21. února 2019

Novinky Dove

Ráda se procházím v drogerii mezi regály a objevuji novinky. Hlavně mě baví očichávání sprchových gelů. Některé značky nemají nové kousky jak je rok dlouhý, některé nás naopak zahrnují novinkami co měsíc. No a mezi ty akčnější patří značka Dove. Tu vám jistě nemusím nijak dlouze představovat a každý jste už alespoň něco vyzkoušeli. U nás v rodině to máme rozdělené a každý má rád něco jiného a osvědčeného. Babička už roky zbožňuje klasickou krémovou mýdlovou tabletu, sestřenka šampony a kondicionéry, mamka deodoranty... Mezi své oblíbence řadím výrobky s kokosem, takže určitě krém na ruce nebo tělové mléko ve spreji.


Novinkami značky Dove jsou sprchové gely s jíly. Hodně mi připomínají micelární sprchové gely, které jsou na trhu zhruba půl roku. Ty jsem měla oba a více mi voněl ten zelený. Měl takovou tu typickou vůni pro Dove a červený byl trošku převoněný. 
Zelená varianta Purifying Detox Green Clay obsahuje zelený jíl, který pomáhá smýt nečistoty ze znečištěného městského prostředí, červená varianta Renewing Glow Pink Clay s růžovým jílem je určena na oživení mdlé pokožky. 
Co se týče vůní, zelený sprchový gel je jemnější a vůně mi připomíná svěží okurku. Zelený sprchový gel je o něco intenzivnější, smyslnější a vůně je obohacena o výrazné květinové tóny. Stejně jako v případě micelárních sprchových gelů je tomu i v případě sprchových gelů s jíly, kdy mi více voní zelený. A když už jsme u toho srovnávání, tyto mi přijdou malinko hustší a celkově mi vyhovují více. Také vytváří sametově jemnou a bohatou pěnu, takže je sprchování s nimi takové malé pohlazení.

Co oceňuji je to, že oba sprchové gely neobsahují parabeny, sulfáty ani ftaláty. Je fajn, že i v drogerii se už dnes dají najít šetrnější přípravky k mytí pokožky, co ji nebudou zbytečně dráždit nebo vysušovat. Navíc nejsou produkty Dove testovány na zvířatech. 


Všechny dostupné produkty si můžete prohlédnout na oficiálních stránkách Dove a zakoupit je můžete ve většině kamenných drogeriích a e-shopech.

Zaregistrovali jste už tyto novinky?

16 komentářů:

  1. Tyhle nové sprchové gely se mi hodně líbí budu si muset aspoň jeden koupit. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doporučuji ten zelený, ale třeba tě zaujme i s růžovým jílem :-)

      Vymazat
  2. Přes zimu mám strašně suchou pokožku a zrovna minulý týden jsem si Dove koupila, krásně voní a sprcha s nimi je moc příjemná!

    Měj se krásně!
    ByGabra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, jsou hezky krémové a nevysušují, takže na zimu nebo na léto, kdy je pokožka sušší, jsou moc fajn :-)

      Vymazat
  3. To je super, že Dove má tyhle novinky, moc se mi líbí, asi taky pro jeden zajdu :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus je očichat a uvidíš, který ti bude vyhovovat víc :-)

      Vymazat
  4. V poslednej dobe sa objavujú čoraz viac! Už som jedny videla aj od Nivea :o Vyzerajú zaujímavo! ◡‿◡✿

    Blog de la Licorne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Já ještě nic podobného v drogerii neviděla :-)

      Vymazat
  5. Pavli, tyhle novinky jsem v drogérii vůbec neregistrovala :-) budu se muset po nich mrknout. Ráda bych tyhle novinky vyzkoušela :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mrkni se, už by je snad měli ve většině drogeriích mít :-)

      Vymazat
  6. Dove mám moc ráda - hlavně pěny do koupele a tak. Co se týče koupání, objevila jsem novinky v solích do koupele od Kneippu - https://www.kneipp.com/cz_cs/produkty/koupel/soli-do-koupele - hned první mě láká. Máte je někdo vyzkoušené? Děkuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kneipp soli jsou fajn, vyzkoušela jsem už většinu. Doporučuji hlavně eukalyptovou v době nachlazení nebo s lesní vůní, ta je hodně silná :-)

      Vymazat
  7. Já mám dove sprcháče moc ráda, ale mám s nimi problém, nervuji se, když z nich chci dostat zbytek! :D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nojo jak jsou krémové, tak jsou hustší. Já je vždycky přes noc obrátím dnem vzhůru a něco tam ještě steče :-)

      Vymazat
  8. Dove má skvělé sprchové gely a tyto novinky vypadají parádně Pavli :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou moc fajn, oba je zrovna používám a určitě do nich půjdu znovu :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!