29. října 2020

Novinky z dekorativky Maybelline

Když se zamyslím nad novinkami různých značek, tak Maybelline patří k těm, kteří jich mají ročně bezpočet. Některé značky přijdou do roka maximálně s jedním produktem, Maybelline je uvádí už po několika měsících, což jistě všechny kosmetické nadšenkyně včetně mě ocení. Já sama ráda chodím do drogerií obcházet stojany s dekorativkou, co je kde nového a k neštěstí mé peněženky nikdy neodejdu s prázdnou.


Když mi nedávno přišel dokonalý růžový balíček s produkty Garnier, myslela jsem, že nic hezčího už mi nikdy nepřijde. Ale bílé tenisky i s fixami a nášivkami, které si mohu sama ozdobit? To je naprostý úlet a paráda!


Mezi novinkami je renovovaný hydratační make-up Maybelline Affinitone. Já mám ráda i AffiniMat, ale teď pod roušku jsem ho vyměnila právě za tento hydratační. Do práce výrazně krycí make-up nenosím, spokojím se mnohdy jen s korektorem, kterým zakryji nedokonalosti. Když jdu ale někam mezi lidi, make-up nevynechávám. Také hlavně díky sobě, abych se cítila, jak se říká, ve své kůži. S nahou pletí si přijdu nesvá, že mi něco chybí. 


Jelikož tu už máme podzim v plném proudu, nově jsou k dostání oční stíny v tužce Maybelline Color Strike v krásných podzimních barvách. Na ty jsme se těšila nejvíc, protože líčení očí a stíny, to je moje. Navíc hnědé, bronzové nebo zlatavé odstíny jsou moje nejoblíbenější.


Stíny se nanáší malinkatou houbičkou, která se ukrývá v uzávěru. Po otočení vypruží ven a pak už stačí jen nanést na oční víčko. Jsou poměrně dobře pigmentované, jen na kompletní líčení oka jej musíte "namočit" vícekrát. Stačí nanést na celé víčko a pak štětečkem rozblendit do ztracena. 
Je to skvělá vychytávka třeba na cesty, pokud se strachujete o rozbití a také se vám nechce tahat celá paletka. Pár tužek nezabere žádné místo a rozbití vůbec nehrozí.


U očí ještě chvíli zůstaneme a pokud se neobejdete bez oční linky, můžete mrknout na ty v peru Maybelline Hyper Easy. Tužka je velmi precizní, takže s ní vyčarujete dokonalou tenkou linku včetně ocásku.



Moc by mě zajímalo, čím pak si upravujete obočí? Já dřív hodně používala klasické pudrovky, pak tužky, ale to zabere spoustu času, než si jednotlivé chloupky vykreslíte. Praktičtěji se mi jeví gelová řasenka na obočí Maybelline Brow Fast Sculpt. Aplikace je jednoduchá, rychlá a výsledek je přirozený, o což mi jde především. 
Na výběr je varianta jak pro blondýnky ve světlejším provedení, tak i tmavší pro hnědovlásky. Ten stříbrný je transparentní. Je hlavně pro ty, kteří se pyšní hustým a tmavým obočím. Z vašich reakcí ale na sociálních sítích vím, že většina z vás s obočím není spokojeno a bez úpravy se neobejdete. Je to podobně jako s vlasy, které bychom chtěli všichni lesklejší, hustší nebo delší. U obočí je to tedy stejně tak.



A co by to bylo za novinky bez rtěnek, proto to nejlepší si nechávám na konec. Rtěnky Hydra Extreme Matte jsou doplněny o nové odstíny, takže je alespoň větší výběr. 
V jednom z předchozích článků jsem tyto rtěnky vychvalovala do nebes. Jsou to neskutečné držáky, stojí pár kaček, i když to balení je hodně jednoduché. Na balení ale až tak nezáleží, hlavní je, jaké vlastnosti rtěnka má. A tato se umí pochlubit nejen skvělou výdrží, pigmentací, ale hlavně dokonalými sytými barvami.


Zaujaly vás tyto novinky od Maybelline?

14 komentářů:

  1. Novinky vyzerajú super. Moc sa mi páčia tie tiene v tube a aj tie rúže sú krásne.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Je to skvělý make-up, je na trhu už tak dlouho a pořád je oblíbený :-)

      Vymazat
  3. Ahoj a pěkný den přeji. Affinitone jsem sice objevila až letos na jaře, ale už mám druhé balení a velká spokojenost! Make-up prošel testem nošení respirátoru 👍. Rovněž matnou rtěnku mám od jara a je to velký držák!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Ten makeup mám a je to skvělý produkt, podle mě lepší jak Rimmel. :) Rtěnky mají krásné odstíny.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Rimmel vůbec nepoužívám, mě ta značka přijde mrtvá, žádné novinky a nic, co bych nutně potřebovala :-) měla jsme snad jednu rtěnku a to je všechno.

      Vymazat
  5. Affinitone make-upy jsem používala před lety a už ani nevím z jakého důvodu jsem je opustila. Vím, že jsou to skvělé make-upy a třeba ho opět vyzkouším, až mi můj aktuální dojde. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to mám také tak. Dlouho něco používám, pak zkusím něco nového, ale stejně se vrátím k tomu původnímu :-)

      Vymazat
  6. Novinky vypadají parádně! Ovšem ty rtěnky, ty musím už konečně zkusit i když na červené barvy zrovna nejsem :)

    OdpovědětVymazat
  7. Zaujaly mě oční stíny v tužce a taky ty rtěnky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!