12. června 2018

Luxusní tvářenka ARTDECO

Pokud hledáte nějaký multifunkční produkt ideální na léto a dovolenou a ještě hezky vypadá? Zbystřete! Značka ARTDECO jeden takový má. Je to takový ten kousek, který byste si chtěli vystavit na poličku, hrdě kolem něj chodit a spíš na něj koukat než ho používat. Takový milááášek...
Se značkou mám minimální zkušenosti, zatím jsem vyzkoušela jen oční stíny z freedom systému, a to byly docela držáky, které neprášily ani o jediný pigment. Musím ale říci, že je zárukou kvality a i cena tomu odpovídá. Je to takový malý velký luxus za přijatelné ceny.



Pudrová trojbarevná tvářenka Bronzing Blush "fata morgana" mě dostala úžasnou texturou s jemnou perletí, která lehce odráží světlo a tvářím tak dodá zdravý vzhled. Ideální kousek na léto! A ten nádherný krajkový reliéf. Až škoda tvářenku použít. 
Pigmentace je dokonalá. Stačí lehce "namočit" štětec a již při prvním nanesení na tváře se dosáhne požadovaného efektu. Záleží ovšem, jak výrazného líčení chcete dosáhnout. Já sázím hlavně na přirozenost, "marfuškovské" tváře se mi nelíbí a ani mi nesluší. 

Nejvíce se mi na tomto produktu líbí multifunkčnost. Dá se využít jako tvářenka, bronzer nebo na konturování obličeje. Jak tvářenka, tak bronzer se skládá ze dvou barev, světlejší a tmavší, takže ji můžete používat po celý rok. Najdete v ní tedy celkem tři různé barvičky. Navíc si přijdou na své jak majitelky světlejší, tak i tmavé opálené pleti. Super je i zrcátko, které oceníte zejména na cestách. Já se líčím především doma před zrcadlem, takže tyto bonusy u balení kosmetiky ve většině případů nevyužívám, ale někdo to jistě ocení...


Tento kousek je sice dražší, ale kdybyste si měly koupit několik samostatných odstínů, dostanete se na podobnou částku, ne-li vyšší. Super bude určitě i na dovolenou, kdy s sebou nechcete vozit zbytečně moc kosmetiky. Dá se také dobře kombinovat dohromady, takže si z několika odstínů můžete "namíchat" ten váš.
Co jsem také zjistila zhruba až po 14 dnech je to, že se dá vyměnit a dokoupit pouze náplň, tvářenka tedy funguje na principu refilového systému. Nebo si to alespoň myslí, jinak si nedovedu představit, proč by se tvářenka měla z plastového balení vytahovat. 

Na tuto tvářenku můžete mrknout na e-shopu Profiskin.cz. Neobsahuje parabeny a je bez jakékoliv parfemace. 

Používáte tvářenku? Jaká je vaše nejoblíbenější?

24 komentářů:

  1. Vypadá skvěle, od Artdeco jsem ještě nic nezkoušela :-) Super je ta multifunkčnost, jeden produkt a hotovo, to mám nejradši :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, na dovolenou nebo do kabelky super záležitost. ještě nějaký super rozjasňovač a nic by mi nechybělo :-) na těch poslední dobou docela ujíždím :-)

      Vymazat
  2. Tahle tvářenka je vážně nádherná :) strašně se mi líbí ten vzor :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten vzor pro mě byl spíš problém, protože jsem musela sbírat odvahu, abych do něj rýpla :-) bylo mi líto, že by zmizel. Už tvářenku ale používám několik týdnů a vzor pořád drží :-)

      Vymazat
  3. Ja síce trvárenky nepoužívam vôbec, ale táto vyzerá krásne. Artdeco je moja obľúbená značka, pretože viem že majú kvalitné produkty ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je nádherná. Já tvářenky nepoužívám každý den, spíše na nějaké slavnostnější příležitosti, kdy si s líčením chci vyhrát. Nejvíce sedřenou budu mít ale asi tu pravou stranu, kterou si konturuji obličej a na opálené pleti vypadá fakt božsky :-)

      Vymazat
  4. Od tejto značky doma ešte nič nemám ale tento produkt ma dosť zaujal :-) Ja používam hlavne Nars a Too Faced :-)

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
  5. Já používám tvářenku od Essence, ale tato vypadá nádherně.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Essence jsem popravdě žádnou neměla. Z těch drogerkových jsem vyzkoušela hlavně Gabriella Salvete, Bell cosmetics nebo Makeup Revolution :-)

      Vymazat
  6. Tak tá je nádherná! Na leto poľa mňa bude úplne dokonalá. Ja by som rada vyskúšala nejakú od Milany.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milani má také povedené kousky, mě se líbí hlavně stíny na oči :-)

      Vymazat
  7. Je nádherná! Já mám tvářenku od Catrice, vcelku mi vyhovuje, ale měla bych kouknout po nějakém víc "fresh" odstínu na léto :D

    Written by M*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám, člověk je v létě více odvázaný a sahá po pestřejších a výraznějších odstínech :-)

      Vymazat
  8. Tvářenka vypadá krásně :) Já mám nejradši Dandelion od Benefitu :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Benefit má také líbivé produkty, hlavně ty jejich pestré obaly :-)

      Vymazat
  9. Tvářenka vypadá fakt dokonale. :) Tuhle značku jsem ještě nezkoušela.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  10. Já tvářenku nepoužívám, protože to prostě neumím:D. Vždycky si připadám spíš jako by mi dal někdo facku nebo podobně:D. Každopádně tuhle tvářenku znám a je vážně nádherná!
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tvářenkou je potřeba šetřit, já ji používám jen decentně a spíše na bronzeru nešetřím :-) ale záleží, jak tmavá je pleť. já jsem teď více opálená, tak musím více vrstvit, aby bylo aspoň něco vidět :-) bledulky se musí štětcem tváře jen dotknout...

      Vymazat
  11. O značce jsem ještě neslyšela. Děkuji za tip! :) Vypadá dobře..

    Lifestyle and beauty

    OdpovědětVymazat
  12. Já se přiznám, ale tvářenky moc nepoužívám, i když ve své kosmetické sbírce mám docela dost kousků. Bohužel nevyužité, což mě mrzí. Budu se muset začít používat :-) musím uznat, že na tuhle jsem se dívala, když jsem projížděla e-shop :) a už na e-shopu mě zaujala. Moc se mi líbí ten systém, kdy lze dokoupit pouze náplň do krabičky, kéž by to tak měly i jiné značky :) je jich na trhu dle mého málo.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, co vím, tak refilový systém má Artdeco, Inglot a pak nějaká levnější z drogerky, ale nemůžu si vzpomenout na název :-) o jiných nevím.

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!