16. července 2021

Vůně Beach Time od Tom Tailor

Když jsem poprvé uviděla flakonek vůně Beach Time, trošku mě zamrzelo, že se letos nechystám nikam k moři. Úplně ve mě totiž evokoval moře, písek, sluníčko a dlouhé večerní procházky po pláži při západu slunce. Název parfému ani žádný další komentář nepotřebuje, vše mluví samo za sebe.


Vůně Beach Time od Toma Tailora je inspirovaná bohémským stylem života na ostrově Ibiza. Ve stejném duchu je na tom i obal, který připomíná batikované tričko. 

Složení vůně:
Hlava: limetka, yuzu, bergamot, marakuja,
Srdce: pivoňka, růže,
Základ: dřevité tóny, vanilka, pižmo.


Přiznám se, že citrusové vůně nemám zrovna v lásce, i když k létu tak nějak patří. Vždy je mám spojené spíše s osvěžovači vzduchu na toaletu. Ale! Vůně je zpočátku sice hodně svěží, nakyslá po citrusech, poté ovšem přechází více do sladka a květinových tónů a tím pádem voní moc hezky. Je to typická letní prázdninová vůně, která vás bude provázet bezstarostnými okamžiky.
Zajímavostí je, že složení vůně je veganské!

Nevím jak vy, ale já bez nápovědy z vůně sama nic nevycítím. Až v okamžiku, kdy si přečtu složení, které obsahuje třeba právě limetku, skutečně si ji tam poté uvědomím. Stejné to mám třeba s vínem. Sama bych nikdy nepřišla na to, že je víno cítit po ananasu s broskvovými tóny. Když už mám ale v sobě tři skleničky, ve vínu dokáži najít všechno ovoce světa. 

Balení vůně je malinkaté, pouze 30 ml. Podle mě je to ovšem adekvátní velikost, které vystačí tak akorát na letní měsíce až do podzimu, kdy už většinou stejně začínáme sahat po těžších a výraznějších vůních.


Vůně Beach Time je limitka, tak si pospěšte, ať ji stihnete pořídit ještě před odjezdem na dovolenou. K dostání je už teď v DM drogeriích.

Zaujala vás tato letní limitka? Jakou vůni jste si letos přibalili na dovolenou?

13 komentářů:

  1. Jsem milovník vůní, takže se do DM zastavím a třeba si doplním sbírku. Taky se mi zastesklo po moři:D

    OdpovědětVymazat
  2. Od tejto značky mám akurát doma jednu vôňu a veľmi mi vyhovuje :) Túto som ešte nevoňala, ale keď na ňu niekde natrafím, určite pričuchnem :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  3. Obal vypadá úžasně, určitě by mi vůně vyhovovala. :) Mně voní skoro vše. :D Akorát tedy mám doma od Tom Tailor jednu vůni, takovou růžovou a ta mi moc nevoní. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem myslím žádnou neměla a ani jsem k jiné od Toma Tailora nepřičichla, ale tato je hezky vyletněná :-)

      Vymazat
  4. Flakonek je skvělý. :) A vůně by mi určitě voněla.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  5. Ta musí vonět opravdu krásně! :)

    OdpovědětVymazat
  6. to balení je strašně roztomilý. Ženskou vůni jsem ještě nikde nezkoušela, ale pánské voní opravdu skvěle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já zase naopak neočichala tu pánskou. Musím napravit :-)

      Vymazat
  7. Hehe líbí se mi to přirovnání vůní k vínu. Protože přesně jak píšete, v žádném parfému si nedokážu uvědomit ingredience, dokud si nepřečtu nějakou tu bližší specifikaci. A to samé právě u vína, nikdy by mě nenapadlo, že může mít víno aroma dubu nebo květů ibišku, kdybych si to na té etiketě nepřečetla. A to už jsem několikrát byla na řízených degustacích a často kupuji víno tady a člověk by si už pomalu řekl, že bych mohla tu vůni a chuť cítit. Ale bohužel, asi nejsem na to ten typ.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!