11. března 2019

Obličejový olej s heřmánkem a levandulí Pravá Já

Oleje do své pečující rutiny zařazuji prakticky každý den. Na tělo až tak ne, ale na pleť ano. Poslední dobou mám docela problémy s pletí a tvoří se mi pupínky všech velikostí i barev. Někdy si připadá, že bych mohla vydat jejich encyklopedii. Jsem příkladem toho, že i ve třiceti můžete mít pubertální pleť. Přitom v pubertě jsem neměla jediný pupínek a ještě donedávna jsme měla téměř miminkovskou pleť. 
Ráda tedy sahám po přírodní péči a hlavně heřmánku, který je známý pro své zklidňující a hojivé účinky. A heřmánkem se uzdravuji i vnitřně, protože mi chutná i ve formě čaje. Musím to zaklepat do stolu, ale mám teď zhruba týden od všech pleťových nešvarů pokoj, takže něco na tom heřmánku a přírodní péči skutečně bude...



Pleťový heřmánkový olej s levandulí značky Pravá Já hojí zanícenou a podrážděnou citlivou pleť a pomáhá ji obnovovat do hloubky. Po pravidelném používání pomáhá regulovat tvorbu mazu a můžete ji klidně používat i když máte mastnější pleť. Většina lidí si totiž myslí, že když mají mastnou pleť, oleje v takovém případě na obličej nepatří. To ale není vůbec pravda a i mastná a problematická pleť může být bez vláhy nebo dokonce dehydrovaná. 
Vůně oleje není typicky bylinková po heřmánku, ale je i nasládlá a květinová po levanduli. A právě ta smyslná levandule převažuje.
Olej se nanáší typickým kapátkem a na celý obličej stačí jen pár kapiček, protože každá kapka je doslova nadupaná výživným koktejlem. Není tedy nutné to nijak přehánět s množstvím. Stačí pár kapek promnout v dlaních a rozetřít po obličeji. Olej nedělá mastný pocit, ale pro lepší vstřebatelnost můžete nanášet na navlhčenou pleť. Ono totiž už to balení ve vás vyvolá takový luxusní pocit, takže s ním budete šetřit.


Olej je ryze přírodního složení, bez umělých parfémů, konzervantů, parabenů, GMO a dalších syntetických látek. Složení je jednoduché a to je vlastně jenom plus než etiketa přeplněná složením, o kterém ani mnohdy netušíme, co znamená. 

Složení: olej konopný, makadamiový, z Andské růže (šípek) a rýžový, esenciální oleje: heřmánek, pelargonie, levandule, citronová tráva.



Na pleťové olejíčky můžete nakouknout na e-shopu Pravaja.cz. Prodává se ve dvou velikostech - 15 ml a 30 ml a nebo si můžete nejdříve na zkoušku objednat vzoreček a pak se rozhodnout.
Na závěr bych chtěla ještě jednou vyzdvihnout balení. Olej je zabalený v nádherné krabičce, kde je pevně usazen, takže je jako v bavlnce a nemusíte se obávat nějakého rozbití. Celá krabička je ještě zabalena v klasické kartonové krabičce, takže žádný úraz vážně nehrozí. V balíčku také přijde několik letáčků, kde se můžete o kosmetice dozvědět více. Balíček i všechny kartičky navíc moc hezky voněly po levanduli, takže spokojenost v každém ohledu.
Pokud máte ve svém okolí někoho, koho chcete obdarovat něčím kvalitním a zároveň i hezkým, nechte to na obchůdku Pravá Já.

Máte rádi pleťové oleje? A jak se vám líbí tento s heřmánkem a levandulí?

10 komentářů:

  1. Krásné fotky a olej si objednám, až mi dojde nynější! <3

    ByGabra

    OdpovědětVymazat
  2. Olej vypadá fakt skvěle a ty fotky, nádhera. Sama už nějakou dobu uvažuji o nějakém pleťovém oleji, protože s pupínky bojuji takřka každý den. Super tip :)

    everyday-lifecz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :-) určitě po oleji mrkni, mě fakt pomáhají. Člověk by řekl, že na pupínky není mastný olej zrovna ideální, ale nedám na ně dopustit :-)

      Vymazat
  3. Pleťové oleje mám moc ráda. Používám je každý večer, dokonce i na tělo, když vylezu ze sprchy. Tento olej by se mi taky líbil.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já na tělo spíš ne, ale na obličej jsou úžasné :-)

      Vymazat
  4. Vypadá skvěle :-) A ty fotky jsou úchvatné. Já oleje ve skincare používám velmi ráda :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) já také, přitom tak rok zpátky jsem o jejich kouzlu ani nevěděla :-)

      Vymazat
  5. Och ten olejíček je krásny a musí určite skvelo pôsobiť. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Některé věci nejenže hezky vypadají, ale i fungují :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!