18. března 2021

BEAUTY BOX Dewytree

Beauty boxy s kosmetikou mám docela ráda, protože mě u nich vždy láká to překvapení. Některé ale nejsou svým obsahem tajné, takže alespoň nehrozí nějaké zklamání. Přesně takový pocit jsem měla u beauty boxu z Kocosbeauty.cz. Nabízí totiž pouze korejskou kosmetiku a ta není zklamáním nikdy. I když tedy nemáte s určitou korejskou značkou zkušenosti, vždy dostanete očekávanou kvalitu. Já nedám dopustit třeba na značky Dear Klairs nebo Qyo Qyo a hlavně první zmíněná mi  hodně pomohla s problematickou pletí. Pokud vám třeba tyto značky nic neříkají, hodně známá je Mizon, kterou na e-shopu také najdete.



V boxu se ukrývalo hned několik pokladů, a to krémová kolagenová pleťová maska, hydratační a osvěžující maska s aloe vera, hydratační gel s aloe vera a pak tři produkty s hlemýždím sekretem. Právě na šnečí trio jsem hodně zvědavá. Nikdy jsem nic podobného nezkoušela, ovšem vím, že pro pleť má hlemýždí sekret stejně jako hadí jed skvělé účinky. Někomu se tyto suroviny mohou příčit a už jsem se setkala s mnoha opovážlivými reakcemi, já s tím ale nemám žádný problém a z vlastní dobré zkušenosti jim důvěřuji. 

Začnu tedy rovnou tím nejzajímavějším, hlavně co se týče konzistence, a tím je Ultra Vitalizing Snail Cream. Jde o klasický bílý krém, ovšem když do něj rýpnete prstem, krém je malinko tahavý a připomíná sliz. Je to opět něco jiného, než na co jsem zvyklá, ale není to nic nepříjemného, ani v případě, že si představuji šnečí sliz.
Konzistence je i tak hezky hutná a pro pleť extra výživná. Jako denní krém do aktuálního proměnlivého počasí je ideální a pleť nebude nijak strádat.

Neméně zajímavé je Ultra Vitalizing Snail Serum. To je podobně tahavé jako krém, jen je více gelovité textury. Sérum má mléčnou barvu a na pleti nijak nelepí. Některá séra lepkají, pokud je používáte samostatně, ale tohle je naprosto v pohodě. Používám je spolu s krémem, abych účinky umocnila. Na jedno použití bohatě stačí dvě zmáčknutí pumpičkou.

S čím mám malinko problém je Ultra vitalizing Snail oční krém. Nejde o problém s produktem jako takovým, ale nějak mi stále dělá problém oční krémy pravidelně používat. Už jsem jich měla doma hodně, ale opravdu hodně a vždy jsem je radši poslala dál, aby se mi doma nezkazily. Používání mi vydrží tak týden a pak na něj zapomínám.
Produkt jako takový je ale skvělý a snad už mě přiměje na oční krém nezapomínat. Má také docela netradiční, velké 40 ml balení. Oční krémy jsou obvykle menší, klidně jen 15 ml. 
Konzistence je hezky hutná, jak to mám u krémů ráda, vstřebává se ihned a oči vůbec nedráždí. 


Gel s aloe vera mi přijde úplně geniální na léto, když to přeženete na sluníčku. Stačí ho dát chvilku do lednice a úleva pro spálenou pokožku je na světě. V tomto období jej moc nevyužiji, ale na léto bude dokonalý. 
Gel je jemné konzistence připomínající želé a snadno roztírá. Vypadá zelně, ale je zcela průzračný. Je to způsobeno především zeleným balením, proto to může zkresovat.
Gel obsahuje z 98% výtažky z aloe vera, což je opravdu velká koncentrace! Dále v něm najdete zelený čaj, tea tree a mátu peprnou. 
Četla jsem, že se dá kromě pokožky použít i na vlasy, ovšem tam nevím, jak by jim gel mohl pomoci. Pravděpodobně jako hydratační zábal třeba právě v létě po slunění nebo koupání v moři, kdy vlasy nejvíce trpí.



Gel bude určitě skvělý v kombinaci s aloe vera pleťovou maskou. Maska obsahuje klasické průhledné sérum a je ho v plátýnku hodně, takže se ani nemá šanci celé za celou dobu působení vstřebat. Já masku pak ještě lehce vyždímu a zbytky poklepu na tvář ale klidně i místo tělového mléka na tělo. 


Krémová kolagenová pleťová maska je netradiční v tom, že neobsahuje klasické čiré sérum, ale krémově mléčné. Na pleti je moc příjemné a tím pádem vůbec nepne. Na plátýnku je ho dostatek a za celou dobu působení si to množství pleť ani všechno nevezme a je to tedy podobné, jako s předchozí maskou. I po hodince jsem z masky vyždímala ještě zhruba celou polévkovou lžíci! Vystačilo mi tedy nejen na obličej, ale i na dekolt a paže. 


Všechny produkty z boxu i od značky Dewytree můžete omrknout na stránkách Kocosbeauty.cz. Bohužel se nedá koupit přímo tento box s produkty hezky pohromadě, ale samostatné produkty z něj pořídíte bez problémů. Určitě bych se ale nezaměřovala pouze na značku Dewytree. Já díky tomuto e-shopu objevila kouzlo korejské kosmetiky a svoji denní rutinu už si bez ní nedovedu představit.

Jaké máte vy zkušenosti s korejskou kosmetikou? A milujete také beauty boxy?

10 komentářů:

  1. O tomto beauty boxu jsem zatím neslyšela, ale vypadá super! :) Hezké produkty i balení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Značka má super produkty, ať už jde o krémy nebo plátýnkové masky :-)

      Vymazat
  2. O tomhle boxu jsem neslyšela, ale zaujal mě. Ten gel má boží barvu! A masky, ty já můžu :D

    OdpovědětVymazat
  3. z tohoto bych vyzkoušela asi jen masky, ale jinak mě dost děsí ta textura :D

    OdpovědětVymazat
  4. Produkty s Aloe vera mi hodně vyhovují, ten gel na léto je určitě ideální a moc ráda si ho pořídím - bohužel jsem ten typ, který se sice opaluje dobře, ale často se i spálím. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme asi podobné fototypy. Já se teda spálím u nás zřídka, ale u moře první den skoro vždy :-)

      Vymazat
  5. Taky musím vyzkoušet, je fakt, že aloe Vera většinou dobře snáším ❤️

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak se mrkni na něco z korejky, aloe má v hodně produktech :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!