13. března 2021

Barvy na vlasy Olia Garnier bez amoniaku a soutěž pro vás

Hned na úvod se přiznám, že barvy na vlasy určené pro domácí barvení jsem používala hlavně jako náctiletá. Ráda jsem zkoušela nové značky i odstíny a vzhledem k tomu, že mám dlouhé vlasy, moc se mi to tehdy nevyplatilo. Měla jsem vlasy flekaté, protože se mi vždy obarvily jen odrosty. Každá barva se také jinak leskla, jinak chytla, zkrátka když se ohlédnu zpátky, dřív jsem to moc neřešila a ve škole mi to bylo jedno. Postupem času a při nástupu do práce jsem přesedlala na barvení u kadeřnice. Když už stejně musím na zastřižení konečků, rovnou se nechám i nabarvit a práce doma mi odpadne. 
V karanténě jsem samozřejmě neměla jinou možnost a domácímu barvení jsem se nevyhnula. Navíc jsem měla i starosti s dobrovolníky, kteří by mi vlasy vzadu nabarvili. Většinou šlo překvapivě o muže a zhostili se toho odvážně a znamenitě.



Dnes ale věřím, že doba za ty roky pokročila a kvalita těchto krabičkových barev pokročila. Pokud máte citlivou pokožku hlavy, měla bych pro vás tip na barvy na vlasy Olia od Garnier. Jsou zcela bez amoniaku a barvící krém je složen z 60% z přírodních olejů

Nové odstíny jsou celkem 4: 9.11 Metalická stříbrná, 9.1 Světlá popelavá blond, 1.1. Safírová černá a 3.23 Tmavá čokoláda. 

Svoje zkušenosti s barvami vám bohužel nesdělím, ale rozhodla jsem se, že se s vámi o ně podělím v soutěži na Instagramu. Soutěžit můžete v termínu od 13. do 26. března.


Stejně jako odstíny, tak i výherci budou rovnou 4. Každý si tedy pod příspěvkem může vybrat barvu, kterou by chtěl vyhrát a ta mu pak bude zaslána. Mě tedy nezbývá, než vám popřát v soutěži hodně štěstí a potom šikovné ruce při barvení.

Na závěr by mě zajímalo, zda si barvíte vlasy doma nebo se spíše svěřujete do rukou kadeřnice?

6 komentářů:

  1. Tuhle barvu jsem myslím taky jednou použila. Nechávám se teda barvit od kadeřnice do malinko tmavší hnědé, než je moje přírodní, ale na střední jsem měla asi rok divokou fázi, kdy jsem na hlavě vystřídala snad všechny barvy, kromě černé :D A to jsem si barvila sama. Doted s kadeřnicí nechápeme, jak to ty vlasy přežily a že jsou v tak super stavu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máš štěstí na kvalitu vlasů :-) já dřív taky zkusila kdeco a teď používám už roky jeden sestřih a tu samou barvu, jsem tak trochu konzerva :-)

      Vymazat
  2. Ty barvičky vypadají určitě moc dobře. :) já bohužel nevedu Instagram a vlasy si aktuálně nebarvím, ale jinak bych se zapojením neváhala.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já bych bez barvení nemohla existovat. Sice si dávám hodně přirozenou barvu a podobnou té mé, ale i tak se toho nevzdám :-)

      Vymazat
  3. Zatím jsem tyto barva nezkoušela, ale pokukuji po nich už dlouho. :) Barvím se na modročernou a pokud mají i tenhle odstín, ráda vyzkouším. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, tento odstín je také v nabídce. Modročerná je už roky nejoblíbenější odstín mojí mamky, tak jsem zvědavá, co na ni řekne :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!