7. prosince 2020

Mlsání s KetoFit nejen na podporu hubnutí

Pokud mě honí mlsná nebo přepadne malý hlad, většinou sahám po proteinových tyčinkách. Dopřávám si je hlavně v práci mezi hlavními jídly k svačině nebo když někam cestuji autem. Současná situace nám sice úplně neumožňuje výlety a cestování a také zimní období k tomu není zrovna dvakrát ideální. Přesto je ale vždy fajn mít za každých okolností po ruce něco malého a výživného k zakousnutí.
Já mám vždy alespoň jednu tyčinku v kabelce a nemůže mě tak nic zaskočit.



Spoustu dobrých tyčinek nabízí prodejce KetoFit. Toho myslím netřeba více představovat, protože nejde o nic nového a já sama už mám tuto značku v povědomí už několik let. KetoFit není jen o dietách, ale můžete si jejich produkty dopřát i na udržovací fázi. A že to funguje se můžete přesvědčit přímo na stránkách ze spousty kladného hodnocení a recenzí a pod jednu se mohu podepsat i já.

Mix příchutí proteinových tyčinek obsahuje celkem 18 tyčinek. Co se týče příchutí, v balení najdete 5 ks 50g kokosovo čokoládových tyčinek, 5 ks 60g cappuccino a 8 ks 32g mléčných podlitých tmavou čokoládou. Musím uznat, že tyčinky jsou všechny moc dobré a ty malinkaté capuccinové mi připomínají sojový suk napůl namočený do čokolády. Ten jsme měla naposledy jako malá a úplně jsem se skrze tu chuť přenesla do dětství. Právě capuccinové tyčinky mi chutnaly nejvíce. Je to trošku paradox, protože kávu jako takovou nepiju vůbec, jsme spíše čajíčkář. V jídle mi ale kávová příchuť nevadí, stejně jako v kosmetice nebo ve svíčkách.

Denně by se měla sníst pouze jedna 50 g a 60g nebo dvě 32g tyčinky, protože výživově nahradí jedno hlavní jídlo. Pokud tedy zrovna nestíháte vařit, jste maminka na mateřské dovolené nebo zkrátka pracovně trávíte většinu času za volantem, je to ideální volba, jak se najíst a nestrádat.
Tyčinky obsahují vysoké množství bílkovin a vlákniny a jsou opravdu hodně syté. Pokud jste zvyklí jíst normální oběd nebo večeři, možná si budete na náhradu jídla pár dní zvykat. Zasytí vás ale na několik hodin, takže pak už vám to přijde normální. Jde spíš o změnu režimu než pocit hladu. Když tedy nahradíte oběd tyčinkou, nebojte se, kručet v břiše vám nebude.

Já tyčinkami nenahrazovala hlavní jídlo úplně, ale měla jsem je hlavně k dopolední a odpolední svačině v práci. Nejenom doma, ale občas i v práci mě honí mlsná, protože co si budeme povídat, u počítače toho občas smlsneme víc než večer u televize. A při sedavém zaměstnání je mnohem důležitější si rozmyslet, co jíme, protože toho pohybu nemáme moc. 



Na domácí chroupání u televize jistě oceníte proteinové tyčinky na slano. Popravdě jsem ani nevěděla, že nějaké slané proteinové tyčky existují. 
Tyčinky obsahují 44% bílkovin, 20% vlákniny a jen 8% sacharidů, takže je můžete jíst klidně i večer u televize a to zcela bez výčitek. Neohrozí vám tedy ani dietu, pokud zrovna nějakou držíte.
Tyčinky úžasně voní a chutnají po kmínu. Dají se jíst samotné, ale dobré jsou třeba s ochuceným dipem nebo hummusem nebo nalámané do polévky místo krutonů.
Tyčinky nejsou chuťově slané skoro vůbec, takže pokud si je dáváte s dipem nebo pomazánkou, nebudou ovlivňovat chuť, pokud nepočítám kmín, který se v podstatě hodí ke všemu.



Na všechny proteinové tyčinky můžete mrknout na stránky Ketofit.cz. Najdete zde i spoustu jiných produktů, jako koktejly, smoothie, polévky, kaše, těstoviny a co mě překvapilo, tak i dezerty a pečivo. I při dietě si můžete pochutnat na sladkém džemu, čokoládě, palačinkách a dokonce i na croissantu. Když už nám venku přituhlo a na žádné větší sportování to není, ven se dostaneme maximálně tak na procházku se psem, nemusíme si nutně odpírat dobroty a pečivo, aniž by utrpěla naše postava.
Já zatím vyzkoušela jen tyto tyčinky a obzvláště ty na sladko mohu doporučit. Jsou nejen funkční, ale hlavně chutné a o to jde především.

Po čem sáhnete vy, když vás honí mlsná?

5 komentářů:

  1. Ty tyčinky vypadají opravdu lahodně, musí chutnat naprosto dokonale! :) Čokoláda a kokos nikdy nezklame. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, jsou moc chutné :-) a to capuccino je stejně nejlepší :-)

      Vymazat
  2. Víc než proteinové tyčinky, mě lákají ty slané. Celkově bych se slaných tyčinek mohla užrat. Já si moc výčitky nedělám, jím zrovna to, na co mám chuť a moc neřeším v kterou dobu to zrovna je. Byly časy, kdy jsem snídala i snickers :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já dřív taky spráskala, co jsem kde našla, ale teď si to docela hlídám :-)

      Vymazat
  3. Ahoj o ketofit už jsem dost slyšela ale ještě jsem od nich nikdy nic nejedla. Ale co mě zajímá jestli některé produkty dokáží nahradit i takové hlavní jídla třeba na celý den. Tak aby člověk neměl hlad si dát pak ještě nějaké jídlo.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!