14. května 2018

Sérum na růst řas BeautyLash s přírodními složkami

O sérech na řasy už jste si u mě na blogu mohli párkrát přečíst. Shodou okolností šlo i o kousek od značky BeautyLash. Komu článek unikl, může si ho připomenout tady.
Nedávno značka uvedla nové sérum s vylepšeným a šetrnějším složením obohacené o přírodní extrakty, které je veganské, neobsahuje hormony ani prostaglandiny. A já je jak jinak, několik týdnů poctivě testovala.



Sérum slibuje delší a hustší řasy za 8 týdnů. S předešlým sérem Beauty Lash toto mohu potvrdit. Toto nové veganské sérum funguje na stejném principu, jen má o něco nadupanější a výživnější složení. Těmi účinnými látkami jsou výtažky ze slunečnicového oleje, prosa, pšenice a rozmarýnu.

Jedinou odlišností oproti séru, které jsem zkoušela v minulosti je používání. To předešlé stačilo používat jednou denně, tohle je doporučeno dvakrát, nejlépe ráno a večer. Nanáší se ke kořínkům horních a spodních řas. Sérum obsahuje velmi úzký a precizní štěteček, takže vám to bude připadat, jako byste si kreslili úzkou oční linku. Jen s tím rozdílem, že sérum je bezbarvé a nezanechá na víčku žádnou barevnou linii. Můžete tedy séru použít ráno před nalíčením, a pak s klidem nanést řasenku či oční stíny.




S používání séra jsem začala přibližně v polovině března a takto vypadaly moje řasy před používání séra:



A toto už jsou moje řasy v polovině května po pravidelném používání séra 2x denně. Samozřejmě první týden se nic nedělo, ani druhý a možná ani třetí, až zhruba po čtyřech až pěti týdnech jsem začala pozorovat první výsledky. Na fotkách to bohužel není moc patrné, ale o necelý milimetr se řasy protáhly. Možná už je mám tak dlouhé, že už víc růst nechtějí...



A takto vypadají moje řasy s použitím jedné vrstvy řasenky - a tam už je nějaký ten rozdíl přece jenom viditelnější. S řasenkou jsem tedy dosáhla těch nejlepších výsledků, kdy mám řasy až k obočí.


Jestli už máte zkušenosti s nějakými séry na řasy, určitě mi dáte za pravdu, že pravidelnost je na místě. Opravdu se vyplatí nezapomínat. Když vynecháte den, nic se pravděpodobně neděje. Pokud ale budete mít mezi aplikacemi i týdenní pauzy, žádné výsledky nemůžete čekat. 
Mě se osvědčilo dát sérum do kelímku s kartáčkem na zuby, abych na něj každé ráno a večer nezapomněla. Samotná aplikace vám navíc nezabere více než 10 vteřin, což vás za tu dobu ani nestihne obtěžovat, natož od něčeho zdržovat.

Balení je malinkaté - 3ml. I tak ale vydrží v pohodě při každodenním používání až 4 měsíce. Lahvičku si můžete schovat a po nějaké delší pauze se k němu vrátit. Určitě je po prvním osmitýdenním zkoušení nevypoužíváte.

Složení: Aqua, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Panicum miliaceum (millet) seed extract, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Panthenol, Hydrolyzed Wheat Protein, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Benzoate, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Triticum aestivum (wheat) seed extract, Potassium Sorbate, Citric Acid.

Sérum můžete zakoupit na e-shopu Beautylash.cz za 750,- Kč.

Máte zkušenosti s podobnými séry na růst řas a jak jsme byli spokojeni s výsledky?

39 komentářů:

  1. To je niečo, čo by som potrebovala! Tvoje mihalnice vyzerajú úžasne ❀✿

    Blog de la Licorne

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem kdysi měla taky jakési sérum a za mě dobrý. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je určitě víc značek, já mám zkušenost zatím jen se dvěma :-)

      Vymazat
  3. Zkušenost s žádným sérem na řasy bohužel nemám, ale tohle vypadá opravdu dobře. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jednou zkoušela i sérum za několik tisíc a musím říci, že i tyto levnější dokáží řasy prodloužit. Takže je zbytečné dávat horentní sumy za ten samý efekt :-)

      Vymazat
  4. Já používám ricinový olej, zatím je ještě na recenzi brzy, ale časem na blogu určitě bude :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Vyzerá to skvelo, na šťastie nič takéto nepotrebujem, ale keby raz dobre vedietž o tejto alternatíve :)
    THE NOELA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já séra používám tak jednou ročně, víckrát to podle mě ani nemá smysl a výsledek není až tak vidět :-) efekt vydrží fakt na dlouho.

      Vymazat
  6. Jednou jsem sérum měla a udělalo opravdu zázrak :) a ty máš moc pěkné řasy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) já už jich také pár zkoušela a všechny účinkovaly, takže jim věřím :-)

      Vymazat
  7. Ten výsledek je skvělý, rozhodně rozdíl vidím:). Já nikdy sérum nepoužívala, protože jsou pro mě cenově nedostupné, ale časem se to třeba změní:). A jinak, máš nádhernou barvu očí:D
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé děkuji za milý komentář :-) rozdíl tam je, jen se mi to nějak nepodařilo zachytit na fotkách. Ale myslím, že ta s řasenkou mluví za vše :-)

      Vymazat
  8. Ak mám byť úprimná, mala som už chuť si kúpiť nejaké sérum, ale vždy mám z toho obavy, že zaplatím veľké peniaze a nič sa nestane. Tak som si kúpila jamajský čierny ricínový olej a musím povedať, že som spokojná. :)

    ethical vibes / blog instagram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ricinový olej je na oči a obočí fajn, protože mu dodá výživu a tím pádem je může také protáhnout. Osobně jsem ale dlouhodobě nezkoušela :-)

      Vymazat
  9. já mám teď sérum od balea a zatím mi připadá že nic moc
    V3ronika life

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balea má nějaké sérum? Je to docela levná značka tak bych o účincích docela pochybovala, ale třeba se pletu :-)

      Vymazat
  10. Žádné sérum jsem nikdy nezkoušela, i když bych asi měla, protože moje řasy jsou fakt hrůza :D Máš nádherný oči mimochodem!

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé děkuji, to už je druhá pochvala mých očí. Nějak mi nepřijde, že bych je měla zvláštní nebo jsem se nad tím nepozastavovala :-) člověk si zkrátka neuvědomuje, co bere jako samozřejmost...

      Vymazat
  11. Já naštěstí řasy mám stejně jako ty docela dlouhé sama od sebe, ale na druhou stranu, tohle je hezký tip, protože každá občas zatoužíme vypadat jako mrkací panenka. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To souhlasím. Řasy jsou jedná z mála věcí, na které jsem pyšná a i okolí mi to často říká, že mám řasy jak smetáky, takže to potěší :-)

      Vymazat
  12. Mám zkušenosti se sérem na řasy FaceEvolution a byla jsem spokojená s výsledkem, který byl opravdu neuvěřitelný. Bohužel je potřeba sérum používat pravidelně, až neustále. No a to mým očím po nějaké době používání přestalo dělat dobře. Od té doby jsem žádné sérum na řasy nezkoušela, ani nemám v plánu zkoušet.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pravidelnost je určitě na místě, o tom žádná. Dlouhodobě bych ale sérum používat nemohla, vždy dodržím doporučenou dobu a pak přestanu a začnu minimálně po půl roce. Asi by mě to ani nebavilo po celý rok a nevím, jestli je to správné :-)

      Vymazat
  13. Byl jsem bez herpetické choroby pomocí bylinné medicíny Dr. Sacre, která ji vyléčila, šel jsem na lékařský test, doktor mi potvrdil, že jsem bez herpetické choroby, funguje to jako kouzlo a bylinná medicína je nejlepší, tady je číslo Dr. Sacre WhatsApp +2349076034359 nebo e-mailová adresa doctorsacrehealing@gmail.com,
    Kontaktujte ho, pokud máte jakýkoli problém nebo chorobu, kterou potřebujete, je kontaktovat ho, pomůže vám vyléčit tuto dlouhodobou nemoc ve vašem systému pomocí bylinného léčiva

    Mary

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!