25. března 2019

Dekorativka Bell Cosmetics

Dekorativní kosmetiku Bell Cosmetics používám denně už od té doby, co se u nás začala prodávat. Od té doby jsem si našla několik oblíbenců a vždy netrpělivě vyhlížím, až se zase objeví nějaké novinky. V zahraničí je sortiment podstatně širší, i tak ale u nás nezahálí a pravidelně značka svoje portfolio dekorativky rozšiřuje. Nedám dopustit na jejich řasenky, make-upy a teď nově i mono oční stíny. Tato trojice nemá konkurenci a už ani nepočítám, kolikáté balení od každého produktu mám. 
A i když zkouším něco nového, nikdy jsem se nespálila nebo si vyloženě neřekla, že jde o průšvih.



Transparentní make-upy jsem si oblíbila pro jejich matující efekt a také to, že nijak neovlivňují odstín make-upu. Hodně se mi totiž stávalo, když jsem nesladila barvy, vytvořil se mi pak na obličeji efekt masky a nevypadalo to ve výsledku vůbec přirozeně. Raději mám ovšem ty sypké než lisované. Na líčení používám výhradně štětce a sypký pudr je jediný kousek, který aplikuji labutěnkou. Více mi to vyhovuje a také to tolik nepráší. Nemusíte mít vůbec strach z bílé vrstvy, pudr je opravdu neviditelný a žádný moučný nádech nedělá.
Matující a fixační sypký pudr Bell Hypoallergenic je na jemno namletý prášek, který pleť zmatní, sjednotí make-up a pleť je po něm neskutečně jemná.


Kdo ale přece jenom máte raději béžové pudry, můžete mrknout na třpytivý pudr na obličej a tělo. Je téměř totožný se sypkým transparentním, jen v hnědém odstínu. Má lehký třpyt, takže na léto bude ideální. To většinou odkládám hutnější make-upy a líčím se jen BB krémem, který lehce zapudruji, abych se neleskla. I když k létu prostě třpytky patří, nemám ráda, když mi čelo hází prasátka. Ačkoliv mám pleť docela suchou, T-zóna se mi už po několika hodinách leskne. 

Oční stíny už mám z dřívějška v odstínu 05 a jelikož jsou super a používám je denně, musela jsem si pořídit i další odstín, konkrétně 04, který je o něco tmavší. Stíny jsou dokonale pigmentované a lehce třpytivé, takže se hezky lesknou a oku dodají jiskru. Na oku vydrží celý den, aniž by se někde slévaly. Když se nalíčím ráno do práce, i večer oči vypadají, jako bych si je právě nalíčila. A to i bez podkladové báze. Při aplikaci nepráší pod oko a nemám tedy co vytknout. 
Oční stíny můžete omrknut celkem v 6 odstínech na e-shopu Bell-cosmetics.cz.




Oční stíny je možné pořídit i v krémové variantě. Toto je odstín 02 a je to taková hodně třpytivá metalická zlatá barvička. Stíny jsou voděodolné a hodně intenzivní. Nepoužívám je na celé víčko, ale spíše na projasnění vnitřního koutku. S krémovými stíny mám docela špatné zkušenosti, protože mám mastnější víčka a stíny se mi vždycky po nějaké době slévají do linek. V koutku oka jsou ale super a hezky prozáří pohled.

Jak jsem již zmínila v úvodu, co Bell opravdu umí, jsou řasenky. Vyzkoušela jsem už všechny nabízené krom voděodolné varianty a všechny splnily moje očekávání. Řasy prodloužily, zhustily a díky černočerné barvě zvýraznily. Třeba u Maybellinek, které jsem používala dřív, jsem musela aplikovat dvě vrstvy, abych dosáhla svého. S těmito stačí jednu vrstvu, takže vám líčení ubere pár minut navíc.


Řasenka Bell Hypoallergenic Amazing Lash má netradiční prohnuté balení a kartáček je klasický štětinový. Dřív jsem nemusela ty umělé silikonové, ale díky této značce jsem si na ně zvykla, protože některé silikonový kartáček mají. A v mnoha případech mi vyhovoval i více než štětinkový. 
Složení je obohaceno o panthenol, který chrání a pečuje o řasy. 
Řasenku můžete pořídit za 179,- Kč tady.

Poslední dobou mě hodně baví konturování tváří a používání rozjasňovačů. Ne, že bych přibrala a potřebovala bych zúžit obličej, ale líbí se mi, jak tváře dostanou úplně jiný výraz. Na zvýraznění lícních kostí je skvělý zmatňující bronzer Chillout Face Modeller. Dá se použít i na celý obličej místo pudru, ale je hodně tmavý a obávám se, že takového opálení bych nedosáhla ani v létě, aby mi vyhovoval. Na kontury je ale fajn.


Docela zajímavým kouskem je i vyhlazující báze pod make-up. Zatím mám zkušenosti jen s gelovými bázemi, ale ty mi nevyhovovaly kvůli přemíře silikonů. Tento v tyčince je netradiční a moc si ho nedovedu používat na celý obličej. Proto ho dávám spíše jen na okolí očí, oční víčka a místa, které potřebuji lehce vyhladit, tedy hlavně kolem úst, kde už mám nějaké ty linky a vrásky. Samozřejmě linky nezmizí úplně, ale trošku se zamaskují.


Dekorativka Bell Cosmetics je vážně skvělá. Nová řasenka opět nezklamala a ať si koupíte jakoukoliv, s žádnou neuděláte chybu. Stejně tak s make-upy. Mají hezky přirozené béžové odstíny, žádné podtóny do žluta nebo oranžova. Za ty mohu dát ruku do ohně. A nově mám i oblíbence v podobě transparentního pudru, který je dokonalý. Škoda jen, že se kosmetika neprodává v kamenné prodejně, abych je mohla očíhnout a vyzkoušet osobně. Na e-shopu mají sice pěkné fotky a jsou autentické se skutečností, ale přece jenom make-up se lépe zkouší osobně. na Slovensku by ale měly stojany v některých drogeriích být, tak třeba se dostanou i k nám...

Co vy a dekorativka Bell, máte ji rádi? Nebo ji vůbec neznáte?

18 komentářů:

  1. Kosmetiku jsem vůbec neznala, díky za tip :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není vůbec za co, určitě ji prozkoumej, fakt za to stojí :-)

      Vymazat
  2. Nad touto kozmetikou vždy len tak preletím, ale práve na túto riasenku som dostala veľa odporúčaní. Rada by som ju vyskúšala.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  3. Velice mě zaujal ten bronzer, je to krásný přirozený odstín :-) Teď se mi podařilo i pár bronzerů dodělat, takže bych si mohla pořídit nějaký nový kousek.. :-)

    V čem spočívá ženská síla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je moc fajn, používám ho hlavně na konturování tváří a jelikož neobsahuje žádné třpytky, naprosto mi vyhovuje :-)

      Vymazat
  4. Kosmetika vypadá zajímavě, ještě jsem o ní neslyšela...

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V drogeriích se nedá koupit, tak proto ji asi většina lidí nezná :-)

      Vymazat
  5. Tuhle kosmetiku neznám, ale vypadá hezky :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  6. Tuhle kosmetiku poznám jen z blogových článků, ale bydlím na Slovensku, tak se zkusím podívat, zda u nás nějaký stojan nenajdu. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus se mrknout a třeba budeš mít štěstí, u nás bohužel nejsou...

      Vymazat
  7. Bell ma veľmi zaujímavé produkty, avšak nie všetko mi od nich vyhovuje. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě také všechno nesedí hned na první dobrou, třeba rozjasňovač v tužce byl hodně světlý nebo u rtěnek jsem se sekla s odstínem. Ale třeba make-upy, řasenky a pudry kupuji stále dokola :-)

      Vymazat
  8. Moc mě zaujal ten sypký pudr a bronzer, taky vždycky sleduji novinky bell, perfektní dekorativka za pár kaček :-) Mám tuhle značku moc moc ráda :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sypký pudr je fajn, zmatní pleť fakt na celý den. A ten hnědý bude zase super na léto, protože obsahuje třpytivé částečky tak hezky rozjasní :-)

      Vymazat
  9. Tahle značka mě fakt láká :-) díky za tip!!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není vůbec za co :-) já jsme zrovna na mizině s řasenkama, tak musím kouknout po nových :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!