16. listopadu 2020

Voňavé tipy na vánoční dárky od Saloos

Nechci tímto článkem nikoho strašit, ale za více než měsíc tu máme Vánoce, takže je nejvyšší čas poohlédnout se po dárcích pod stromeček.
Já letos řeším vše s předstihem a vzhledem k současné situaci také online v klidu a bezpečí domova. I nakupování dárků si ovšem můžete zpříjemnit. Nemusíte vystrčit paty z domu, stát ve frontách, stačí si uvařit čaj, dát si něco dobrého k jídlu nebo se klidně i zabalit do teplé deky. Navíc se nemusíte hezky oblékat ani líčit, protože vás nikdo neuvidí. Přiznám se, že když nakupuji online, většinou toho nakoupím mnohem více a vždy přihodím i něco malého pro sebe.
Letos jsem na Vánoce připravená a dárky už netrpělivě čekají ve skříni a dokonce jsou i zabalené v taštičkách. Tuto informaci jsem se bála zveřejnit, ale poté, co jsem se ptala pod jedním příspěvkem na Instagramu, jsme úplně v klidu. Většina z vás už totiž dárky také má a dokonce i zabalené, takže vás chválím. A přitom je většina obchodů zavřená! Je tedy dost možné, že nejen letos, ale i příští rok budu nakupování řešit podobně a musím říct, že jsme více v klidu a těšení se na svátky si tak mohu začít užívat. Ještě nám k dokonalosti chybí troška té zimy a sněhu, ale snad se také brzy dočkáme.



Jako první mi do oka padla tato krásná růžová sada, obsahující růžovou květinovou vodu, hydrofilní odličovací olej Růžové dřevo a bio regenerační obličejový olejíček. Jsou to přesně tři kroky, které potřebujete ke krásné a zdravé pleti.
Květinová voda je skvělá na osvěžení pleti během dne, ale i na navhlčení látkového tamponku, pokud se odličujete právě hydrofilními odličovacími oleji. Pak už jen stačí kapička pleťového oleje a pleť bude hezky provoněná a nebude jí vůbec nic chybět.





Tuto dárkovou kazetku s růžovou pleťovou péčí a mnoho dalších v různých provedeních můžete omrknout na stránkách Saloos.cz, kde se dají rovnou i všechny objednat. Věřím, že s těmito krásnými sety potěšíte každou rodinnou příslušnici a nebo ukořistíte něco pro sebe jen tak pro radost. Dárkové sety s kosmetikou dostává ráda každá žena a určitě s ní nic nepokazíte, právě naopak. 

Na závěr mám pro vás menší bonus v podobě soutěže. Už od 17. listopadu můžete vyhlížet na mém profilu na Instagramu fotku s růžovou sadou Saloos, o kterou si budete moct po celých 14 dní zasoutěžit. 1. prosince pak vyhlásím jednoho soutěžícího a výhru mu zašlu tak, aby se stihlo doručit ještě pod stromeček. 

Dáváte nebo dostáváte také rádi dárkové kazetky s kosmetikou?

18 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. To ano. Když člověk neví, co koupit a zaroveň chce potěšit něčím kvalitním :-)

      Vymazat
  2. Ahoj, sada by se mohla líbit mé kamarádce, ta má růže moc ráda!! Zauvažuji, díky moc za prima tip.
    Právě jsem objednala knihy, jednu sadu knih už mám, pak nějaké drobnosti. Zbývá mi tak 1/4 dárků bych řekla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už mám naštěstí všechno, zbývají mi už jen drobnosti :-)

      Vymazat
  3. Tohle najít pod stromečkem by se mi asi hodně líbilo. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To věřím, Saloos potěší každého v jakékoliv podobě :-)

      Vymazat
  4. To je nádherná sada - jako vánoční dárek naprosto dokonalá! :))

    OdpovědětVymazat
  5. Tento balíček vyzerá skvelo! Moc mám rada produkty s ružou.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  6. Saloos miluji! <3 tato sada vypadá vážně skvěle a moc ráda jí vyzkouším! Nyní testuji mandlový olej od této značky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mandlový olej mám také a voní božsky :-) teď mají na webu velké slevy, tak mrkni a třeba něco ukořistíš :-)

      Vymazat
  7. Od té doby, co jsem se Saloosem spolupracovala ho mám moc ráda, dokonce až tak, že přemýšlím o koupi nějakého produktu k Vánocům. Zásoby dochází :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Saloos také poznala díky spolupráci a dnes patří mezi mé nejoblíbenější značky. Letos budu nadělovat u nás v rodině k Vánocům, tak snad potěší :-)

      Vymazat
  8. Saloos mám ráda a tahle sada vypadá naprosto fantasticky. Já letos celou rodinu obdaruji produkty od Renovality jak chlapy, tak ženy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to letos prostřídám, každý dostane od každého trochu, ale kosmetika teda hodně dominuje :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!