8. října 2018

Parfémová voda Mon Evidence od Yves Rocher

Jak už jistě víte, od Yves Rocher mám nejraději sprchové gely a čistící gely na pleť. Co se týče vůní, ty očichávám vždy jen v prodejně, ale ještě nikdy jsem si žádnou neodnesla. Před pár týdny značka uvedla novinku v podobě parfémované vody Mon Evidence, která je bestsellerem mezi vůněmi od Yves Rocher už od roku 2003.
Já bez parfému nedám ani ránu. Beru ho jako součást oblečení a kdybych ho ráno nepoužila, připadala bych si jako nahá. Když se ráno zapomenu navonět, jsem pak celý den v práci nesvá. Někdy jsem schopná se i kousek vrátit, jen abych na sebe něco stříkla.




Ještě než vůni vyzkoušíte, na první pohled vás zaujme netradiční uzávěr z jasanového dřeva. Flakon má nádhernou pudrově růžovou barvu. Tato barvička je moje oblíbená a čím jsem starší, tím více ji mám ráda. Jako mladší jsem ji nemusela a paradoxně jsem k ní dospěla až teď.

Vůně je nabitá svěžími mandarinkami z Brazílie a Itálie, smyslnou damascénskou růží z Turecka, sladkou vanilkou z Madagaskaru či květem pačuli z Indonésie, jež vůni dodá dřevitý, intenzivní a mírně nahořklý tón. Je to typicky ženská, ovocně-květinová vůně. Není nijak těžká, je spíše jemnější, takže se hodí na běžný den do práce nebo do školy. Kdo má rád těžké večerní vůně, mohla by mu vůně připadat slabší.
Zdroj: Yves Rocher


Vůně damascénské růže je zcela odlišná od klasické růže, kterou známe ze zahrady. S těmi kupovanými se nedá vůbec srovnat, ty mi přijdou, že nevoní vůbec. Damascénská růžě je mnohem výraznější a sladší.


Vůni zakoupíte buď na e-shopu Yves-rocher.cz nebo si ji můžete osobně vyzkoušet v jakékoliv kamenné prodejně.

Používáte nějaké vůně od Yves Rocher? A jaký parfém obecně je váš nejoblíbenější?

12 komentářů:

  1. Tahle vůně vypadá dost dobře, líbí se mi i flakonek :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Teda ta mě teda zaujala, půjdu si ji aspoň očichat. Vůní mám teď až až, tak novou pořizovat nebudu.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dřív jsem také měla třeba deset parfémů a i to mi přišlo málo. Dnes mám jeden dva, které střídám a až dospotřebuji, pořídím si další :-) mám ráda jednu vůni, která mě charakterizuje a nerada je střídám, jsem schopná používat rok jenom jeden parfém :-)

      Vymazat
  3. Zatím mě žádná vůně od YR neoslovila...Mají nádherný flakonky a v obchodě je vždy očichávám, ale ještě mě žádná prostě nedostala. Jinak s tím voněním to mám stejný, pokud se nenavoním, jsem hrozně nesvá :D

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůně musí sednout, násilím si ji přivlastnit prostě nejde :-) mě to taky trvalo několik let, než jsem našla ten pravý parfém :-)

      Vymazat
  4. Mám pár vzorkových vůní od YR a jsou velmi příjemné. Můj nejoblíbenější parfém je od Beyonce Heat rush. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Beyonce jsem vůni nikdy neměla, ale myslím, že jsem ji očichávala někdy v drogerce :-) pokud si ještě dobře vzpomínám, měla by být taková sladší že?

      Vymazat
  5. Moje srdcovka je Chanel No.5 Eau Premiere, ale ta cena! Nedávno jsem vypotřebovala a potřebuji další!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To naprosto chápu. Já mám klasiku Chanel No.5 a přijde mi, že ho používám tak dvakrát do roka, aby ho neubylo :-) je také hodně těžký, tak to není na běžné nošení, ale spíš na večer nebo nějaké akce :-)

      Vymazat
  6. Jéé ten vršek od flakonku je parádní :-) vůni vidím prvně.


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!