26. října 2021

Krásné vlasy s Herbal Essences

Hned na úvod se přiznám, že s Herbal Essences nemám žádnou zkušenost. Samozřejmě o produktech vím z regálů drogerií, ale nikdy mi v košíku nic od této značky nepřistálo. Proto jsem ráda, že jsem mohla díky projektu Trnd vyzkoušet hned celou řadu s tolik ceněným arganovým olejem a prozkoumat značku více do hloubky.



Arganový olej je ceněn pro své hydratační účinky nejen na samotné vlasy, ale i na vlasovou pokožku. Vyživuje a prokrvuje vlasové kořínku a celkově opravuje a obnovuje poškozenou strukturu vlasů.
S množstvím oleje je třeba přistupovat opatrně, aby vlasy nepůsobily příliš mastně. Pokud je ale takto součástí šamponu a jiných přípravků, je to v pořádku a žádný zplihlý efekt nehrozí.

U šamponu mě v prvé řadě zajímá složení a především to, aby byl zcela bez silikonů. Už několik let se jim snažím vyhýbat. Silikony dělají sice hezké vlasy, ovšem jsou také velkou zátěží a když máte jemné vlasy, které vypadávají, výhra to rozhodně není. Šampon s arganovým olejem se bohužel bez silikonů neobešel a to je velká škoda. Popravdě mě to hodně překvapilo, protože u produktů, které se pyšní z 90 % přírodním složením, bych silikony vůbec nečekala.
Šampon není ve své podstatě špatný, vlasy umyje, zjemní a vypadají po něm hezky, ale pořád přece jenom vím o těch silikonech a to mě nepřesvědčilo, abych si jej koupila do budoucna znovu.

Kondicionér má složení z 90 % přírodního původu, což je fajn informace na šampon z drogerie. Ačkoliv má kondicionér složené z většiny přírodního původu, silikony se tam ještě bohužel i tak vešly. 
Bez kondicionéru se při mytí neobejdu. Sice mám jemné vlasy a rozčesávat mi jdou bez cuchání i bez něj, ale jsou podstatně sušší a rozlítané. Kondicionér vlasy hezky uhladí a dodá jim lesk, takže pak máte menší práci s následnou péčí.


Mnohem intenzivnější výživu vlasům dodá intenzivní maska. Používám ji pravidelně 2x do týdne, abych měla vlasy hezky uhlazené a hydratované. Na masku jsem se popravdě těšila nejvíce, protože si jejich používání užívám. Mám ráda ten pocit po opláchnutí, jak jsou vlasy na dotek hebké a jemné. Bohužel i tato maska ale obsahuje silikony.


Celá řada je kompletní díky bezoplachovému oleji pro regeneraci poškozených vlasů. K těmto bezoplachovým produktům mám docela respekt a popravdě se jim i vyhýbám. Nemám s nimi moc dobré zkušenosti a většinou mi vlasy nehezky slepí a vypadají tak nepříjemně mastně. 
Tento olejíček je ale fajn a pokud se přece jenom mastnoty bojíte, stačí jej nanášet pouze od poloviny délky vlasů ke konečkům a vše bude v pořádku.


Produkty nejsou vůbec špatné, ale trošku mě zklamaly v tom, že většina z nich, až na bezoplachový olejíček, obsahují silikony. Na tom bych asi ještě zapracovala, jinak nemám vlasovce vůbec co vytknout. 

Na závěr pro vás mám zajímavou nabídku z drogerií Rossmann. Až do 8. listopadu můžete při nákupu dvou produktů Herbal Essences získat k nákupu zdarma hezkou korkovou kosmetickou taštičku jako dárek.

A aby těch bonusů na závěr nebylo málo, mám pro vás ještě jednu skvělou nabídku. Při nákupu produktů značek P&G, kam mimo jiné spadá i značka Herbal Essences, můžete nazpět získat příjemný cashback. Zkuste prozkoumat stránky Mujsvet-pg.cz, kde se dozvíte vše potřebné.

Už jste něco na vlasy od Herbal Essences vyzkoušeli?

8 komentářů:

  1. Nic jsem od nich neměla, ale mají moc hezké obaly. Já preferuji spíš kadeřnickou péči, protože mám hodně jemné vlasy s lámavými konečky a potřebují opravdu rozmazlovat, jinak jsou na tom zle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obaly jsou moc hezké, ale ty silikony bych z nich raději vymazala :-)

      Vymazat
  2. Produkty vypadají moc zajímavě. Vím, že na ně běží nyní i silná TV kampaň a také už jsem nad jejich pořízením zvažovala. :) Možná je vyzkouším, zaujala mě především maska.

    OdpovědětVymazat
  3. To musí být super produkty, člověk by nejradši pořád zkoušel něco nového! :D :)

    OdpovědětVymazat
  4. Značku ukazují pořád v televizi nebo vidím reklamy na instagramu. Nikdy jsem od ní ale nic nezkoušela a bohužel mě ani moc neláká :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No mě už popravdě s tou zkušeností se silikony také ne :-(

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!