28. června 2021

Nezbytná výbava na léto od Benefitu

Když se řekne léto, z dekorativní kosmetiky se mi jako první vybaví bronzer. Je to sice kousek, který používám jen několik měsíců v roce, o to více si jej ale užívám. A samozřejmě nesmím zapomenout na rozjasňovače, ty také k letnímu počasí neodmyslitelně patří. Já spojila všechno tohle dohromady s bronzerem a tvářenkou se zlatým třpytem od Benefitu, který se dá použít i jako rozjasňovač. 



Asi největší ikonou od Benefitu je Hoola bronzer. Dá se použít na celý obličej nebo na konturování tváří. Není nijak tmavý a je to podle mě takový univerzální odstín pro všechny tóny pleti. Ocení ho tedy tmavší typy a klidně i bledulky, pokud ho budou používat s citem. Pigmentace je hodně slušná, takže je třeba netlačit moc na pilu (štětec).
Já v letních měsících téměř vynechávám hutnější make-upy a sahám spíše po BB krémech. Někdy vynechám i ty a nanesu štětcem na celý obličej právě pouze bronzer. Pleť pak vypadá zdravě a pěstěně, takže absence krycího make-upu není ani poznat. Opálená pokožka je totiž ten nejlepší make-up!



Tvářenky jsem dlouho nepoužívala. Spíš jsem si až doteď tváře lehce zvýraznila bronzerem, který mi tvářenku plně nahradil. Musím ale říct, že tvářenka jako taková působí mnohem jemněji a přirozeněji, takže jsem jí přišla rychle na chuť. Benefit má tuhle krásku Gold Rush se zlatavým třpytem. Na první pohled zaujme designem připomínající zmačkaný papír. 
Překvapilo mě, že i příjemně voní. To se vám s kosmetikou z drogerky často nestane a většinou z ní ucítíte jen tu chemii...
Pigmentace na tvářenku je spíše slabší, skoro až nevýrazná, ale určitě se dá navrstvit a zdravé tváře s ním vytvoříte. Jako rozjasňovač je ale tato tvářenka dokonalá. Nanáším ji klasicky štětcem na pudr na celý obličej a dodá jí hezký třpyt. V kombinaci s předchozím bronzerem je to naprostá bomba a vypadá to, že je letošní léto nedám z ruky.


Jak tu tak básním nad Benefitem, přiznám se, že toto je moje úplně první zkušenost s touto značkou. Kdysi jsem měla nějakou mini řasenku, ale tu ani nepočítám, protože už ji ani nemám v paměti. Říká se, že kdo nevyzkoušel jejich legendární Hoola, jako by nebyl. Jsem ráda, že jsem ho konečně mohla vyzkoušet a mohu se podepsat pod seznam spokojených zákaznic, je opravdu fantastický.

Benefit je známý svými krásnými obaly. Jsou hodně pestré, troufám si říci až malinko kýčovité. Alespoň se odlišuje a bezpečně poznáte, že jde o Benefit. 
Součástí obou je zrcátko a v tvářence najdete i štěteček, který také může posloužit, třeba na cestách.
Obaly jsou také super praktické. Je to hlavně díky zvednutým okrajům, takže při rejdění štětcem vůbec, ale vůbec nepráší nikde okolo. Běžně zapečené produkty práší, sotva se jich dotknete. S těmito je to parádní čistá práce a máte tak víc na obličeji, než na umyvadle. 

Oba kousky mám z Elnino.cz, kde byly s příjemnou slevou. Benefit je kvalitní kosmetika, ale také si za ni připlatíte. Ať už zavítám na stránky Elnina v jakoukoliv denní dobu, den i měsíc, vždy mají téměř vše ve slevě. Nemusíte tedy nikdy čekat jako na jiných e-shopech, až vám vysněný produkt zlevní. To pak totiž čekáte, čekáte a najednou je vyprodaný a máte smůlu. Lepší je na nic nečekat a udělat si radost hned. 

Máte také nějaké oblíbence od Benefitu? A také se vám stalo, že jste tak dlouho vybírali, až jste přebrali a pak to, co jste chtěli, už nebylo skladem?

14 komentářů:

  1. Já s touhle značkou nemám ještě žádnou zkušenost, ale tvářenka vypadá hezky. Ráda je používám, ale vystačím si s levnějšími kousky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Benefit je dražší, to je pravda. Jsem ale ráda, že mám doma nějaký luxusnější kousek :-)

      Vymazat
  2. Vypadají nádherně! Ještě jsem od Benefitu nic nezkoušela, ale snad si v budoucnu něco pořídím :)
    TENISKOVÁ - OOTD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám také první zkušenosti s těmito kousky a určitě mě přesvědčily, abych značku více prozkoumala :-)

      Vymazat
  3. o HOOLA bronzeru jsem slyšela už nespočetněkrát, má ho spousta mých kamarádek a nemohou si ho vynachválit. Tak asi taky zainvestuji :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To určitě musíš, neuděláš s ním chybu a dobře ti poslouží :-)

      Vymazat
  4. Abych byla upřímná, tak od Benefitu jsem si ještě nikdy nic nepořídila. Už jsem vyzkoušela hodně dražší dekorativky ale Benefit jde u mě tak trochu bokem a ani nevím proč.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to máme hodně podobné a také jsem značku vyzkoušela až nedávno, pořád jsme ji obcházela :-)

      Vymazat
  5. Benefit používám zřídka, protože se řadí do vyšší cenové kategorie a já se zase nechci zruinovat :D Ani jeden produkt jsem nezkoušela, ale mám jejich legendární Precisely, my brow. Dále jsem zkoušela korektor a řasenku. Doma mám ještě tvářenku Dandelion. V létě dělám hodně přirozené líčení a po bronzeru a tvářence už jsem hodně dlouho nesáhla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda. Benefit je dražší a i já používám spíše cenově dostupnější značky. Přesto mi ale dělá dobře společnost několika luxusnějších a dražších kousků :-)

      Vymazat
  6. Ahoj, jj Hoolu mám a super produkt, nemám na něj dopustit. Rozjašňovač - tvářenka vypadá skvěle, ráda se podívám. Prima prodloužený víkend přeji. ☺♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě mrkni. Mají více variant, tak třeba tě zaujme i jiná varianta :-)

      Vymazat
  7. Od Benefitu jsem zatím nic nezkoušela, ale rozhodně to mám v plánu - bronzer vypadá dokonale! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já také až doteď ne a konkrétně tyto dva kousky jsou super :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!