16. září 2021

Paletka očních stínů XX by Revolution GOLD CRUSH

Nude odstíny a ještě k tomu třpytivé, to je přesně moje krevní skupina. V paletkách nemusím mít ani jeden matný odstín, protože ty nepoužívám téměř vůbec. Když tedy nepočítám nejsvětlejší odstín, který dávám jako podklad na víčko.
Dnes bychom se podívali na zoubek paletce Gold Crush od značky XX Revolution. Nejde sice o horkou novinku, nicméně mi dělá společnost už nějaký ten pátek a jakmile paletku používám a nestále se k ní vracím, stojí opravdu za to. Barevně je laděna do zemitých podzimních tónů, takže je na toto období jako stvořená.

XX by Revolution GOLD CRUSH


Paletka Gold Crush je barevně moc hezky sestavená. Na první pohled se může zdát, že jsou si odstíny hodně podobné a i ve skutečnosti se moc neliší. Přesto jsou hezky kombinovatelné a dá se s nimi vyhrát. Samozřejmě pokud chcete docílit výraznějších barevných přechodů, tak pro vás paletka asi nebude to pravé ořechové. Na běžné denní líčení do práce nebo do školy je ale bezvadná.

Obsahuje celkem 15 odstínů od nude, přes bronzové až po zlatavé barvy. Přiznám se, že mě také hodně zaujal její 3D vzhled a musela jsem se hodně přemlouvat, abych ji začala používat a neponičila si tu krásu štětcem. Většinou to tak ale mám, když si pořídím něco nového, to je mi pak líto všechno použít. Kromě paletek to řeším třeba u lisovaných pudrů s nějakým hezkým obrázkovým reliéfem.  Také to tak občas máte?

15 nude očních stínů

Jak je u značky Revolution zvykem, stíny mají slušnou kvalitu. Jsou hezky pigmentované, při líčení nijak nepráší a hlavně vydrží na oku bez hnutí po celý den. Nikde se neslévají a neztrácí na intenzitě i bez použití báze.

Paletka očních stínů XX by Revolution GOLD CRUSH

Detail "3D" očních stínů

Paletku očních stínů Gold Crush si můžete prohlédnout na stránkách Notino.cz. Řada XX by Revolution je odnoží skupiny značek Revolution a tato patří mezi ty malinko dražší. Nicméně kvalita zůstává stejná a rozhodně za to stojí.

Líbí se vám tato paletka? A máte raději třpytivé nebo matné odstíny?

8 komentářů:

  1. Wow, tak to jsou barvičky! Hned bych si vybrala a po paletce se rozhodně podívám. :))

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to je naprosto boží paletka! Já měla "paletkovou mánii" minulý rok a i když stíny skoro nenosím, tak jsem si pořád chtěla nějaké paletky pořizovat - jinak spíš mám asi ráda matné odstíny, ale jsou příležitosti, kdy se hodí i ty třpytivé ♥

    lucyvillain.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné odstíny. Mám raději ty třpytivé. Je to moc krásná paletka.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem hlavně na třpytivé. Tato paletka je pro mě jako stvořená :-)

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. To teda je, používám ji nejčastěji a také podle toho už vypadá :-D

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!