9. srpna 2021

Vylepšená řada Botanic Therapy s akátovým medem a včelím voskem Garnier

Asi se budu trošku opakovat, ale jak se říká, opakování je matka moudrosti. Pokud jste to ještě nezaznamenali, Garnier nejenže přichází s jednou novinkou za druhou, ale u stávajících řad vylepšuje své složení a obaly. Myslím si, že je to správná cesta a doufám, že Garnier bude příkladem i pro ostatní značky. 
Není to tak dlouho, co jsem značku v obchodech spíše přehlížela. Jelikož složení je pro mě na prvním místě, teď už nemám obavy koupit si šampon v drogerii, protože i tam se v současné době dají najít poklady bez zbytečné chemie. Nedám dopustit hlavně na Hair Food řady, konkrétně tu melounovou. Dělá opravdu krásné vlasy a ještě k tomu i úžasně voní.
Vylepšení se dočkala i řada Botanic Therapy s akátovým medem a včelím voskem. Na první pohled si můžete všimnout nových obalů, které jsou nyní 100 % recyklovatelné. Inovací prošlo i složení a v neposlední řadě se řada rozšířila o nový produkt, a to bezoplachovou péči 3v1.


Řad Botanic Therapy se u mě už také pár vystřídalo. Naposledy to byla ta s medem a zázvorem, která voněla naprosto dokonale po vánočním perníčku. Upřímně nejsem moc nadšená z šamponů, po kterých se mi dříve mastí a plihnou vlasy. To se mi zatím stává u všech, ale pokud jste zvyklí si vlasy mít každý den, problém v tom nevidím. Já si je myji obden a druhý den je většinou stahuji do culíku, ale o víkendu, když jsem obvykle doma a nemusím do práce, to poznám a třetí den už vlasy nejsou vůbec v kondici. Kondicionérům a hlavně maskám nemám ale absolutně co vytknout, ty jsou úžasné. Krásně vlasy zjemní, provoní a jsou celkově poddajnější a vůbec ne zatížené.

Hlavními ingrediencemi jsou akátový med a včelí vosk, které společně regenerují a obnovují i ty nejpoškozenější vlasy. Garnier se navíc spojil s neziskovkou BEE Conservancy, která chrání 10 milionů včel a podporuje jejich biodiverzitu. To vám možná přijde jako nezajímavá informace, ale vždy, když tuto vlasovku používám, vzpomenu si na tento fakt a zahřeje mě u srdíčka, že naše země není ani kosmetickým značkám lhostejná. Bez včeliček by totiž nebyla žádná úroda a člověk si ani neuvědomuje, jak jsou pro nás tito maličcí tvorové v každodenním životě důležití.



Jak jsem již zmínila v úvodu, novinkou je především bezoplachový krém na vlasy 3v1. Vlasy chrání před vysoušením, zaceluje konečky a snižuje lámavost až o 98 %, a to už je pěkné číslo. Jak je u některého produktu číslo 90+, většinou na to slyším. Kdyby se psalo, že snižuje lámavost o 30 %, pravděpodobně by mě tato informace nechala zcela chladnou...
Určitě jste si všimli obalu, který je odlišný od ostatních. Je to jediný produkt, který je z certifikovaného kartonu, takže plasty jsou hodně redukovány.


Maska na vlasy Botanic Therapy je moc příjemná. Vlasy krásně zjemní, dodá jim lesk a rozčesávají se bez jakéhokoliv tahání. Nechávám ji na vlasech vždy působit o něco déle, aby si z ní vlasy vzaly maximum. Maska je jemná a vymývá se snadno, což oceňuji. Některé masky se z dlouhých vlasů dostávají hůře a pokud se dobře nevymyjí, jsou pak takové zplihlé a rychleji se mastí.
Příjemná je i jemná medová vůně, stejně tak i u ostatních produktů z této řady.


Co říkáte na tuto řadu, láká vás nebo jste ji už dokonce zkusili?

7 komentářů:

  1. Tuhle sadu jsem viděla tuším v DM a zaujala mě nejen balením, ale právě i složením. Absolutně nestíhám zkoušet všechny beauty novinky, co bych chtěla :/ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to chápu. Obzvláště Garnier novinky sype z rukávu několikrát do měsíce :-)

      Vymazat
  2. Sounds like a wonderful range! The packaging is cute!
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovědětVymazat
  3. Tyhle řady jsem ještě nezkoušela. Měla jsem jen aloe vera z Hair Food a upřímně mě tato řada ani neláká. Ovšem obaly jsou povedený a pokud jsou více přírodní, je to jen super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hair Food jsou skvělé řady a i tato mě mile překvapila, hlavně maska :-)

      Vymazat
  4. Tahle řada nevypadá vůbec špatně. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!