23. října 2019

Barevné pigmenty od Inglotu

Paletky a oční stíny patří z celé dekorativky mezi moje nejvyhledávanější. Mohu se už považovat za sběratele, protože paletek a mono stínů mám doma opravdu hodně. Miluji paletky od Makeup Revolution, protože mají skvělou pigmentaci, výdrž a ještě vás finančně nezruinují. Co mě ale v poslední době hodně baví, jsou barevné pigmenty od Inglotu. 
Určitě se nenechte odradit tím, že Inglot je polská značka. Potravinářský průmysl ještě vychytaný nemají, ale kosmetiku rozhodně ano. Inglot nepatří zrovna mezi nejlevnější, vše ale vyvažuje vyšší kvalitou. Z polské a dostupnější kosmetiky bych mohla doporučit třeba Bell Cosmetics, kterou také ráda používám. 
Barevné pigmenty jsou ale moc fajn a skvěle nahradí oční stíny a ještě si z nich můžete umíchat oční linky. 


Barevné pigmenty na oči patří mezi můj velký kosmetický objev. Jednou jsem zkusila zlatavě hnědé a hned jsem si musela doobjednat další tři. A jsem si jistá, že nezůstanu pouze u této čtyřky. Mám ráda spíše neutrální hnědé a béžové odstíny, ale v nabídce jsou i výraznější barvičky. Určitě na ně mrkněte, nabízí opravdu širokou barevnou škálu, že nebudete vědět, který si vybrat.
Stíny obsahují 90% čistého pigmentu a olej z lufy. Můžete s nimi docílit jemného, ale i velmi intenzivního líčení, podle toho, kolik vrstev nanesete. I při jedné vrstvě jsou ale barvy docela výrazné. I když jsou sypké, nepráší tolik po oko a určitě je dobré je nanášet štětečkem. 
Po smíchání s průhledným mixovacím médiem s nimi vytvoříte třeba gelové oční linky nebo ho můžete použít samotné jako podklad pod pigmenty pro větší výdrž.
Jednotlivé pigmenty stojí necelé 400,- Kč. Je to větší suma, ale pigmenty vydrží poměrně dlouho.


Pigmentace je skvělá, zatím nejlepší, co jsem zkoušela a třeba s paletkami se nedají srovnávat.  Jsou to přece jenom intenzivní pigmenty a tam se výrazná pigmentace sama nabízí. 
Ačkoliv jsou stíny sypké, vůbec nepráší a k očnímu víčku přilnou téměř okamžitě, dá se s nimi krásně kouzlit a různě je kombinovat mezi sebou. Do víčka se neslévají a vydrží na oku po celý den, takže za mě i přes vyšší cenu jedno velké ano!


Vlastníte také nějaké produkty od značky Inglot? A zkoušeli jsme už nějaké sypké barevné pigmenty nebo dáváte přednost klasickým lisovaným?

13 komentářů:

  1. Wow, pigmentace je opravdu skvělá a moc hezké barvičky! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzerajú skvelo, najmä odtieň 61 - ten je ako stvorený pre mňa! :D :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odstíny jsou povedené a na výběr je i spousta jiných barviček :-)

      Vymazat
  3. Ja používam skôr tie moje overené tiene nudes odtienov ale aj tieto vyzerajú pekne 😊

    OdpovědětVymazat
  4. Ten odstín 61 je nádherný. Tyhle sypké pigmenty jsem ještě nezkoušela.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou moc fajn a líčení je s nimi jednoduché jako s klasickými očními stíny, takže žádná věda :-)

      Vymazat
  5. Takové pigmenty jsem ještě nezkoušela, ale pigmentace je nádherná :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Pavli. Měla jsem od Inglotu pigment č.85 a ten byl super! Byl to takový ten chameleón. Menil se z hnědé do cervena....
    Uz ho nemám, mám klasické stíny s podobnou barvou, tak jsem pigment poslala dál. Ale Tobě ho doporučuji, pokud máš pigmenty ráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nepoužívám je pořád v kuse, ale moc ráda se k nim vracím. Některé paletky také pošlu dál, ale pigmenty si křečkuji :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!