mi kdy přišel. A jak hezky vypadal navenek, jeho obsah byl parádní. 


Obsah balíčků byl celý růžový, a to doslova. Krom růžové limonády a růžového Moninu si mohla pochutnat i moje pleť v podobě micelární vody s růžovou vodou. 
Micelární voda je obohacena o rozjasňující růžovou vodu pro oživení mdlé a citlivé pleti. Parfemace je jemná, skutečně růžová a dobije vás energií. Je to taková svěží vůně, která vás bude při čištění pleti bavit. Kosmetiky s výtažky z růží mám moc ráda, stejně jako samotné růže. 
Já micelárky nepoužívám dlouhodobě, protože se odličuji převážně hydrofilními oleji. Na cestování nebo kdekoliv mimo domov jsou pro mě ale nejlepší a nejjednodušší variantou a vždy se je pak snažím ještě dočistit gelem. Nikdy bych se neodlíčila micelárkou samotnou a hned na ni nenanesla pleťový krém. I když micelárka stáhne všechny nečistoty hned napoprvé a pleť je čistá po pár tazích tamponkem, já své zvyky neopouštím ani tak a vždy ještě micelárku z pleti opláchnu. 
Tato micelárka je jemná, pleť odlíčí i bez drhnutí a skvěle si poradí i s očním make-upem, včetně řasenky. Já jsem zvyklá na dvě vrstvy řasenky, takže když testuji něco nového na odličování, největší zatěžkávací zkouška je právě dostat dolů silnou vrstvu řasenky. A jelikož micelárka obstála, nemohu ji hodnotit jinak, než kladně.




Na výběr jsou dvě velikosti balení, a to velké 400 ml a malé cestovní 100 ml, které si můžete klidně přibalit i do zavazadla na palubu letadla, pokud se chystáte někam odletět. 
Sehnat se dá prakticky všude online na e-shopech, třeba na Notinu, kde já sama nakupuji nejčastěji. No a pak samozřejmě v DM drogerii a dalších kamenných prodejnách, pokud si ji chcete nejdříve osobně "očichat".

Zaujala vás tato růžová novinka? A používáte na odličování nějaké přípravky od značky Garnier?

20 komentářů:

  1. Ozaj krásne balenie :) Ja mám produkty od Garnieru veľmi rada, určite niekedy vyskúšam aj túto micelárku :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, balíček byl vyšperkovaný do posledního detailu :-)

      Vymazat
  2. Souhlasím s tebou, že Garnier má plno novinek, což je super. Micelární voda vypadá jako fajn produkt. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Páni, to je přímo růžový zázrak! Už jen to balení by mě nadchlo! :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tak takový balíček bych ocenila i já, krásný! :)

    somethingbykate .

    OdpovědětVymazat
  5. Upřímně? Nejvíc závidím ten sirup od Moninu. Miluju limonádu z růží! :-D Ale zkusím i tuhle řadu od Garnieru... mám ráda přípravky z růží. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Limča i Monin byly fakt geniální. Dovedu si je představit i v levandulové verzi :-) levandulovou řadu Garnier také má, hlavně pečující a na tu mám také zálusk :-)

      Vymazat
  6. Jak říkáš, jeden z nejhezčích PR balíčků, jaký jsem kdy viděla :)
    Já od Garnier zkoušela řadu BIO, ale rozhodně se chystám i na jiné produkty, jako jsou micelárky a masky. Já na micelárky nedám dopustit, není to teda jediné čím čistím pleť, celkem ji čistím na čtyřikrát, ale micelárka je v péči taky a oplachuji ji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řada Bio je skvělá. Mám čisticí gel s citronovou trávou a je fakt TOP. Teď mají navíc Bio řadu rozšiřovat o konopné a levandulové kousky, tak se těším, jaké budou :-)

      Vymazat
  7. Opravdu krásný balíček. Garnier mám moc ráda. Nejvíce jejich vlasové masky. Dříve jsem kupovala i pleťové krémy.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  8. Taký balíček by som hneď brala :D To si sa veľmi musela tešiť. Čisto mi to pripomína nejaké tie mlieka na tvár alebo telo od Avonu či Oriflame. Neviem teraz ktorá firma mala také :D

    MÔJ 3 TRÍMESTER // DISCOVERINGGLAM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Málem jsem spadla na zem, když jsem ten balíček uviděla, vážně se moc povedl :-)

      Vymazat
  9. Garnier už moc nepoužívam, no mala si to krásne zabalené,že to hneď zaujalo :D
    leekralovaa

    OdpovědětVymazat
  10. Aww the packaging and the color of the toner...I can't wait to try it!
    All About Belt Reviews

    OdpovědětVymazat
  11. I've been using the micellar water of Ganier for many years, I think I should also give this product a try!
    All About Gloves Review

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!