13. ledna 2022

Pasta na zuby s příchutí šampaňského? Proč ne!

Tentokrát bychom se podívali na zoubek několika netradičním kouskům, které jsem nedávno objevila na Elninu. Když jsem uviděla zubní pastu s příchutí šampaňského, hned jsem zbystřila a hodně mě tato pasta zaujala a hlavně nalákala i na další neobvyklé příchutě. Mimo šampaňské můžete ochutnat třeba černou pastu s pomerančovou příchutí, špenátem nebo ústní vodu v pěně. Pokud jsem vás také nalákala, tak čtěte dál.


Když se tak poohlédnu zpět, měla jsme doma už hodně neobvyklých zubních past. Když opomenu zlatou a stříbrnou, napadá mě třeba solná od Weledy. Na tu chuť si musíte zvyknout a trošku z ní trnou dásně, ale nakonec nebyla vůbec špatná a měla jsem ji už několikrát. 

Zubní pasta Sparkling Bubbles s příchutí šampaňského byla vytvořena k 10. letému výročí založení značky Ecodenta. Popravdě jsem zpočátku nevěřila, že lze u pasty udělat příchuť šampaňského. Musím ale uznat, že to jde. Šampaňské k přípitku zrovna nevyhledávám, protože nemám moc ráda suchá vína. Bublinky chuť ale zjemní, takže tu a tam to překousnu.
Pasta ale chutná mnohem lépe a je to rozhodně zajímavý zážitek. Chuť je o hodně jemnější a jak pasta začne při čištění pěnit, skutečně připomíná šampaňské. Skvělé je, že neobsahuje alkohol, takže se vám z ní nebude motat hlava.
Dle slov přítele je divná, ale zuby vyčistí. Pořád mu říkám, že neví, co je dobrý. Mě zkrátka a dobře chutná. 


Pomerančová černá pasta Black Orange Whitening je, jak již název napovídá, bělící. O to se postarají přírodní výtažky z černého uhlí, pomeranče a zeleného čaje. Je to klasická černá pasta s mentolovou příchutí a v pozadí jsou cítit pomeranče. Je to velmi příjemná chuť a ovocná chuť pomerančů ozvláštní klasickou svěží chuť pasty.
Pasta má větší 100 ml balení, takže vydrží déle než klasické 75 ml pasty.


Poslední netradiční zubní pastou je pasta Spinach Power se špenátovým extraktem. Ten bojuje proti zubnímu plaku i kazu a poskytuje tak zubům dlouhodobou ochranu.
Pasta má netradiční zelenou, až brčálově zelenou barvu a to mě baví. Chuť není špenátová, ale klasicky mentolová a chutná moc dobře. Do této půjdu určitě znovu, hodně mě bavila.


Klasické vodové ústní vody jistě známe každý. Ani jsem nevěděla, že existují ty v pěně. Zaujala mě varianta Minty Melon Mouthfoam. Pěnová ústní voda je sice určena spíše pro děti, ale nevidím důvod, proč by ji nemohli používat ani dospělí. 
Voda/pěna chutná a voní sladce po vodním melounu a je hodně povedená. Oproti klasickým vodám je to hodně velká změna a je to zvláštní, ale dá se na ni zvyknout. Věřím, že i pro děti to je určitě větší zábava.


Jak jsem se tedy na začátku bála, co mě čeká a nemine, moje obavy se nenaplnily. Barvy past ani netradiční příchutě mi sedly a pokud chcete svoji denní rutinu čištění zubů něčím ozvláštnit, jděte směle a bez obav do těchto kousků od Ecodenty.

Máte také doma nějakou zubní pastu, která má netradiční příchuť?

7 komentářů:

  1. I would love to try the champagne flavored toothpaste. It sounds interesting.
    xoxo
    Lovely
    www.mynameislovely.com

    OdpovědětVymazat
  2. Já nejraději zůstávám u osvědčené klasiky - mentol. Ochucené pasty nevyhledávám a ani mě nelákají. Nicméně velmi originální nápad :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nemám, dávám přednost běžným příchutím. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Wow, taková příchuť by mě u zubní pasty ani nenapadla, ale nápad zajímavý. :D :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!