12. listopadu 2018

Řada Verbena & Lemon od Le Petit Olivier

Podzim už se o slovo přihlašuje stále více a já si nějak nemohu zvyknout na chladná rána a zkracující se dny. Ne, že bych neměla podzim v lásce, každé roční období má své kouzlo. Jediné, co mi na podzimu vadí, jsou mlhy a takové to typické dušičkové počasí. Pejskaři mi dají určitě za pravdu, že venčení v tomto období není žádný med. Po každé procházce musíte psíka sprchovat, aby neudělal v bytě svinčík, to po chvíli začne štvát nejen vás, ale i čtyřnohého kamaráda. 
A kdo se také nechcete s létem rozloučit, mám pro vás tip na svěží řadu s citronem a verbenou od Le Petit Olivier, která povzbudí od pochmurné podzimní nálady a alespoň malinko připomene dovolenou a letní dny.

Řada s verbenou a citronem

Sprchový krém Verbena & Lemon je mnohem příjemnější než klasický sprchový gel, protože vytváří sametovou hutnou krémovou pěnu. Pokožku tedy vůbec nevysuší a zanechá ji hezky vláčnou. Je to opravdu bílý krém, ne tedy klasický gel a co do konzistence mi hodně připomíná třeba sprchové krémy od Weledy.
Krém neobsahuje parabeny a jakákoliv barviva.

Sprchový krém Le Petit Olivier

Tekuté mýdlo s citronem a verbenou oceníte nejen v koupelně, ale třeba i v kuchyni. A právě tam jsem pro toto tekuté mýdlo s pumpičkou našla svoje místo. A musím říci, že právě v kuchyni, kdy neustále myjete nádobí, připravujete různé dobroty nebo jen čistíte dřez, je takový pomocník nepostradatelný. Nejenže účinně vyčistíte pokožku rukou, zároveň zabijete bakterie a ruce provoníte svěží citrusovou vůní. A tu vůni z rukou cítíte ještě hodně dlouho, je opravdu hodně výrazná.
Mýdlo je tekutější než je zvykem u většiny tekutých mýdel. Není to typický gel, ale pokud jste měli v ruce nějaký přírodní šampon nebo sprchový gel, dáte mi za pravdu.

Tekuté mýdlo s citronem a verbenou

Tuhé mýdlo Verbena & Lemon u nás doma také nesmí chybět. Já bych se bez něj možná i obešla, protože ho na mytí nepoužívám, ale přítel vůbec nepoužívá sprchové gely a tekutá mýdla, ale pouze tuhé mýdlo. Já tohle třeba vůbec nepochopím, ale chápu, že každý má jiné hygienické návyky a tak to respektuji.
Zrovna nedávno mě ale přítel hodně překvapil. Jednou jsem mu po příchodu z práce sdělila, že mám pro něj dvě nová přírodní mýdla, co vyrábí na Slovensku. On ale jenom odvětil: "hm, dobrý no, ale to citronový mýdlo, co mám teď, je nejlepší, co jsem kdy měl, není tvrdý, dobře se drží a hezky přirozeně voní citronem". To myslím hovoří za vše...
Tuhá mýdla jsou také super do skříně na provonění prádla. Mám jich tam hned několik a i když při praní používám aviváž, přijde mi, že prádlo postupně vůni ztrácí. Díky mýdlu ale voní delší dobu, jako čerstvě vyprané a tu mýdlovou vůni naprosto zbožňuji.

Tuhé mýdlo s přírodními extrakty a olivovým olejem

Všechny tyto kousky seženete na e-shopu Notino.cz. Krom této citronové řady jsou k dostání třeba varianty s levandulí, růží, olivami, arganovým olejem, broskví, kokosem nebo třešňového květu. Dříve jsem měla růžové mýdlo a broskvový kondicionér ve spreji a obojí také moc hezky vonělo. Krom fajn složení považuji u značky za největší benefity právě hezké vůně díky přírodním ovocným extraktům. 
Značku tedy mohu vřele doporučit, pokud u tělové péče uvítáte výrazné vůně a také vám nezruinuje peněženku. Sprchový krém vyjde na nějakých 129,- Kč za půllitrové balení. Tolik většinou nestojí ani poloviční balení mnohých značek přírodní kosmetiky...

Na závěr bych chtěla ještě zmínit blížící se Black Friday, kdy budete moct na Notino.cz v týdnu 19. - 25. listopadu nakupovat s velkými slevami.

Znáte značku Le Petit Olivier? A vyzkoušeli jste už něco?

15 komentářů:


  1. Thanks for sharing your info. I really appreciate your efforts and I will be waiting for your further write ups thanks once again.
    Promotional Diaries printing

    OdpovědětVymazat
  2. Vůně musí být úžasná :) Produkty fakt vypadají skvěle.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je skvělá, nejvíce mi sedí u krémového sprcháče :-) je to sice jedna vůně, přesto je ale u jednotlivých produktů trošku jiná :-)

      Vymazat
  3. Tuhle kosmetiku nepoznám, ale brala bych asi tu řadu s broskví. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Značku vůbec neznám, ale rozhodně mě zaujala, přijde mi jako dobrý nápad dát si mýdlo i do kuchyně, je fakt , že přebíhám z kuchyně do koupelny a zpět :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě už to přebíhání fakt nebavilo, tak tam od té doby jeden kousek vždycky mám :-)

      Vymazat
  5. S kosmetikou nemám zkušenosti, pořád si připadám v kosmetice jako takovej nováček, který neustále něco objevuje, i když jsou to třeba věci jen z drogérky :D, vždycky jsem byla spíše přes hadry až teď se snažím trochu víc starat i o péči a dekorativku a celkově kosmetické produkty. Jinak ta vůně by byla pro mě ideálka, miluji citrusy.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já také ráda objevuji novou kosmetiku, a to už nejsem zrovna nováček a někdy mám pocit, že už nic nového objevit nemůžu :-)

      Vymazat
  6. Vyzerá to naozaj super o značke som už počula :)
    Vera

    OdpovědětVymazat
  7. Produkty vypadají super, ta vůně určitě stojí za to :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  8. Tak žluťoučké to mýdlo, hihi.. to je ale bavička!! :) :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!