14. února 2019

Valentýnské novinky Yves Rocher

Láska může mít mnoho podob. Láska může být mateřská, rodičovská, přátelská, k sourozenci nebo k muži. Vždy ale má jedno společné, vychází ze srdce. Nemůžete si ji koupit za peníze ani vyhrát v kartách. Je hezké lásku přijímat, ale ještě hezčí je lásku rozdávat. Je na každém z nás, jak lásku dokazovat a mnohdy nemusí jít o drahé dary, ale stačí i maličkost, gesto nebo malý projev, jak svůj protějšek potěšit...
A k lásce určitě patří i jaro, které už je cítit ve vzduchu. Jaro je pro mě nejkrásnějším obdobím v roce. Miluji, jak se příroda začíná probouzet, všechno hezky kvete, voní...
Tím samozřejmě neříkám, že nemám ráda zimu. Jsem typická kozorožka, takže to mám vlastně v krvi a hory v zimě jsou absolutní nutností. Dřív jsem měla raději léto a opalovačky, ale poslední dobou mi velká horka nedělají dobře a moře raději vyměním za sjezdovku. 
No ale jaro je něco úplně jiného. A i v Yves Rocher je příprava na jaro v plném proudu a přichystali si pro nás spoustu nových a voňavých novinek.


Parfémované spreje jsou určeny nejen na tělo, ale i na provonění vlasů. Já tyto lehké voňavé mlhy ráda používám celé léto místo parfémů, protože ty mi přijdou docela těžké a ve velkých teplech mě spíš obtěžují. Tyto sprejíky navíc i osvěží. Pravda, nevydrží vonět dlouho jako třeba klasické parfémy, ale vejdou se do každé kabelky a mohou se použít opakovaně kdykoliv během potřeby. Balení je plastové, takže vaše příruční zavazadlo nezatíží a nemusíte mít obavy z případného rozbití.
Spreje jsou k dostání ve 4 variantách - mango s koriandrem, malina a máta, broskev s anýzem a kokos. Jsou to přesně ty vůně, které jsou k dostání i ve formě sprchových gelů nebo tělových mlék.
Složení je na bázi 100% přírodního alkoholu a 95% složek je přírodního původu, takže vás nebude obtěžovat chemický odér
Tyto lehké spreje jsou parádní a už teď vím, že si musím do prodejny skočit pro ten kokosový.

Spreje můžete omrknout buď v kamenných prodejnách nebo na e-shopu Yves-rocher.cz.


Také rodinka sprchových gelů se malinko rozrostla. K jaru a létu patří moje oblíbené meruňky. Je to jediné ovoce, které bych mohla jíst od rána do večera a nikdy se mi nepřejí. Sprchový gel s meruňkou a anýzem voní přesně jako toto ovoce. Koho by třeba odradil anýz, tak tam ani není znát...
Složení je z 98% přírodního původu, což je na vůni hodně znát. Je to skutečně sladká, ovocná vůně.

A pokud jste si oblíbili koncentrované sprchové gely s vanilkou nebo mangem, nově teď můžete sáhnout po ovocné variantě s granátovým jablkem nebo květinové s lotosovým květem a šalvějí.
Mycí báze sprchových gelů je 100% rostlinného původu.
Malinkaté 100 ml plastové balení fungují na principu 1 stlačení = 1 kapka = 1 koupel. Gel je až 4x koncentrovanější než běžné balení a vystačí na stejný počet koupelí, jako velké 400 ml balení sprchového gelu. Máte tak menší spotřebu plastů a děláte tak správný krok pro naši planetu.

Varianta s granátovým jablkem voní hodně jemně ve srovnání s lotosovým květem. Měla jsem i mango a několikrát vanilku a ty voněly také hodně intenzivně. 

Na všechny sprchové gely můžete kouknout tady.


Slavíte Valentýna? Těšíte se také na jaro? A jaké novinky vás od Yves Rocher zaujaly?

18 komentářů:

  1. Aké krásne fotografie k článku ♥ Skutočne si sa s nimi vyhrala! :)
    Produkty vyzerajú fajn, určite aj skvelo voňajú! ◡‿◡✿

    Blog de la Licorne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) spíš v Yves Rocher si s balíčkem opravdu vyhráli. A sprcháče voní skvěle, ty nemají opravdu konkurenci :-)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. To teda byl, úplně mi vyrazila dech :-) škoda, že srdíčko nevydrželo napořád...

      Vymazat
  3. ten koncentrovany sprchovy gel s vonou granatoveho jablka ma zaujal. celkovo mam Yves Rocher velmi rada, je to moj to-go obchod, ked chcem niekomu kupit nejaky darcek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také tam často nakupuji, a to nejen dárečky, ale i něco pro sebe :-) nikdy neodejdu s prázdnou...

      Vymazat
  4. Mě zaujal sprchový gel s meruňkou, musí krásně vonět.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Já se na jaro už těším a ještě když je teď venku takhle krásně. To už to jaro hodně připomíná a člověk na sobě zná hned lepší náladu :) Tvoje fotky jsou parádní a to srdíčko je krásné. Z produktů se mi nejvíce líbí ty parfémované spreje. Pár jich doma mám, sice od jiné značky, ale jsem s nimi spokojená, takže bych vyzkoušela i tuhle značku, protože vůně manga s koriandrem a maliny s mátou, musí být neskutečná :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :-) jaro už je tady a vypadá to, že už to vydrží... necháme se překvapit :-)

      Vymazat
  6. Tenhle balíček se Yves Rocher opravdu mooc povedl!! Je nádherný :-))

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, je hezky vymyšlený a ty dekorace až zastírají samotné produkty :-)

      Vymazat
  7. Balíčky Yves Rocher prostě umí, líbí se mi jejich novinky a po sprejích se určitě podívám :) už se hrozně těším na jaro ♥
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já půjdu určitě po kokosovém, ten na léto musím mít :-)

      Vymazat
  8. Já YR stále někde míjím. Ale jejich výrobky se mi moc líbí! Navic Ti to krásně zabalili :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také je nemám zrovna u bydliště, ale když už jedeme někam do kina nebo do nákupáku, do prodejny vždycky zajdu :-)

      Vymazat
  9. YR se letos vytáhly, nádherný balíček! <3

    ByGabra

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!