19. ledna 2020

Zimní novinky Bell cosmetics

Ke konci loňského roku spatřilo světlo světa řada novinek mé oblíbené značky dekorativky Bell cosmetics. Většina kousků je k mému štěstí hezky třpytivých, takže ji oceníte hlavně v plesové sezoně. Na kosmetiku Bell nedám dospustit a nejen, že je kvalitní a vydrží, nezapláče ani vaše peněženka, protože většina produktů se dá sehnat kolem stovky. Jedinou nevýhodou je, že se nedá sehnat v drogeriích u nás v Česku, ovšem naši sousedé na Slovensku mají v tomto navrch.


Rozjasňovač by neměl chybět na žádném plese a tento tekutý rozjasňovač vás hezky rozzáří. Já si ho zvykla používat nejen na lícní kosti, ale třeba i pod linii obočí.
Výrazné rty jsou na večírcích také nutností. V tomto případě nejde až tak o rtěnku, jako o top coat lesk na rty, který se dává na matnou nebo jakoukoliv jinou rtěnku, kterou rádi používáte. 
Lesky obsahují jemné glitry, na rtech je ale neucítíte tak nebudou nijak obtěžovat. Některé jsou tak velké, že na rtech škrábou, tyto ale ani neucítíte a navíc vůbec nelepí.

A takto už vypadají jednotlivé kousky - pigmentace skvělá a lesk jako blesk.

Zleva: tekutý rozjasňovač, lesk na rty Top Coat Glitter Berry, lesk na rty Top Coat Glitter Mocha
Matné rtěnky jsou také hodně pigmentované a dají se použít buď samotné nebo pod již zmíněný top coat. Textura je hezky krémová, rty nevysušuje a hlavně nezvýrazňuje linky a vrásky, pokud vám už není dvacet.


Zleva: 01 Mocha Beige, 03 Berry Beige
Nejsem úplně typ, který by si lakoval nehty každý den do práce. Spíš si k tomu vyhledám příležitost, jako jsou právě plesy, večírky, rodinné oslavy nebo jiné slavnostní příležitosti. I na tyto příležitosti mám ráda jemnější odstíny, ale třpytivé. Jdou pak sice hůř odlakovávat, ale zato déle vydrží a jsou odolnější vůči otěru.
Laky na nehty So Glam zaručí sytou barvu již v jedné vrstvě a díky velmi úzkému štětečku si s ním můžete i pohrát a použít na jemné zdobení nehtů. 

Zleva: 03 So Unique, 01 So Violet
Možná se budu už asi po sté opakovat, ale řasenky jsou od Bell cosmetics jedničkou na trhu. Řasenka Lash Curtain Long&Curly je na objem i natočení řas, takže zabijete dvě mouchy jednou ranou. Zároveň je i pečující díky komplexu vitaminů a Panthenolu. 
Jediným problémem je to, že jdou trošku hůře odličovat. Já ovšem používám ty přírodní, takže mi to trvá déle. Pokud ale používáte klasicky micelárky, problém mít určitě nebudete.


Štěteček je klasický silikonový, na konci zúžený, aby se s ním dobře pracovalo. Dříve jsem byla na klasické štětiny, ale co používám řasenky od Bell, přeorientovala jsem se spíše na silikonové.


Na pudru se nenechte zmást nápisem Banana. Jde hlavně o odstín, ale jde o rýžový sypký pudr.  Některé transparentní pudry mají tendenci zanechávat na pleti bílou vrstvičku, proto je banánová jemně nažloutlý, aby se tomuto nežádoucímu efektu zabránilo.
Opět další důkaz toho, jak jsem se postupem času transformovala. Dřív bych jiné než lisované a hnědé pudry nepoužila, dnes už jedině sypké a rýžové nebo bambusové. Líčím se vždy doma, takže mi nevadí větší prášivost. Matující efekt se ale těmto jemným pudrům nevyrovná. Když se nalíčím ráno v 6, i po 12 hodinách mám čelo bez lesku a během dne se nemusím nijak přepudrovávat. 
Pudr používám i na lehké přepudrování očních stínů, které také déle vydrží bez hnutí. A používám i jako podklad pod stíny, proto si vystačím i bez báze. Možná jsem jediná, kdo to takto dělá, ale na mě to funguje a je to takový můj osvědčený trik.
Někomu může být na obtíž užší víčko, protože se do něj nedá moc pudru odsypat a namáčet tak štětec. Já si trochu pudru odsypu vždy rovnou do umyvadla a co zbude, pak jednoduše spláchnu. Není to zrovna dvakrát hygienické, ale některých zlozvyků se zkrátka nedokážu zbavit. 


Za sebe mohu jednoznačné doporučit řasenku a pudr. Už se asi opakuji po několikáté, ale řasenky, stejně jako make-upy Bell cosmetics umí na jedničku a určitě s nimi nešlápnete vedle.

Která z novinek vás nejvíce zaujala?

10 komentářů:

  1. Řasenka nevypadá špatně, zaujali mě i rtěnky. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, já jsem tedy našla stojan této značky v Rossmannu a když tam byla akce na 50% na dekorativní kosmetiku, udělala jsem obrovský nákup. Něco jsem už spotřebovala (pudr, bázi pod stíny a linky), ale rozhodně mi vyhovuje makeup a tvářenka, to jsou moji oblíbenci. Z tvého článku mě zaujal především ten banánový pudr, mrknu se po něm:-)
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Já se do Rosssmannu bohužel dostanu jen občas a při poslední návštěvě jsem si stojanu nevšimla, teda alespoň v Tom v Brně :-) budu to muset víc prozkoumat!

      Vymazat
  3. Už slyším o něm asi po třetí, všichni si značku vychvalují a pořád mi bylo divné, jakto že ji neznám, protože jsem v drogérii jako doma.. takže na Slovensko jo? Tak si asi udělám hezký víkend :D

    Jinak ty rozjasňovače? Wow!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prý by se měla značka koupit i někde u nás, ale bohužel jsem na ni nikde nenarazila. Musíme si tedy vystačit s e-shopem :-)

      Vymazat
  4. Ty rtěnky mají opravdu moc hezké odstíny, stejně tak laky. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Ten pudřík je parádní, spokojená jsem i se rtěnkami, řasenka mi ale bohužel moc nesedla, potřebuji řasy spíš zahustit a tahle mi vytváří spíš efekt hodně přirozených řas. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám řasy docela dlouhý i tak, takže nemám problém prakticky s žádnou řasenkou :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!