18. března 2019

Březnové novinky Dove

Musím uznat, že značka Dove mě poslední dobou velmi mile překvapuje. Důkazem je toho řada novinek, se kterými nás neustále zásobují. Jako první značka přišla s krémovými micelárními sprchovými gely, nedávno to byly ty s jíly. A právě jílové sprchové gely jsem si velmi oblíbila. Jsou úžasně krémové, obsahují malá zrníčka jílu a pokožku hezky zvláční. Kdo zameškal článek, můžete si ho připomenout tady.
A když už jsme u těch novinek, zdá se, že ty březnové jsou ještě lepší! Je vidět, že značka jde s dobou a vybírá si samé luxusní ingredience a kombinace surovin, takže dokonalé kousky jsou na světě.



Nové jsou hned dvě řady a já bych začala tou zajímavější. Je jí sprchový gel a tělové mléko s čajem matcha a květy sakury. Jde o osvěžující směs na oživení pokožky a díky čaji matcha o zcela neobvyklou kombinaci ingrediencí. Právě měsíc březen je dobou, kdy vykvétají sakury a já už se na toto období moc těším. Všechno venku bude kvést a hlavně úžasně vonět. 
Vůně této řady je jemná, ale nedokáži ji k ničemu přirovnat. Je to takový typicky "zelená" svěží vůně s jemnými květinovými tóny.


Druhá řada s ovesným mlékem a medem je dokonalá! Přesně jako kombinace mléka a medu, kterou určitě znáte. Ovesné mléko a med o pokožku pečuje a hýčká ji, aby byla hladší a jemnější už po prvním použití. Oba kousky voní intenzivně, sladce, až bych ráda ochutnala...


Sprchové gely jsou opět jak je ve zvyku u Dove hezky husté a krémové. Ale zase ne tak husté, jako třeba sprchové gely s jíly. Ty jsem musela ke konci doslova vymačkávat. Jíly se asi usadily na dně a pak šly hůře z balení ven. Příště už na to budu myslet a budu je před použitím protřepávat.
Tělová mléka jsou naopak jemná a hodí se na všechny typy pokožky. Rychle se vstřebávají a nezanechávají žádný mastný film na pokožce.
Jak sprchové gely tak tělová mléka voní ve stejné intenzitě, takže žádný kousek není nijak ošizen. A nenajdete v nich žádné parabeny ani sulfáty, což je o další důvod víc, proč si je zamilovat.

Veškerý sortiment značky Dove můžete prozkoumat na stránkách Dove.com a v drogeriích.


Co vy a Dove? Zaujaly vás tyto novinky? A používáte rádi krémové sprchové gely nebo raději saháte po klasických?

16 komentářů:

  1. Dove má úžasné novinky, můj favorit je s ovesným mlékem a medem :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám ráda sprcháče od Dove a tyhle novinky mě teda velmi lákají :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím, jsou úplně jiné, krémové a tím jsou velmi oblíbené :-)

      Vymazat
  3. Dove v poslednej dobe naozaj prekvapuje, skvelé novinky :) Celkovo mám sprcháče od nich veľmi rada, keďže mi pokožku zbytočne nedráždia :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano a hlavně je mají docela často :-) to některé značky nevymyslí nic nového ani za půl roku :-)

      Vymazat
  4. Líbí se mi ta matcha verze, asi vyzkouším :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné novinky, Dave mám ráda, tak po nich mrknu :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  6. Tyhle novinky od Dove mě nezaujaly :-(

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  7. Všetky tieto novinky potrebujem okamžite vyskúšať. :D

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!