19. listopadu 2018

Energizující sérum s okamžitým efektem Dulcia

Bohužel nebo možná bohudík jsem dospěla do věku, kdy si ke klasickému pleťového krému ráda přidám kapku nějakého výživnějšího séra. Mezi ty nejoblíbenější patří asi ty s kyselinou hyaluronovou, které se mi jako jediné osvědčily svými účinky. Protivráskové krémy z reklamy jsou podle mě jenom tahákem na peníze a u těch, co jsem zkusila, jsem slibované vyhlazení vrásek pouhým okem nezaznamenala, leda že bych si na to vzala mikroskop. Hylunu mám vyzkoušenou a skutečně funguje, hlavně na mimické vrásky a linky kolem úst a očí. 
Proč o tom ale píši... slovenská značka Dulcia má energizující sérum s okamžitým efektem. Po kyselině hyaluronové také vrásky nezmizí po prvním použití, ale zhruba po 14 dnech už můžete při promenádování před zrcadlem nějaké změny zpozorovat. Ale účinek, který je vidět ihned? Tomu říkám pořádná výzva!



Možná vás trošku zmátl úvod, sérum není určeno na vyhlazení vrásek. Je určeno na unavenou, vystresovanou a celkově mdlou pleť. Takže všechny manažerky a mámy na mateřské zbystřete, možná to bude právě něco pro vás!

Sérum se nepoužívá samotné, ale v kombinaci s pleťovým krémem. Většina sér totiž zanechávají nepříjemný lepkavý pocit na pleti, což právě krém dokáže snadno eliminovat. 
Již po prvním použití by vaše pleť měla hýřit energií, vitalitou, potřebnou hydratací a vypne se. Energii jako takovou asi na první dobrou nepocítíte, bude to spíše jako placebo efekt, zkrátka že si to sami namluvíte a pak to tak ve skutečnosti bude. Jestliže ale máte pleť citlivou a jemnou jako já, že vás po umytí a vyčištění nepříjemně pne, po aplikaci pocítíte úlevu a pleť je hezky hydratovaná. Zkrátka na pleti působí příjemně, takže vám vlastně okamžitě dodá pocit spokojenosti.

Balení má klasické pumpičkové. Je to praktické, hygienické, takové balení je u krémů a sér prostě nejlepší.


Sérum se používá především ráno, kdy přidáte kapičku do pleťového krému. Získáte tak super výživný základ a podklad pod make-up. A určitě se nebojte protáhnout aplikaci i na krk a dekolt, protože tyto partie jsou velmi často opomíjeny. A když jsem zmiňovala jednu kapku, myslela jsem fakt jednu kapku. Když dáte sérum samotné nebo větší množství, budou se vám na pleti tvořit bílé žmolky, jako byste právě prolétli pavučinou.
Konzistence je tekutější, připomíná gel a je bělavé, poloprůhledné barvy.

Složení: Mátová voda, olivový skvalen, výtažek z mořské sasanky, vysokomolekulární směs alginů, vitamín E, C, puchratka kučeravá, esenciální citronový olej, fermentovaná směs sacharidů, organická konzervační sloučenina.

Složení je 100% přírodního původu, z nichž 88,2% složek je z bioprodukce. O parabenech, silikonech či minerálních olejích tedy nemůže být ani řeč. Hlavní složkou je taurin rostlinného původu z červené řasy Jania Rubens, což je aminokyselina posilující strukturu pokožky a správné dodávky energie.
Z čeho jsem ale trošku v rozpacích, je vůně. Krom náznaku máty a citrusů cítím i něco vyloženě umělého, nahořklého, co nedokážu tak úplně popsat. Podle složení tam samozřejmě žádná chemie není a možná je to způsobeno mě neznámými složkami, třeba puchratka nebo sasanka a je možné že tak prostě voní.
Určitě nečekejte energii, která by vás vystřelila na měsíc, ale osvěží vás to už díky vůni séra. Rozhodně ale musím říct, že mě sérum překvapilo a baví mě. Je to rozhodně zajímavá a šikovná věcička, která nesmí v koupelně chybět. Jsme přece ženy, které se chtějí svým protějškům hlavně líbit a dokázat, že jako jediná živá stvoření levou zadní zvládáme deset věcí najednou, svěží a s úsměvem na rtech!


Denní energizující sérum můžete pořídit na e-shopu Blueberryhill.cz. Pravda, sérum je dražší, vyjde na 480,- Kč. Ale když něco funguje a složení není nadupané chemikáliemi, proč do toho nejít. Zdraví máme jen jedno a přirozená krása je nade všechno. Za mě tento kousek rozhodně prošel.

Používáte pleťová séra? A jaké je vaše nejoblíbenější?

17 komentářů:

  1. Já teda žádné sérum nikdy nezkoušela, zatím si vystačím s pleťovým krémem. Jak ale píšeš, je sice dražší, ale jestliže denně používáš opravdu jen jednu kapičku, tak si myslím, že cena je opravdu minimální na to, jak dlouho sérum vydrží :)

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak. Kdyby se používalo místo krému, tak by bylo hned pryč a ta cena by byla hodně vysoká :-)

      Vymazat
  2. Používala som hlavne Hyalúronove od Renovality.

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
  3. Zajímavý produkt i o značce slyším prvně :) Séra jsem zatím na obličej žádná nepoužívala :)
    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně ji neznáš? No mě přijde, že už znám skoro všechny a obzvláště ty slovenské jsou opravdu skvělé :-)

      Vymazat
  4. Ještě jsem žádné sérum nezkoušela, ale tohle mě zaujalo, taky bych ráda podobné vyzkoušela :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já začínala na hyaluronovém a ráda je prokládám i dalšími. Stačí malá kapka do krému a účinky se hned znásobí :-)

      Vymazat
  5. Já pleťové séra nepoužívám, ale Dulcia je skvělá značka. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zatím moc zkušeností nemám, toto je asi můj třetí produkt od této značky... musím prozkoumávat dál :-)

      Vymazat
  6. Pleťová séra moc nepoužívám, to se musím přiznat. Tohle sérum ale vypada moc dobře a máš krásně fotky! 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) já je používám ráda, protože jsou pro pleť výživným koktejlem... ne jako samotný krém :-)

      Vymazat
  7. Pleťové sérum používam len zriedka, páči sa mi hlavne zloženie Dulcie, je fajn, ak si na tvár nedávame príliš veľa chémie. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  8. Jéé, tak to vypadá skvěle :)!! Já teď používám sérum od Vichy, to co měl každý a bylo všude :-D ale já jsme s ním mooc spokojená. Ale možná mě láká zkusit i jiné, třeba tohle, ať mohu porovnat.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!