12. října 2021

Pleťová kosmetika Kiehl´s

Značka Kiehl´s je pro mě něco zcela neprobádaného. Samozřejmě mám v povědomí, že existuje, ale to je všechno, co o značce vím. Vlastně ještě jedna věc se mi vybavuje, a to je vyšší cena. Možná právě proto jsem značku obcházela a nedala jí větší šanci. Proto jsem ráda, že jsem mohla díky Trnd projektu vyzkoušet hned několik produktů, abych si o značce udělala obrázek. Většina z nich patří bezi bestsellery značky, tak mě zajímá, zda se pod ně mohu podepsat i já. No a zda už za to značka stojí nebo mě vůbec nepřesvědčila o pořízení dalších kousků, to se dozvíme v tomto článku.



U pro mě nových značek si vždy zjišťuji pár informací. Kiehl´s funguje už od roku 1851 a produkty spojuje přírodní složení a věda. To jsou jistě zajímavá fakta a uvidíme, jak si produkty s takovou dlouhou historií povedou.
Měla jsem možnost vyzkoušet tonikum s měsíčkem lékařským, noční sérum a pupalkovým a levandulovým olejem, péči s avokádovým olejem pro oční okolí a hydratační pleťový krém se skvalenem. 

Tonikum s měsíčkem je hodně zajímavé. K pleti je šetrné, nepociťovala jsem absolutně žádné podráždění, vysušenou pleť nebo pnutí. V lahvičce navíc plavou květy měsíčku, což jej také dělá unikátním a zvláštním. Parfemace je jemná, nevtíravá a spíše příjemná. 
U tonik mám mnohdy problém, že obsahují alkohol a to mě pak při aplikaci nutí kašlat a celkově mi to není zrovna dvakrát příjemné. Toto tonikum je pro pleť jako peříčko a i když máte pleť citlivou, udělá vám dobře.


Ultra Facial Cream patří mezi bestsellery značky a je výborný. Má hodně hutnou konzistenci a hydrataci poskytne na dlouhou dobu. Když jej použiji večer po odlíčení, pleti dodá okamžitou úlevu od pnutí a vyživí ji na dlouho. I ráno je pleť hezky napapaná a vláčná. 
Krém jsem ovšem bohužel použila i na odřený nos od rýmy v domnění, že si suché místo promažu a zhydratuji. No a to jsem neměla dělat. Postižené místo neskutečně pálilo a štípalo, takže pozor, pokud máte na obličeji nějaké otevřené ranky. 

Oční krémy jsem ještě donedávna nepoužívala, ale vzhledem k věku jsem je chtě nechtě musela zařadit do své pravidelné večerní péče. Avokádový oční krém má sympatickou zelenou barvu a příjemně hutnou texturu. Krásně hydratuje suché oční okolí a jako bonus i moc hezky voní. Za mě velice příjemný oční krém. 


Nejvíce mě nadchlo toto koncentrované noční olejové sérum. Vzhledem k velikosti vzorečku má miniaturní kapátko, díky kterému je aplikace hodně precizní. Sérum díky olejové textuře nijak nelepí a spolu s pleťovým krémem je úžasné. Ihned se vstřebává a zanechá pleť neskutečně jemnou prakticky už po prvním použití. 
Ačkoliv jde o olejové sérum, pleť vůbec nezamastí a je spíše tekutější, olej na první pohled ani nepřipomíná. Používám jej nejen na noc, ale i na den a jsem s ním maximálně spokojená. 


Musím říct, že mě značka zaujala svými účinky na pleti za poměrně krátkou dobu. Většinou musím pleťovku testovat i několik měsíců, abych zjistila, zda se k ní vracet nebo ne. Zda mě ale přesvědčila o koupi plnohodnotných balení, to zatím nejsem schopna říci, protože musím nejdříve spotřebovat moje stávající zásoby. Hodně jsem se ale u produktů zaměřila na ceny, které jsou poměrně vysoké. Třeba tonikum za tisícovku je pro mě bohužel hodně peněz a u nás se dají sehnat mnohem levnější varianty podobné kvality. Věřím ale, že značka má i přesto spoustu příznivců a spokojených zákazníků a třeba si k ní do budoucna cestu najdu. Když tedy pominu vyšší cenu, rozhodně jsou produkty kvalitní a pleti udělají více než dobře a v tomto ohledu za mě rozhodně ano.

Co vy a značka Kiehl´s, vyzkoušeli jste už něco?

9 komentářů:

  1. Nezkusila jsem nic, ale moc bych chtěla. Bohužel díky zásobám se do projektů Trnd už nezapojuji.
    Nicméně i na mě je to bohužel cenově nedostupná kosmetika. Každopádně nejvíce mě také zaujalo to sérum :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já také vždycky přemýšlím, zda se zapojit nebo ne, ale tohle byly miniaturky, takže se dlouhé spotřeby nebojím :-)

      Vymazat
  2. Ahoj, tonikum i olejíček jsem měla a velká spokojenost. Ještě jsem měla okurkové tonikum, taky parádní. ☺☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdá se, že tonika má značka hodně v malíku, díky za tip :-)

      Vymazat
  3. The midnight oil sounds wonderful! I would love to try it. Thanks for the review!
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovědětVymazat
  4. Jo ta cena je fakt strašná a jsou mnohem levnější produkty co udělají stejnou službu jako tato kosmetika. Ale ráda bych ji nekdy vyzkoušela. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kvalitní je, ale kdyby byla cenově dostupnější, nezlobila bych se :-)

      Vymazat
  5. Značku neznám, odrazuje mě spíše ta cena, ale věřím, že stojí za to. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!