16. června 2021

Novinky v péči o ruce od Indulony

V loňském, ale i v letošním roce byl mým největším parťákem na ruce antibakteriální gel. V souvislosti s pandemií to bylo na místě a i teď v době rozvolňování je neodkládám. Hodí se zejména v době, kdy jsme venku mimo domov a není možnost si umýt ruce. Gel u mě našel své místo nejen v práci na stole, ale i v kabelce nebo v autě. Ať už jdu z nákupu, z pošty nebo si jen chci venku zobnout něco dobrého k jídlu, vždy je nutné myslet na hygienu rukou.
Indulona má nově kromě krémů i nové antibakteriální gely a tekutá mýdla, které rozhodně stojí za povšimnutí.

Časté čištění a mytí rukou může pokožku rukou vysušit a zdrsnit, proto bychom neměli zapomínat ani na důkladnou hydrataci. Kromě gelu by tak měl mít své místo i kvalitní hydratační krém na ruce, který rukám přinese okamžitou úlevu. Já oceňuji krémy, které pokožku vyživí a navíc nebudou zbytečně umaštěné. Při práci s počítačem je to pro mě důležité, protože nechci dlouho čekat, až se krém vstřebá a mít umaštěnou klávesnici a myš není nic pro mě.

Indulona nedávno rozšířila svoje portfolio produktů o antibakteriální gely a tekutá mýdla pro tu nejlepší hygienu rukou. Vybírat je možné z velkého 500 ml balení s pumpičkou, které se hodí třeba do práce na pracovní stůl. Je to praktické, dlouho vydrží a je vždy po ruce. Do kabelky nebo kapsy oceníte malé 100 ml balení. Gely ničí 99,9 % bakterií bez použití mýdla a vody za krátkou dobu.



Mytí rukou je stejně důležité. Víte, že ruce bychom si měly mýt alespoň po dobu 60 sekund? Někomu to může připadat jako věčnost a zbytečná ztráta času, ovšem jen tak se ruce umyjí důkladně, včetně všech záhybů, hřbetu rukou i nehtů. Právě za nehty nám ulpívá nejvíce nečistot a je třeba věnovat pozornost i jim. 


Antibakteriální mýdla jsou fajn, ale tato mýdla v bílém obale jsou dokonalá. Pokud jde o bavlnu, čekala jsem nevýraznou vůni, ale opak je pravdou. Je voňavější než s magnolií a obě jsou to úžasné čisté pudrové vůně, které jsou z rukou cítit ještě nějakou chvíli po umytí. 
Mýdlo s bavlnou má krémovou konzistenci, zatímco s magnolií je transparentní. Je tedy na vás, co preferujete, ale jsem si jistá, že s Indulonou nešlápnete vedle a dostanete skutečnou kvalitu.


Nezapomínáte pečovat o pokožku rukou? A zkoušeli jsme už některou z novinek od Indulony?

10 komentářů:

  1. Já používám krém od Yves Rocher, který božsky voní. Ale indulona je klasika!:D

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, modrou Indulonu miluji, ostatní - nové produkty jsem vůbec nezaznamenala. Pěkně rozšířili svou nabídku!! Krásný večer přeji! ☺♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano. Já ji měla také pouze za krémy v tubě a ono ne. A mají i skvělou novou tělovku, přes krémy až po tělová mléka :-)

      Vymazat
  3. Já už od značky dlooouho nic neměla, ale rozhodně mám v plánu něco zkusit. Minimálně krémy na ruce :)

    OdpovědětVymazat
  4. Indulona je stálice, která nikdy nezklame..i můj děda jí používá. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!