23. května 2019

Meruňková přírodní kosmetika Vivaco

Tentokrát pro vás budu mít tip na přírodní kosmetiku, která nebude tak docela velkou neznámou. Značka Vivaco už je totiž na trhu necelých 20 let a tak věřím, že už vám od této značky něco pod rukama prošlo. Produkty této značky jsou ryze přírodní, české, nejsou testovány na zvířatech, neobsahují parabeny, silikony a navíc jsou neskutečně voňavé, takže budou chutnat nejen pokožce, ale potěší i všechny smysly. A myslí samozřejmě i na pleť nebo vlasy.



Základem mého kosmetického arzenálu je hned po balzámu na rty hydratační krém na ruce. Ten musí dobře hydratovat, ale zároveň nesmí být příliš mastný. Zní to trošku jako paradox, ale většinu dne trávím v kanceláři u počítače, a tak mám ruce hodně vysušené, ale zároveň potřebuji hned fungovat. Mastné fleky na klávesnici nebo papíru jsou pro mě tabu, takže pokud se mi krém do rukou vstřebá ihned, je to pro mě vždy bonus navíc. Další kritérium, které od krému na ruce vyžaduji, je příjemná vůně. Krém na ruce s ovocnými výtažky a  sladkou meruňkovou vůní od Vivaco splňuje všechny mé požadavky, navíc o ruce pečuje a obsahuje řadu výživných látek, jako meruňkový olej, Panthenol, vitamin E, kolagen či elastin. Pečuje tak nejen o pokožku rukou, ale i nehty.
Vůně je neskutečný držák a při práci ho cítím z rukou několik hodin, takže tento krém u mě určitě obstál.
Než jsem si jej odnesla do práce, stihla ho pochválit i mamka, a to meruňky vůbec nemusí. Ona totiž nemusí všechno ovoce, jako jsou jahody, broskve, kiwi, pomeranče... vše je na ni moc kyselé a křiví se jí pusa už jen při pomyšlení. Přitom jsou šťavnaté a slaďoučké!

Složení: Aqua, Paraffinum, Liquidum Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Ceteareth-20, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Carbomer, Benzyl Alcohol, Potassium Elastin, Solubie Collagen, Sodium Citrate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Citric Acid.



Stejně úžasně voňavý je i zvláčňující krém z řady sladká meruňka. Je multifunkční a použít se dá na celé tělo, klidně i na obličej. Tam si ho dopřávám nejraději, abych tu vůni měla stále u nosu.
Vůně není typicky sladká, ale je i trošku nakyslá, takže na letní dny parádně osvěžující. Meruňky jsou moje nejoblíbenější letní ovoce a už teď se těším, až zase pojedu k babičce a meruňky si budu dopřávat po kilech... teď si to čekání mohu alespoň zpříjemnit báječnou vůní, která je po tomto ovoci věrohodně voní.
Balení krému je velké, takže bude ideální třeba na letní dovolenou jako mazání po opalování. Šroubovací bytelné balení se nerozbije a nikde tak nic nevyteče.

Složení: Aqua, Paraffinum, Liquidum Glycerin, Ethylhexyl Stearate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Ceteareth-20, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Carbomer, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfume, Hydrolyzed Elastin, Soluble Collagen, Sodium Citrate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Polyacrylamide, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Citric Acid.

Všechny meruňkové kousky jsou dostupné na e-shopu Vivaco.cz. Pokud vás tato značka zaujala, určitě zaujme i vaši peněženku. 100 ml krému na ruce vyjde na 69,- Kč, zvláčňující krém na 99,- Kč za velké 200 ml balení. Řekla bych, že je to takové to za málo peněz hodně muziky...
Kosmetiku Vivaco najdete nejen na e-shopu, ale i v řadě drogeriích TETA nebo i malých vesnických obchůdcích. Jestli je to právě u vás, si můžete najít v seznamu prodejen zde.

Znáte tuto značku a už jste něco vyzkoušeli?

12 komentářů:

  1. Já už tuto značku zkoušela a za mě dobré. Chci vyzkoušet teď tu novinku jejich oleje na pleť.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo mají teď nový mrkvový olej a také mě docela láká :-)

      Vymazat
  2. O značce jsem už slyšela, ale nic jsem od nich neměla. Výrobky vypadají skvěle. Ta vůně musí být úžasná, taky mám ráda meruňky.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůně je moc příjemná, nic umělého a navíc drží docela dlouho :-)

      Vymazat
  3. O téhle značce slyším poprvé, ale ráda zkouším nové věci, takže ji určitě vyzkouším :)

    Maris

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud máš ráda skutečně voňavou kosmetiku, vřele doporučuji :-)

      Vymazat
  4. Tuhle řadu miluju :) Nádherně voní a opravdu funguje :) Měla jsem celý dárkový balíček plný meruňkových produktů a byla jsem nadšená. Ráda se vracím právě ke krému na ruce a k pleťovému krému, protože mi nedráždí pokožku :)

    Paulina, the moon child

    OdpovědětVymazat
  5. Miluju tyhle voňavé kosmetiky. Ovocné vůně mám nejradši. O značce slyším poprvé, ale určitě bych ji někdy ráda vyzkoušela. 😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já taky. Třeba pleťovku mám ráda neparfémovanou, ale krémy na tělo musí vonět hodně, tam to na škodu vůbec není :-)

      Vymazat
  6. Opäť raz pre mňa neznáma značka, ale vyzerá super. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Až tak neznámá není, je k dostání v řadě drogerií a já ji mám v merku už poměrně dlouho :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!