25. března 2021

Novinky z řady Hyaluronic Aloe od Garnier

Řada Hyaluronic Aloe není žádnou novinkou. Sama mám hodně v oblibě čistící mycí gel, kterých už jsem měla nepočítaně. Kromě gelu je součástí řady i pleťový krém a gel, který je neméně skvělý.  A málem bych zapomněla na plátýnkovou masku a tonikum. Myslela jsem si tedy, že řada sestává jen z těchto kousků, ale značka Garnier nedávno přišla s dalšími zajímavými novinkami, a to micelární vodou a čistící pěnou. Celkem už tedy řadu tvoří sedm produktů od čistící až po následnou pečující péči.


Na micelární vodě se snad ani nedá nic zkazit. Když je ale i pečující, je to plus navíc. Kromě dokonale vyčištěné pleti dostanete i porci hydratace díky výtažku z aloe vera a kyseliny hyaluronové. 
Kdo micelárky používáte, tak jistě víte, že odličují znamenitě i odolnější make-up nebo více vrstev řasenky. Ovšem z dlouhodobého hlediska nemusí být pro pleť tím nejideálnějším odličovačem. Mám na mysli případy, pokud ji již nijak neoplachujete a rovnou na ni nanesete pleťový krém. 
Já je oplachuji za každých okolností, ať jsou přírodní nebo ne. Mám už roky takový návyk a čistících gelů se nedovedu vzdát, je to můj nejoblíbenější čistící krok.
V každém případě tato micelárka si poradí s každým líčením, nijak pleť nestahuje a není převoněná, takže i v tomto ohledu je fajn.


Nejvíce jsem se ale těšila na čistící pěnu. Od čistících gelů je to příjemná změna a určitě je pro pleť i příjemnější. Pěna je zkrátka pěna. 
Pěna se má používat tak, že ji nejdříve napěníte v dlaních a až poté se nanese na navlhčený obličej. Já všechny gely a pěny masíruji až na obličeji a následně opláchnu. Asi to není vyloženě špatně a mé pleti to zatím neublížilo, takže to tak asi mohu praktikovat i nadále.
Musím říct, že mycí gel z této řady mě baví i díky praktickému pumpičkovému balení, tato pěna mi zase více vyhovuje konzistencí a komfortem, jaký mi na pleti přináší. Tady bohužel pumpička není možná a balení v tubě je zcela v pořádku.


Jeden by řekl, že pleťový gel přece nemůže vůbec hydratovat. Opak je ale pravdou. I přes svoji jemnost a lehkost dodá pleti dostatečnou výživu. Fajn je i jako podklad pod make-up, protože není mastný a nemusíte dlouho čekat, až se vstřebá.
Čirý gel je opravdovou raritou a zejména na léto bude dokonalý!



Na závěr plátýnková maska, která rozhodně stojí za povšimnutí. A tím mám na mysli nejen tuto s aloe vera, ale obecně masky od Garnier. Ty jsou skvělé a pokud hledáte skutečnou kvalitu z drogerie, s těmi od Garnier nikdy nešlápnete vedle.
Maska je opravdu hodně nasáklá sérem. Měla by obsahovat až půl lahvičky séra, což by i odpovídalo. Co je naopak k neuvěření, je cena. Když si vezmete, že maska se dá pořídit v akci klidně i za třicet korun, tak půl lahvičky séra za tuto cenu je přece dobré ne?
Masky od Garnier mám ráda také z toho důvodu, že sedí na obličeji jako přibité a můžete s nimi třeba i vysávat. Doslova se na vás přilepí a drží až do doby, než ji sundáte. Sérum také nijak nelepí a je příjemné.


Produkty seženete na různých e-shopech online a mimo jiné třeba v DM drogerii. Jsou tedy dostupné každému, a to i cenově.

Zkoušeli jste už něco z této hydratační řady s aloe vera?

16 komentářů:

  1. Produkty s Aloe mám hodně v oblibě, příště v drogerii určitě mrknu na ten pleťový gel a píšu si ho na seznam. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě koukni. Podle reakcí je hodně oblíbený, tak věřím, že sedne i tobě :-)

      Vymazat
  2. Z téhle řady jsem ještě nic neměla, ale vůbec bych se jí nebránila. Garnier má teď samé skvělé produkty.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak a navíc je teď vše zcela bez testování na zvířatech :-)

      Vymazat
  3. Od garnieru jsem dlouho používala micelárku, teď už jsem ji vyměnila. Ale tyhle produkty s aloe vypadají super:)

    OdpovědětVymazat
  4. Tahle řada se mi zamlouvá, vše vypadá dobře a hned bych vyzkoušela.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Tato řada vypadá moc dobře, značku Garnier úplně nepoužívám, ale tyto produkty vypadají dobře a ráda bych je vyzkoušela, možná po nich mrknu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já teď Garnier používám prakticky denně a také tomu tak dřív nebylo :-)

      Vymazat
  6. Garnier je značka, kterou chci více zkusit až zredukuji zásoby. Na masky se ale chystám už dlouho, tak si asi už nějkou konečně pořídím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě plátýnka má Garnier jedny z nejlepších, určitě nějakou vyzkoušej :-)

      Vymazat
  7. Ahoj, micelárky já mám náhodou ráda, celkem je i střídám, nyní mám dvě v zásobě, ale určitě mne zaujala. Prima tip. Pěkný den přeji. ☺
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Garnier má micelárky skvělé, ale i tak je třeba je oplachovat :-)

      Vymazat
  8. Garnier micelárky som vyskúšala všetky, no najviac mi sedí ružová. Z tejto kolekcie som si kúpila čistiaci gél, tak som zvedavá, že aký bude (lebo ten ružový je skvelý!).
    Nicol z World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gel je skvělý a určitě vyzkoušej i pěnu, ta je na pleti ještě příjemnější :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!