14. května 2019

Detoxikační řada od Astridu

Teď na jaře jsou populární různé detoxikační kůry pro tělo, ovšem výrobci kosmetiky myslí i na detox naší pleti. Astrid nedávno uvedl detoxikační řadu Citylife Detox, která obsahuje řadu látek, které pleť čistí a zároveň působí jako pomyslný ochranný štít.
Řada je určena především ženám žijícím v prašném městském prostředí, které je plné smogu, hluku, je celkově uspěchané, plné stresu, a to se na naší pleti nepodepíše zrovna v tom nejlepším.



Řada Citylife Detox obsahuje micelární vodu, denní a noční krém a slupovací masku s aktivním uhlím. Denní pleťový krém obsahuje inovativní d-tox peptid, který působí jako antioxidant, díky OF 10 pleť chrání před UV zářením a volným radikálům a podporuje produkci kolagenu pro pevnější a zdravější pleť. Faktor 10 není sice nijak vysoký, ovšem lepší než nic. Krom peptidu je krém obohacen o aktivní uhlí, které zatočí s nečistotami. Krém je také skvělý jako podklad pod make-up, protože je jemný a nezanechává mastný film. Přesto ale pleti dodá potřebnou hydrataci během celého dne.
Oproti tomu noční péče je výživnější verzí denního krému. Je hutnější a během spánku pomáhá regenerovat a detoxikovat pleť. Kromě peptidů a aktivního uhlí je navíc složení obohaceno o AHA ovocné kyseliny, které se starají o odstraňování odumřelých kožních buněk a podporují jejich obnovu.


Micelární voda 3v1 je určena pro normální až mastnou pleť, čistí ji do hloubky od všech nečistot a make-upu a nijak pleť nevysuší díky komplexu Hydro Active. Já si poslední dobou dávám od odličování micelárkami pauzu a používám je už jen zřídka. Trpěla jsem hodně na pupínky, takže proto. Micelárky by se totiž neměly používat dlouhodobě nebo je třeba je poté ještě opláchnout mycím gelem. Na cestování jsou ale super, protože si poradí i s velmi odolným make-upem včetně řasenky a vy tak s sebou nemusíte tahat celý odličovací arzenál.


Nejvíce jsem se paradoxně těšila na nejmenší kousek, a to detoxikační masku pro normální až smíšenou pleť. Maska je klasicky slupovací a pomáhá odstraňovat černé tečky, přebytečný kožní maz a odumřelé kožní buňky. Není to ale slupovačka typu černé masky Pilaten, takže vám nedepiluje drobné chloupky v obličeji a slupování nebude nijak bolestivé.


Celou detoxikační řadu od Astridu můžete omrknout tady. Samozřejmě ji také seženete na různých e-shopech a v kamenných drogeriích, jako třeba v Tetě, DMku, Rossmannu, Tescu a třeba i menších drogeriích na rohu vaší ulice. Astrid nabízí relativně levné, ale zato účinné produkty, takže se vyplatí po nich sáhnout.

A pokud byste chtěli tuto řadu vyhrát, můžete až do neděle 18. května soutěžit na mém Instagramu.

Co říkáte na tuto řadu? Už jste měli možnost něco vyzkoušet?

14 komentářů:

  1. Já zatím vyzkoušela micelární vodu, která je docela dobrá. Ještě jsem zkusila masku, ale ta toho moc nevytáhla, za mě zklamání a krémy čekají na vyzkoušení. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Z této řady jsem ještě nic neměla, ale docela mě zaujaly pleťové krémy.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Astrid má skvělé pleťové krémy, měla jsem už většinu z nich a spokojenost :-)

      Vymazat
  3. Táto rada vyzerá záujmovo, ale nejak ma táto značka neláka :)

    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  4. Astrid mám docela ráda, je to levná značka, ale špatná určitě není :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Túto značku mám celkom rada, takže určite na niečo z tejto rady mrknem, vyzerá super :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  6. Řada vypadá super, od Astrid jsem snad ještě nic nezkoušela a to je značka už na trhu pěkně dlouho :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Já začínala tuším že na opalovacích přípravcích :-)

      Vymazat
  7. Ako Astrid sa teda riadne vyšvihol, táto rada vyzerá veľmi dobre. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!