9. listopadu 2021

Nová řasenka Million Lashes Balm Noir od L'Oréal Paris

Řasenka Volume Million Lashes je asi jediná, která mi dodá požadovaný objem a délku již v jedné vrstvě. U ostatních značek musím pro dramatický pohled nanášet dvě, někdy i tři vrstvy, abych byla spokojená. Musím mít řasy hojně obalené barvou, aby oči vynikly. Sice mám pak trošku více práce při odličování, ale to mi za to stojí.
Pokud jste si pozorně přečetli název nové řasenky od L'Oréal Paris, jistě vám neuniklo slovo Balm. To je totiž hlavní benefit nové řasenky Volume Million Lashes Balm Noir. Díky balzámu je o řasy pečováno už při samotném líčení. Navíc složení je z 99 % přírodního původu, což je asi ta největší paráda!



Řasenka Volume Million Lashes je skvělá i v základní objemové verzi ve zlatém obalu. K dostání je samozřejmě více variant pro natočení, prodloužení, atd., zlatou mám stejně nejraději. Ne vždy jsou totiž inovace a vylepšení osvědčených kousků zrovna dobrou cestou. Nová řasenka Balm Noir mě ovšem zaujala. Má poměrně úzký silikonový kartáček. Tím se hodně liší od velmi širokého u klasické zlaté verze řasenky Volume Milion Lashes. To si můžete ostatně porovnat na fotografiích níže. 

Široké kartáčky, jak už se mi osvědčilo, jsou skvělé na dodání objemu. Proto jsem se bála, že nová Balm Noir na tu starou prostě nebude mít. A bála jsem se zbytečně, dodá stejný objem i délku řas.
Má konkrétně 320 jemných štětinek, díky čemuž řasy oddělí a neslepuje. Odličovat jde také snadno bez jakéhokoliv dření a pandích očí. Je to určitě i díky přírodnějšímu složení. Přírodní řasenky jsou totiž vždy odličovat velmi lehce. Na druhou stranu přírodní řasenky se také více obtiskávají a nemají tak velkou výdrž. S touto řasenkou ale nemusíte mít žádné obavy, chová se jako každá jiná řasenka s běžným složením.

Co mě na první pohled také zaujalo, je obal. Je totiž průhledný, takže černou barvu vidíte, jako třeba u tekutých rtěnek. Není to nic, co bych vyžadovala, nicméně zajímavé to je. U více méně přírodních řasenek je to ale docela běžné.


Podtrženo a sečteno, ať už půjdete do novinky Balm Noir nebo do starší zlaté verze, s žádnou rozhodně nešlápnete vedle. 


Máte také dobré zkušenosti s řasenkou Volume Million Lashes? 

7 komentářů:

  1. The mascara sounds great, and I appreciate the transparent packaging.
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle jsem popravdě ani nikde nezaregistrovala, ale podle kartáčku by mi mohla vyhovovat. Nicméně teď mám doma řasenek až až :D

    OdpovědětVymazat
  3. Její design vypadá luxusně a určitě bude i plnit svůj účel, příště ráda vyzkouším. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!