14. srpna 2019

Novinky pro krásné vlasy Yves Rocher

Tento článek bude pastvou nejen pro oči, ale hlavně pro vlasy. Značka Yves Rocher si v polovině prázdnin připravila velkou spoustu novinek v péči o vlasy. Některé kousky vám možná budou připadat povědomé, protože jste je možná měli doma ve starém balení. A právě balení a také složení prošlo značnou inovací. Složení přípravků je šetrnější a snadno biologicky odbouratelné, obsahuje vysoké procento přírodních složek a extra účinnou aktivní látku v podobě fruktanů z bio modrého Agave Tequilany (ne dobře známé tequily...).
Naopak v nich nenajdete silikony, polymery a další škodlivé látky a také samotné fobaly jsou ze 100% recyklovaného plastu. To by bylo ve zkratce na stručné představení všechno a my se na produktové řady pojďme podívat hezky zblízka.



Yves Rocher nabízí hned několik řad, speciálně určený pro daný typ vlasů. Regenerační řada je určena na poškozené, oslabené a lámavé vlasy. Přípravky totiž snižují lámavost vlasů o více než 90%! Naše vlasy trpí hlavně v létě a v době dovolených, kdy dostávají zabrat od sluníčka, slané nebo chlorované vody a větru. 
Řada sestává z šamponu, kondicionéru, vyživující masky, séra pro posílení vlasů a bezoplachového oleje na vlasy. Celá řada je moc fajn a hlavně po masce teď po dovolené u moře sahám nejčastěji. Jestli jste někdy byli v Egyptě, jistě mi dáte za pravdu, že tam prostě neteče normální voda a i když ani u nás ve městě není voda zrovna nejlepší, moc jsem se na ni těšila. Právě maska mi moje vysušené vlasy hezky zpravila a zacelila a ještě teď si vzpomínám, že bych za ni na dovolené vraždila.

Asi není třeba psát, jak se jednotlivé kousky používají. Co mě ale hodně překvapilo je to, že šampon by se neměl používat dvakrát po sobě, aby nebyla pokožka hlavy zbytečně citlivá. Jaj, to pro mě není moc příjemné zjištění, protože přesně tohle dělám!


Další řadou je řada na barvené vlasy, obsahující šampon, kondicionér a masku na vlasy. Tato řada je určena pro nás všechny, protože si nejsem jistá, zda by se vůbec našel někdo, kdo si vlasy vůbec nebarví nebo to alespoň párkrát v životě neudělal. Hlavními látkami je již zmíněné fruktany z agáve a dužina z plodů palmy Acai, díky kterým budou vlasy hezky lesklé a barva déle chráněná před vlivy znečištění, UV záření, apod. 
Jeden produkt, který bych ještě na vlasy doporučila a nedám na něj dopustit, je malinový ocet. Ten používám pravidelně nejen pro jeho úžasnou ovocnou vůni, ale především na uhlazení vlasů, protože krásně zacelí strukturu vlasu a ty pak vypadají upraveně a zdravě. Znám ale i spoustu holek, kterým malinový ocet s vlasy prostě nic neudělal. Je to zkrátka tak, že ho budete milovat nebo budete patřit do té druhé skupinky, které ho zatracují.


Jen tak pro zajímavost bych uvedla, co způsobuje pěnivost v šamponech. Většinou jsou to v kosmetice, stejně tak v běžných zubních pastách chemické látky, v přípravcích Yves Rocher jsou to složky přírodního původu, jako je kukuřice, kokos nebo pšenice. Mě ta "nepěnivost" vůbec nevadí, ale můžete s ním mít pocit, že vlasy neumyje, protože je to právě pěna, která dodává pocit mytí. Je to ale o zvyku...
Pokud vám tedy ale přece jenom přílišná pěnivost v šamponech vadí, můžete sáhnout po tomto zcela nepěnivém šamponu



A kdyby se vám přece jenom na vlasy nic nehodilo (o čemž pochybuji), jeden kousek byste měli přece jenom zkusit. Tím je detoxikační peeling na vlasy! Mám ho doma asi ve třech baleních do zásoby ještě ve starém balení a je naprosto dokonalý. Obsahuje hrubší částečky soli (ano, je to sůl, musela jsem se přesvědčit a ochutnat aspoň na špičku jazyka), které z vlasů dostanou všechny nečistoty a zbytky po stylingu a udělá je neskutečně jemné. Peeling jsem objevila zhruba před rokem a od té doby ho pravidelně jednou týdně používám.


Jednotlivé kousky můžete zakoupit v každé kamenné prodejně Yves Rocher nebo na e-shopu Yves-rocher.cz.

Zkoušeli jste už nějakou z novinek od Yves Rocher? A našli jste mezi nimi také nějaké oblíbence?

20 komentářů:

  1. Já teď používám detoxikační a balzám je úžasný. S peelingem si ale moc asi nerozumíme, prostě ho přes vlasy nedokážu na pokožku hlavy pořádně dostat.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On ten peeling je spíš na vlasy než na pokožku hlavy. I na nich ulpí během dne hodně nečistot a mám po nich fakt skvělé a hladké vlasy, jako bych použila nějakou hodně výživnou masku :-)

      Vymazat
  2. Momentálně s mamkou zkoušíme šampony od Yves Rocher a obě jsme zatím moc spokojené :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To věřím, mě také sedí. Ale až tyto nové inovované, dřív mi teda moc nesedly :-)

      Vymazat
  3. Z noviniek som zatiaľ neskúšala ešte nič, ale ten malinový ocot ma veľmi zaujal.
    Môj blog!: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na malinový ocet jsou recenze tak 50:50 a já patřím do té spokojené skupinky. I když ne co se týče lesku, tak se po něm vlasy lépe rozčesávají a vypadají celkově zdravěji :-)

      Vymazat
  4. Já jsem malinový ocet měla a používala jsem ho po každém druhém mytí. Myslela jsem si ale, že mi s vlasy nic nedělá a znovu si ho už nekoupila a úplně jsem na něj zapomněla. Když o něm ale teď tak mluvíš, tak poslední dobou své vlasy nesnáším, protože jsou hrozně rozlítané a vypadají nonstop neupraveně. Možná to bude kvůli absenci malinového octu, když jsem ho používala, tak takové nebyly. Zkusím ho znovu koupit a uvidím :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No je to dost možné, zkus ho znovu a uvidíš :-) záleží ale na období a počasí, to někdy ani správná péče nepomůže...

      Vymazat
  5. Novinkový šampon mám taky, ale nevím teď jaký přesně. :) Zatím čeká na otestování, ale věřím, že bude skvělý jako ty předchozí. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají jich teď opravdu hodně že? Ale musím říct, že se většina z nich povedlo :-)

      Vymazat
  6. Já měla jen ten malinový ocet a byl fajn. Se zbytkem novinek nemám žádnou zkušenost.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na něj nedám dopustit, i když znám i holky, co z něj tak nadšené nejsou :-)

      Vymazat
  7. To vypadá báječně, o víkendu do YR plánuji zajít. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Po té regenerační řadě se rozhodně podívám, protože moje vlasy jsou suché a celkově dost špatní a potřebují mimořádnou péči, navíc je ničím barvami a žehličkou... :) Dík za představení řady. Já šampony od YR právě kupuji moc ráda, sice mám ještě stále dva neotevřený, ale to nevadí :-D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není vůbec za co. Já to mám podobně - i když toho mám doma hodně i neotevřeného, není to důvod, proč se nepodívat po něčem novém :-)

      Vymazat
  9. Všetko ma veľmi zaujalo, vyzeraá to skvelo. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám doma stejnou řadu a je super, a k tomu dvojitému mytí, já to tak taky dělala, ale koukala jsem na video Terezy Vlasákové a ta radí , že před tím, než vlasy umyješ klasickou dávkou šamponu, udělej si šamponovou vodu, trochu šamponu a trochu vody a tím mokré vlasy předumyj :-D Snad jsem to popsala srozumitelně :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip! Člověk má za to, že to tak roky dělá dobře a ono si spíš škodí :-(

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!