18. prosince 2020

Novinky Bell cosmetics z kolekce Natural Beauty

Bell cosmetics je jedna ze značek, která chrlí jednu novinku za druhou. Není to tak dlouho, co jsem psala o letní limitce. Ten čas tak rychle letí! A pokud pravidelně okukujete jejich stránky, nedávno bylo uvedeno hned několik kolekcí, z nichž jedna nese název Natural Beauty. 
I když se snažím používat hlavně přírodní tělovou a pleťovou péči, u dekorativky až takový pedant nejsem. Klidně tedy sáhnu po řasence z drogerie, ovšem třeba báze se silikony u mě šanci nemá. 
Většina produktů z této kolekce je obohacena o marocké zlato - arganový olej, takže kromě parády o pleť pečuje, což je takový skrytý benefit navíc.



Začala bych řasenkou, protože právě řasenka patří mezi moje nejpoužívanější produkt z dekorativky vůbec. Prodlužující řasenka Natural Beauty Mascara obsahuje 95% složek přírodního původu a je obohacené o ricinový, arganový či olivový olej. O benefitech arganového nebo olivového oleje tu není třeba básnit, ale třeba ricinový olej je skvělý na podporu růstu řas. Přidává se ro různých sér a po pravidelném používání řasy malinko povyskočí do délky. Řasenku také většinou používáme denně, takže i v tomto ohledu by mohla být nápomocná.
Už jsem vyzkoušela hodně přírodních řasenek, ale mnohé z nich hodně dlouho zasychaly a během dne slábly na intenzitě. Zkrátka i když jsem nanesla dvě vrstvy, nebyla jsem s výsledkem tak spokojená, jako s běžnou řasenkou z drogerie. Na druhou stranu šly dobře odlíčit. Tato řasenka jde nejen dobře odlíčit, ale je i výrazná. Obsahuje totiž vosk z rýžových otrub, které opticky řasy zvýrazní. 
Řasenka má silikonový kartáček ke konci zúžený, takže obalí i titěrné řasy v koutcích oka. 


Konečně báze pod make-up, která neobsahuje silikony a je z 93% složek přírodního původu! Navíc obsahuje kyselinu hyaluronovou, takže nejenže pleť před nanesením make-upu vyhladí, ale i hydratuje. 

 
Co se týče pudrů, vybírat je možné celkem ze dvou variant, a to sypký a lisovaný. Sypký pudr Natural Beauty Loose Powder mám mnohem raději než lisovaný. Sice více práší, ale pleť mnohem více zmatní a celkově jsem si na něj za ta léta používání zvykla. Když ho nanesu silnější vrstvu, dokáže mi pleť zmatnit na 12 hodin bez bílého povlaku. To se mi zatím s žádným lisovaným pudrem nestalo, i když jsem se ho snažila navrstvit. Záleží také, čím pudr nanášíte. Houbičkou ho vždy nanesete víc než štětcem, ale zase je to méně hygienické a není to tak přirozené. Všechno má své pro a proti a každému vyhovuje něco jiného...
Oproti tomu lisovaný pudr je ale zase mnohem praktičtější třeba do kabelky nebo do práce. Lisovaný pudr má z 98,8% přírodní složení, což už je skoro stoprocentní. 


Make-up by nebyl kompletní bez rozjasňovače a tvářenky. Já na tvářenky nikdy moc nebyla, spíš jsem na bronzery, se kterými jsem i vykonturovala tváře. Ty se ale hodí spíše na léto, přes zimu po tvářence klidně sáhnu. Patřím ale mezi výjimky, protože co vím, tak většina z vás na tvářenky nedá dopustit.
Tvářenka Natural Beauty Blush je obohacena o arganový olej, vitaminy a antioxidanty, takže je i pečující. 

Rozjasňovač Natural Beauty Highlighter se dá použít na celý obličej, moje oblíbené místečko je ale ve vnitřním koutku oka a pod obočím. Hezky rozjasní pohled a podtrhne celkové líčení. Pigmentace je stejně jako u tvářenky fajn a mohu vřele doporučit.
Složení je z 98% přírodního původu a je vhodné i pro vegany. 



Na závěr si nechávám své oblíbence, a to rtěnky. Ty jsem poslední dobou hodně zanedbávala kvůli nošení roušek. V kolekci Natural Beauty můžete vybírat celkem ze tří odstínů rtěnek. Rtěnky jsou krémové, zanechávají rty vláčné, lesklé a hydratované a mají úžasně syté barvy. 
Co se týče pigmentace, rtěnky mají hezkou sytou barvu. Na rtech sice nevydrží celé dopoledne a musí se během dne nátěr zopakovat, ale i tak jsou moc fajn a střídám je teď prakticky denně.


Tento článek bych zakončila leskem na rty, který je také dostupný ve třech odstínech. Já mám nude odstín 01 Nude gloss a v příjemné broskvové barvě 02 Peach Gloss.
Pokud chcete změnu od všech těch rtěnek, zkuste tento jemný lesk. Není silně pigmentovaný, takže pokud hledáte jen lehké natónování rtů, může vám vyhovovat.


Celou kolekci Natural Beauty můžete omrknout na stránkách Bell-cosmetics.cz. Kolekce se povedla a nejen svým složením stojí za vyzkoušení. Když se tak zamyslím nad dosavadními řadami, tato nemá žádný make-up, což není úplně obvyklé. Za mě ale spokojenost, protože já make-up pod roušku vypustila na několik měsíců úplně, i když tu rtěnku si odpustit nedokážu. 

Co vás z této kolekce nejvíce zaujalo?

10 komentářů:

  1. Tak tahle řada vypadá moc dobře, hned mě zaujala :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se docela líbí ty lesky na rty, ale i rtěnky mají pěkné odstíny. Určitě bych si vybrala.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem si jistá, že by sis vybrala, protože je z čeho :-)

      Vymazat
  3. Tak tahle řada mě hodně zaujala. :) Líbí se mi snad všechno, rtěnky mají fakt nádherné odstíny.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, rtěnky se také vyvedly. A kdybych měla vybrat svého favorita, asi bych u jednoho nezůstala :-)

      Vymazat
  4. Vypadá to na zajímavé produkty, nejvíce mě zaujaly asi rtěnky - mají dokonalé odstíny. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Já vřele doufám, že v roce 2021 už něco od Bell zkusím. Lákají mě hlavně jejich rtěnky, tak snad to letos už konečně klapne :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli jsi ještě nic neměla, tak už musíš vyzkoušet :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!