6. března 2019

Nové úlovky z dekorativky NYX

Po dlouhé době tu máme opět jeden kochací článek. Abyste rozuměli, řeč bude o paletce na oči a rtěnkách, protože ty jsou líbivé nejen nalíčené, ale i svými obaly. Paletek mám doma celou řadu a nestíhám je ani všechny používat, ale i tak si musím pořád doplňovat zásobu o další krásné kousky. Co se týče dekorativní kosmetiky, snadno se nechám zlomit a neodolám...
Se značkou NYX nemám moc zkušeností. Měla jsem snad jednu rtěnku a to je tak asi všechno. Spousta holek si chválí jejich transparentní pudr a paletky na oči, tak právě paletka stínů byla moje první volba.

Dekorativní kosmetika NYX

Paletka očních stínů obsahuje 10 nádherných barviček, z nichž polovina je třpytivá a druhá matná a dají se mezi sebou skvěle kombinovat. Zalíbila se mi hlavně díky hnědým a béžovým odstínům, které používám při líčení nejčastěji. Je to jedna z paletek, u které využiji snad všechny barvy. Většinou se mi totiž líbí jen pár stínů a zbytek ani jednou nepoužiji. Nemám ráda moc výrazné barvy, spíše se držím při zemi a tato paletka je výběrem barev dokonalá.
Pigmentace je silná a na víčku stíny drží po celý den i bez báze. Navíc při líčení vůbec nepráší pod okem. což oceňuji asi nejvíc.
Paletka očních stínů Away We Glow od NYXu se prodává ve dvou barevných variantách a pořídit ji můžete na e-shopu Notino.cz. Stojí 549,- Kč, což není úplně málo ve srovnání s ostatními paletkami z drogerie, ale zase ne tolik, protože je využitelná celá. Většinou totiž sáhnu i po těch matných, a to už je co říct.

Paletka očních stínů NYX

I když je na stránkách jedna negativní recenze, nenechala jsem se odradit a vzala si jednu rtěnku na zkoušku. Vybírat je možné z celkem 10 barviček a hodně z nich jsou přirozené nude odstíny, což pro mě byl největší tahák.

Rtěnka NYX v odstínu Minimalism

Rtěnka Extra Creamy Round Lipstick v odstínu Minimalism je k dostání také na Notinu za 119,- Kč. Je to úžasná krémová nude rtěnka, co drží a neslévá se do vrásek. Už bohužel nějaké ty linky na rtech mám a z tohoto důvodu mi poslední dobou málokterá rtěnka sedne. Ani odstínem jsem nešlápla vedle. Vybírání rtěnek na e-shopu je někdy docela obtížné a většinou vám domů přijde velké překvapení.
Schválně, jak to máte s rtěnkami vy? Máte rádi přirozené odstíny nebo raději výraznou rudou? Rtěnka by měla být povinnou výbavou každé ženy, protože se v ní můžete cítit lépe a sebejistěji. A nemusí jít zrovna o rudou barvu, sama sebou se můžete cítit i v růžové nebo fialové. Fantazii se meze nekladou, hlavně abyste se líbili sami sobě. Pak už jen stačí nahodit úsměv, vykročit pravou nohou a úspěch bude zaručen.

Olej na rty  #Thisiseverything jsem si neobjednala, ale přibalili mi ho k objednávce jako dárek. Je to vlastně takový lesk na rty a balzám na rty v jednom, který vypadá na rtech velmi přirozeně a dodá jim opticky větší objem. Je transparentní a může se nosit buď samotný nebo na rtěnku.

Olej na rty NYX
A když už jsme u těch dárečků. Už za pár dní 8. března bude Mezinárodní den žen a i na Notinu se bude slavit. připravili si pro nás 8% slevu na všechno jak na e-shopu, tak ve všech prodejnách. A prvních 8000 zákazníků navíc dostane rtěnku k nákupu zdarma.

Máte rádi dekorativku NYX? A jaké kousky doma vlastníte a doporučili byste mi je?

22 komentářů:

  1. Tá paletka vyzerá super! Nie že by som ich doma mala málo, ale tak nová sa vždy zíde, no nie? :D

    OdpovědětVymazat
  2. Veľmi sa mi páči tá paletka ! :) Verím, že by som ju využila, je fakt rozkošná


    S LÁSKOU, TORILINKA / @Torilinka

    OdpovědětVymazat
  3. Ta paletka je nádherná! Od NYX jsem toho zatím moc nezkoušela, tak mě fakt láká :D
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já asi ještě omrknu i další rtěnky, protože tahle je fakt suprová :-)

      Vymazat
  4. Nyx mám velmi ráda, a momentálně mám zálusk i na nějaké kousky z jejich nové řady štětců na líčení :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
  5. Paletky, ktoré som mala, som posunula ďalej, lebo som ich využívala len minimálne, no táto je skutočne nádherná! ❤
    BEE A CHANGE // Facebook Page // READ ABOUT "CURRENT EVERY DAY MAKE-UP ROUTINE"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem spoustu paletek pustila dál. Najít takovou, kterou bych využila celou, je docela oříšek. U této jsem naštěstí nešlápla vedle a jsem s ní maximálně spokojená :-)

      Vymazat
  6. Paletka se mi hodně líbí. :) Mám už jednu jejich a s ní jsem spokojená.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám jednu také dvouřadou s kulatými stíny, nevím, co to je za typ, má zrcátko a růžový obal, ale ta bohužel docela práší pod oko :-(

      Vymazat
  7. Tá paletka vyzerá skvelo :-) veľmi sa mi páči :-)

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
  8. Od značky Nyx mám len pár produktov a som s nimi spokojná. Tieto tiež vyzerajú dobré.
    Môj blog: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem spokojená i s tím málem, co jsem vyzkoušela :-) určitě si zase něco do budoucna pořídím, ať toho vyzkouším víc :-)

      Vymazat
  9. Když si představím můj jeden mono stín od Nyx a tu božskou pigmentaci, pak tato paletka musí být naprostá dokonalost.! :)


    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt boží :-) koukala jsem i na jiné paletky a ty NYX umí barevně hezky sladit, ne jako jiné značky :-)

      Vymazat
  10. Paletka vypadá úžasně , ale je fakt, že je teda docela drahá, na to, že je to v podstatě drogerka :-D Rtěnky od NYX mě docela lákají :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to taková lepší drogerka :-) ale fakt se povedla :-)

      Vymazat
  11. Wow, ta paletka mě fakt zaujala a moc se mi líbí :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!