29. října 2018

Kolagenová maska 100% Pure

Jak jistě víte, plátýnkové masky jsou pro mě jako mor. Už jsem vyzkoušela tolik značek a druhů, bílých i černých... všechny se tváří stejně, přesto jsou ale každá jiná.
Plátýnková maska Collagen Boost od značky 100% Pure intenzivně stimuluje tvorbu kolagenu a elastinu v pleti, takže pleť bude působit vyhlazeněji, linky a vrásky se zjemní. O tento efekt se postará trio v čele s ženšenem, retinolem a vitamínem C. Uzamčení vody v pleti má na starost šťáva z aloe, šípkový olej pleť zjemní a esenciální oleje z citrusů ji rozjasní a dodají energii. Esenciální oleje také masce dodávají svěží vůni, která není nijak umělá, ale skutečně fresh. A v tyto sychravé podzimní dny se malé nakopnutí hodí dvojnásob.



Když bych se ještě vrátila k samotné značce, vůbec si nevzpomínám, že bych někdy od této značky nějaký produkt doma měla, takže je to vlastně moje premiéra.
Nejenom na této masce, ale obecně u značky 100% Pure a vlastně na přírodní kosmetice oceňuji to, že není testovaná na zvířátkách. Přijde mi to nechutné a jako velké milovnici zvířat mě to štve. Mělo by to být zakázané u všech a bez výjimek. Spousta značek, i těch konvenčních naštěstí od těchto technik také upouští, což je fajn. 

V čem se maska liší od ostatních, je asi materiál plátýnka. Je z pevného bambusu a je zkrátka trošku jiné. Ne, že bych někdy při používání nějakou roztrhla, to ne, ale na omak je pevnější. A také je maska nasáklá nažloutlou tekutinou, většinou je totiž bezbarvá.
Hodně se mi stává, že mi je většina masek masek velkých, protože mám úzký obličej a po stranách mi pak masky plandají. Jsem pak nucena ulehnout na gauč a relaxovat, aby mi maska třeba při uklízení nebo vaření nespadla z obličeje. Někdy je ale takové povinné naordinování dvacetiminutovky docela báječné odreagování. Tato mi byla akorát a nikde se neodlepovala nebo neměla tendenci sklouzávat z obličeje.
Vůbec nemám problém mít masku na obličeji hodinu, klidně i déle. A když si masku dáte před použitím na půl hodinku do lednice, příjemný pocit ještě znásobíte.
Já se jednu chladnou neděli naložila do vany, vyčistila si pleť a masku si připlácla na obličej - tomu říkám 100% relax.

Co mě překvapilo, byla neutrální vůně. Hned po otevření pytlíčku se žádná výraznější vůně nekonala. Čekala jsem logicky kyselé citrusy, ale nic takového. Někdy je neutrální vůně spíše plusem. Nesnáším, když otevřu masku a vybafne na mě chemický odér. Tuto mohu doporučit všemi deseti!

Složení: Aloe Barbadensis (Aloe) Leaf Juice, Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid), Psidium Guajava (Guava) Fruit Extract, Panax Ginseng (Ginseng) Root Extract, Vegetable Glycerin, Potassium Olivoyl PCA, Vitamin C (Ascorbic Acid), Xanthan Gum, Lonicera Japonica (Honeysuckle) Flower Extract, Citrus Paradisi (Grapefruit) Fruit Extract, Ocimum Basilicum (Basil) Extract, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Vitamin A (Retinol), Rosa Canina (Rose Hip) Flower Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Sinensis (Blood Orange) Peel Oil Expressed.


Kolagenovou masku můžete zakoupit na e-shopu Blueberryhill.cz za 155,- Kč.

Co vy a plátýnkové masky? Zkoušeli jste už nějakou přírodnější nebo to neřešíte a vystačíte si s těmi z drogerie?

17 komentářů:

  1. Vypadá skvěle, já plátýnkové masky miluji, většina se nemusí smývat :-D Od této značky jsem také zatím nic nezkoušela :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem musela smývat asi jenom jednu, protože pak šíleně na pleti lepila a byla mi celkově nepříjemná. Už si ale nepamatuju co to bylo za značku a masku :-)

      Vymazat
  2. Od této značky jsem ještě nic nezkoušela, ale maska fakt vypadá dobře :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Táto značka ma veľmi dobré pleťové toniká, úplne si ma získali. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem nic jiného ještě od značky nevyzkoušela, ale budu muset něco ještě prubnout :-)

      Vymazat
  4. Od značky jsem ještě nic nezkoušela, ale tahle maska mě moc zaujala, už na ni koukám na netu :)

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
  5. Přírodnější plátýnkové masky jsem ještě nezkoušela, ale tahle se mi moc líbí. I to, že nemá výraznou vůni.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám voňavou kosmetiku ráda hlavně v tělové péči, sprcháč musí vonět hodně. Ale v krému nebo masce je to spíš na škodu, pokud to tedy nejsou přírodní esenciální silice :-)

      Vymazat
  6. Tyjo, o téhle masce jsem ještě nikdy neslyšela, doteď mi stačily ty z drogerie, ale asi se podívám po nějaké lepší variantě ... Dekuju za tip 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Těch přírodních asi moc není, zatím vím jenom o téhle :-)

      Vymazat
  7. Plátýnkové masky mám moc ráda. Hezké a příjemné zpestření mimo ty klasické masky :)


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to tak :-) já to mám ale spíš naopak. Používám hlavně plátýnkové a občas to zpestřím krémovými :-)

      Vymazat
  8. Hi there colleagues, its fantastic piece of writing concerning tutoringand fully defined, keep it up all the time. 토토

    OdpovědětVymazat
  9. Hello I am so delighted I located your blog, I really located you by mistake, while I was watching on google for something else, Anyways I am here now and could just like to say thank for a tremendous post and a all round entertaining website. 경마사이트

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!