16. června 2019

Rtěnky Zoya

Co se týče rtěnek, vedou u mě přirozené odstíny do růžova. Takové ty klasické nude odstíny, které se hodí na každodenní líčení do práce. Rudé barvy se mi líbí na ostatních, já sama se v nich ale necítím. Nerada totiž vystupuji ze své komfortní zóny a je to podobně, jako bych nikdy nepoužila výrazné modré oční stíny na oči. Tam se také držím hodně při zemi a nejraději sahám po odstínech hnědé a béžové. A ani v těchto letních vedrech mi nějak rudá na rtech nejde dohromady a snažím se, co se týče líčení, co nejvíce odlehčovat. Na jemné a přirozené odstíny je specialista značka Zoya, ale nebojte, pokud jste milovnice rudé, vyberete si také.



Rtěnky Zoya jsou hezkých jemných barviček a mají i poměrně vysoký lesk. Rty tak nejsou vysušené a není třeba před použitím rty přetírat balzámem na rty. Rtěnky jsou zcela bez parfemace a jakékoliv příchuti, navíc s veganským složením.
Výrobce slibuje výdrže 4-6 hodin, což je podle mě tak akorát. Tím, že jsou to hodně jemné odstíny, nemusíte se neustále kontrolovat, zda máte barvu obtisknutou na zubech nebo jste někde přetáhli konturu rtů. Šest hodin na mě rtěnky bohužel nevydrží, a to ani přes to, že jsem nepila nebo nejedla. Průměr jsou tak dvě hodiny, ale nemám problém s opakovaným přetřením a nikdy se mi ještě nestalo, že bych rtěnku měla v práci na rtech bez hnutí celé dopoledne.
Většinou si rty líčím ráno před odchodem do práce a pak během dne přecházím na klasický balzám na rty. A po rtěnce sáhnu obvykle i večer, když se někam chystáme.


Odstíny Wren a Belle vypadají matně, na stech se ale pěkně lesknou a jsou neskutečné vláčné. V odstínu Candace už jsou na pohled znát jemné třpytky a také tento kousek se na rtech leskne nejvíce.

Odstíny zleva: Belle, Wren, Candace

Odstíny zleva: Belle, Wren, Candace

Hydratační rtěnky značky Zoya seženete na e-shopu Rajnehtu.cz. Cena za kousek je 300,- Kč a vybírat je možné celkem z 16 barevných variant od růžových, přes oranžové až po výrazné rudé.
Kdybych měla vybrat svého favorita, zvolila bych prostřední Wren. Všechny kousky jsou spíše decentní barvy na běžné denní nošení, na večerní nebo nějaké slavnostnější líčení budete asi muset sáhnout po nějaké výraznější barvě.

Jaké odstíny jsou vaše nejoblíbenější a kterou byste si z těchto tří vybrali vy?

6 komentářů:

  1. Mám dva odstíny a já jsem nadmíru spokojená. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Zatiaľ som sa so značkou nestretla, ale to nie je nič prekvapivé, keďže nepatrím medzi nadšencov. :) Ale veľmi sa mi páčia tieto odtiene, sú naozaj krásne! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou nádherné :-) to já už bych bez rtěnky ráno nevyšla z domu, ale je to o zvyku :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!