30. října 2019

Podzimní novinky od Ryoru

Letošní podzim je ve znamení kosmetických novinek, což se nevyhnulo ani Ryoru. Značka si pro nás připravila hned tři zbrusu nové kousky, které nám chladné podzimní počasí zpříjemní. Změny teplot se na pokožce v tomto období projevují negativně, takže většinou musíme sahat po výživnější péči. Mnohdy o ni musíme pečovat ještě více než v létě, kdy je pokožka zase vysušená od sluníčka. Každé období si zkrátka nese svoji daň. Když máte ale po ruce ty správné pomocníky, nemusíte se ničeho obávat.



Jako první padla moje volba na bylinné tělové máslo a hned jsem šla logicky po čichu. Vůně je totiž hlavní tahák tohoto hutného tělového krému - voní fantasticky! Pokud máte hodně suchou pokožku, udělá vám skvělou službu. Navíc nezanechává nepříjemný mastný film, takže můžete po koupeli hned vklouznout do pyžamka. Vydrží vonět dlouhou dobu a cítím ho ze sebe ještě i v postele, dokud se s jeho pomocí neodeberu do říše snů. Vůně je to docela specifická, bylinková a zároveň svěží po citronové trávě a citrusech. 
Já dřív měla problém spíše se suchou pletí, ale poslední dobou a hlavně teď s příchodem chladnějšího počasí jsem hodně vysušená i na zbytku těla. Nejvíce to pociťuji, když se večer vylézám z vany, jsem samá šupinka a pleť mě nepříjemně pne a někdy až štípe. Proto je pro mě hutné mazání pro okamžitou úlevu nutností.
Máslo ve 200 ml kelímku stojí kolem 150,- Kč..


Na konopný sprchový olej jsem byla hodně zvědavá, protože na první dobrou jsem si chybně přečetla, že jde o sprchový gel, ale až po chvíli mi došlo, že jde vlastně o olej. 
Olej skvěle nahradí sprchový gel, jen s tím rozdílem, že nepění. Po navlhčení vytvoří mléčnou emulzi, kterou stačí jen opláchnout. Dá se také použít místo holícího oleje a obejdete se i bez tělového mléka, protože pokožku zvláční už při samotné koupeli. Můžete ho nalít přímo i do vodní lázně, jako se používají třeba pěny do koupele. Těm já se musím vyhýbat obloukem, protože z nich mám gynekologické problémy. Olej mi pěnu alespoň na oko nahradí a lehčí pěnu přece jenom také v proudu vody udělá, takže o bublinky nepřijdete.


Poslední novinkou je lehký ochranný krém. Texturou je jemný, přesto skvěle hydratuje, takže ho ocení i sušenky. Vstřebává se do pleti prakticky ihned. Navíc obsahuje aktivní látku, která chrání před modrým světlem z počítače, mobilních telefonů nebo některých elektrospotřebičů. 
Pleťový krém se hodí i do mrazivého počasí, takže ho oceníte nejen teď na podzim, ale i v zimě.


Za mě se nové podzimní kousky rozhodně povedly, hlavně voňavé tělové máslo a multifunkční sprchový olej. Oba moc hezky voní, takže jestli jdete jako já po vůni, vřele doporučuji.

Co říkáte na novinky od Ryoru? A jak o svoji pokožku pečujete v chladnějším počasí?

12 komentářů:

  1. Krasně napsané, jsem stará sušenka a ryor je vyborna značka, kvalitní.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) to jsem ráda, že máte značku také ráda :-)

      Vymazat
  2. Ryor je co vím od ostatních skvělá značka. Sama zkušenosti nemám, ale určitě to někdy napravím :))

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné novinky. Celkově se mi tato značka začíná čím dál tím víc líbit. Ještě jsem od ní nic neměla.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že jo, přijde mi, že se za poslední roky hodně vylepšili, hlavně, co se týče designu a to dělá taky hodně :-)

      Vymazat
  4. Od tejto značky som ešte nič neskúšala, pre mňa je v zime najlepšou voľbou arganový olej :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oleje jsou fajn, používám je také moc ráda a hlavně v kombinaci s nějakým sérem :-)

      Vymazat
  5. Hi dear! Thank you for sharing this wonderful post and thanks for the inspiration!

    You have a wonderful blog, so I am very happy to follow you through the GFC! I will be glad if you look at my blog :) If you wish, you can follow me, I will be infinitely grateful to you ♥♥♥

    https://nastyadeutsch.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  6. Zdravím, hezký článek o kosmetice. Tuto kosmetiku RYOR používám už několik let. Nedávno jsem si pořídila malý e-shop s drogerií, kde prodávám i tuto značku RYOR. Aby se o mém e-shopu vědělo, tak jsem si na internetu našla tyto webovou stránku, kde jsem se dozvěděla co a jak. Mohu říci, že e-shop pomalu začíná fungovat. Hezký den

    OdpovědětVymazat
  7. Mám hodně suchou pokožku po celém těle. Zimní období je nejhorší. Na promazávání mám krémy dělané v lékárně. Vyzkoušela jsem už tolik přípravků a výsledek byl vždy krátkodobý. Na trhu jsem objevila tělové máslo od Ryoru a dala mu šanci. Takto vláčnou a přirozeně hydratovaou pokožku jsem už roky neměla. Moc děkuji za tento výrobek, mám z něj velkou radost.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!