19. srpna 2021

Odličovač s chrpou od Yves Rocher

Dnes se možná budu pohybovat na tenkém ledě. Rozhodla jsem se totiž po letech vyzkoušet odličovač na oči s chrpou. Ptáte se asi proč. Ten původní mi totiž vůbec nevyhovoval a neskutečně mě štípal v očích, dělal mi v nich mlhu a pleť docela zamastil. To mi na něm hodně vadilo, že jsem ho ani nemohla spotřebovat. Tehdy jsem si říkala, jednou a dost. Jenže teď jsem si všimla, že Yves Rocher má v nabídce odličovačů s chrpou hned několik, a to dvoufázových i těch klasických. 
Je to pár měsíců zpátky, tak jsem vyzkoušela ten klasický a s tím jsem neměla sebemenší problém. Dokonce jsem si jej oblíbila natolik, že po něm sahám opakovaně. Citlivé oči mám jen občas a většina odličovačů mi sedne, i těch nepřírodních. Proto mě překvapilo, že právě dvoufázový od Yves Rocher mě hodně štípal, i když recenze na něj jsou víceméně pozitivní. 


Kdybyste jej ještě někdo měli doma, tak dvoufázový odličovač, co mi nevyhovoval, měl ploché balení (viz. obrázek níže), ne inovované kulaté.


Odličovač má na první pohled pouze odlišné balení. Vůně je stejně jemná a nemám s ní žádný problém. Použila jsem ho klasicky na látkový tamponek, jak jsem zvyklá. S řasenkou si poradil znamenitě, jen v očích mě trošku štípal stále. Asi jsem měla lehce pootevřené oko nebo nevím, ale rozhodně to nebylo tak řezavé, jako u původní verze. Příště jsem si dala pozor, aby se mi do oka náhodou nedostal a žádné štípání se nedostavilo. Kromě obalu je tedy asi vylepšené i složení a pokud jste měli s původní verzí problém, s tímto inovovaným byste se do křížku pustit nemuseli. Kdyby vám ale přece jenom v něčem nevyhovoval, můžete zkusit klasický jednofázový, který je perfektní.


U dvoufázových odličovačů může být někdy problém, že hodně zamastí pleť a to není zrovna dvakrát příjemné. Tento vůbec pleť nezanechává mastnou, takže jej nemusíte nijak složitě oplachovat mycím gelem a podobně se zbavovat nepříjemné mastnoty. 
Říká se, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíš. V tomto případě se to ale vyplatí a druhouo šanci si určitě zaslouží.


Všechny dostupné přípravky na odličování s chrpou můžete omrknout v kamenných prodejnách Yves Rocher a na jejich oficiálním e-shopu Yves-rocher.cz.

Co vy a tento odličovač, vyhovuje nebo ne?

4 komentáře:

  1. Ahoj, tak ten nový jsem neměla, ale býval skvělý. Hani z blogu čičulka si ho bere přímo ve velkém. Krásný víken přeji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě ten starý právě nevyhovoval a tento je skvělý :-)

      Vymazat
  2. Ráda bych vyzkoušela, tak snad časem už konečně objednám z jejich stránek :) Miluji jejich šampony, tak bude třeba doplnit zásobu.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna teď mají na veškerou pleťovku akci 1+1, tak to se vyplatí :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!