9. ledna 2021

Třpytivé masky Stardust od 7th Heaven

Vánoční svátky a Silvestr se nesly ve znamení lesku a třpytu. A kdo ví, jaká bude letos plesová sezona, která si žádá o totéž. Obávám se ale, že plesové šaty budeme muset letos odložit. Já bych na třpytivé období ovšem ještě navázala trošku bezpečnějším způsobem, u kterého prakticky nemusíte vystrčit nos z domu, ba naopak bude lepší, pokud zůstanete v teple domova. Řeč je o nových slupovacích třpytivých maskách Stardust od značky 7th Heaven. Značku jako takovou určitě netřeba představovat, o té už jste u mě četli n¨ěkolikrát.


Masky od 7th Heaven patří mezi moje oblíbené, protože mé pleti vyhovují a nikdy jsem neměla s žádnou problém. Dají se také běžně sehnat v drogerii za pár korun, takže jsou dostupné v mnoha ohledech. 
Dopřávám si je pravidelně jednou týdně o svých beauty nedělích, kdy mám na sebe více času. Letos pro mě nový rok začal trošku nešťastně karanténou, takže jsem si mohla dopřát nejen maskovací neděle, ale dělala jsem si zkrášlovací rituály i uprostřed týdne. Všechno zlé je k něčemu dobré a doma jsem alespoň stihla více věcí, které jsme normálně odkládala nebo na ně nebyl kvůli práci čas.


Zpět ale k maskám. Řada Stardust obsahuje celkem 5 kousků, které se na první pohled liší hlavně barvou.
Zlatá maska obsahuje směs vilínu, vrbovky a tea tree, která vyčistí póry do hloubky. Je tedy vhodná na problematickou pleť s pupínky. 
Na minimalizaci pórů je určena i maska z černých řas, díky směsi mořských řas, rakytníku a soli z Mrtvého moře
Nečistoty odstraní i antracitová maska s aktivním černým uhlím, kaolínem a černým jílem
Na začervenání pleti zase pomůže růžová maska s guavou, vitaminem C a drceným mangostanem. 
Akvamarínová kokosová maska je pro hydrataci pleti. O tu se postará kokos, mořské řasy či kaolín.

Třpytivé masky z řady Stardust jsou veganské, obsahují přírodní ingredience a stejně tak třpytky jsou biologicky odbouratelné a masky nebyly testované na zvířatech. 

Všechny masky jsou na vyčištění pórů Zatím jsem vyzkoušela zhruba tři a všechny byly fajn, lišily se hlavně barvou a parfemací. Ta je ale hodně jemná, nebude obtěžovat a také zbytečně dráždit pleť. 
Masky je v balení akorát na jedno použití. Doporučuji rozetřít rovnoměrně, ať pak maska zasychá na obličeji všude stejně a lépe se pak sloupává. Klidně můžete nechat zaschnout delší dobu, jde pak slupovat o to lépe. Sice máte pak stažený obličej a nemůžete skoro mluvit, ale mě právě tento efekt u slupovaček baví, je to vtipné.


Po zhruba půl hodince působení šla maska stáhnout v jednom kuse a vůbec se netrhala, což je skvělé. Už jsem vyzkoušela hodně slupovacích od této značky a tyto šly až nejlépe. Ani třpytky nikde neopadávaly, z čehož jsem měla tak trochu obavy. 
Po sloupnutí byla pleť hladká a jemná, nikde žádné začervenání nebo pálení. Zcela jsem se nezbavila černých teček, to je běh na dlouhou trať a málokterá maska mi je po prvním použití vytáhne. 
I s touto třpytivou řadou mám tedy jen ty nejlepší zkušenosti a až na ně v drogerii narazíte, zkuste jednu na zkoušku vzít. 


Kolekci pěti třpytivých masek můžete pořídit například na stránkách Pre-wo.cz, a to buď samostatně nebo všechny najednou v balíčku. 

Zkoušeli jste už nějakou masku z této třpytivé řady?

12 komentářů:

  1. Mně se líbí a masky od této značky mám ráda, ale v drogérce jsem ještě neviděla...

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. Třpytky - to je moje. :D Vypadají skvěle a určitě nějakou masku z této řady vyzkouším. :) Jsem přímo maskový maniak. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Dlouho už jsem od této značky žádnou neměla, ale tuším že doma ještě nějakou vyhrabu :D Tto vypadají dobře, i když teda nejsem zrovna fanoušek třpytek :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já třpytky také až tak nevyhledávám, ale z masek nijak napadají, takže paráda :-)

      Vymazat
  4. Ještě jsem od této značky masky nezkoušela, ale tyhle třpytivé vypadají fajn. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to určitě nějaké vyzkoušej, už jich mají celou fůru a pořád přicházejí s novými :-)

      Vymazat
  5. Ahoj, mě masky moc vyhovovaly, dokonce bych řekla, že to jsou jedny z nejlepších slupovacích masek! Prima den přeji. ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super. Ano, jsou moc fajn a hlavně se dobře slupují. Ostatní od 7th Heaven jdou také dobře, ale při silnější vrstvě se trhají :-)

      Vymazat
  6. Ružová a trblietky, to je moje! Každopádne ja by som ich neskúšala, keďže by pravdepodobne poškodili moju pleť :-) ❤

    Blog de la Licorne *

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám také citlivou pleť, ale jestli máš strach ze třpytek, že by poškrábaly pleť, tak nejsou cítit :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!