12. února 2021

Ralph Lauren Beyond Romance

Vůně si nekupuji sama příliš často, spíš je dostávám jako dárek. I v tomto případě většinou vím, jak voní, protože si přeji už konkrétní vůni. Není to takové překvapení, ale aspoň pak nejsem zklamaná, pokud mi vůně nesedne. Tentokrát jsem si vůni koupila sama, protože jsem potřebovala změnu a navíc jsem ji koupila úplně naslepo jen podle popisku. Měla jsem jen pár požadavků, a to aby šlo o ovocně-květinovou vůni. Co se týče flakonku, na tom mi až tak nezáleží, ale pokud i hezky vypadá, je to bonus navíc.

Ralph Lauren Beyond Romance


Moje požadavky po delším hledání splnila vůně Beyond Romance od Ralpha Laurena. Na jistotu jdu většinou jen u parfémů značky Lancôme. Těch už jsem měla mnoho a vždy byly úžasné a pořizovala jsem si je i opakovaně.
Ralph Lauren je pro mě značka známá pouze podle názvu, ale žádný parfém jsem neměla ani ve vzorečku. Dle popisku jde o čistou pudrovou vůni pro romantické ženy, vzdává hold přirozené kráse, ženskosti a eleganci. 

Ihned po aplikaci je vůně hodně sladká, dívčí a připomíná mi cukrovou vatu. Po chvíli přejde do smyslnější vůně, přesto zůstává se sladšími tóny. Doma jsem taktně naznačila, že malé 30 ml balení bude hned pryč, takže jako dárek by mě větší flakonek moc potěšil. 

Jde o parfémovanou vodu, ne toaletku, takže i poměrně dlouho vydrží. Já si na vůni vždy rychle zvyknu, takže ji přestanu cítit. Lidé v okolí mi ji ale chválí i po delší době, takže s výdrží na tom je dobře.

Flakonek vůně Beyond Romance
Flakonek vůně Beyond Romance

Složení vůně:

Hlava: bergamot, květy mandarinky, malina
Srdce: růže stolistá, konvalinka, jasmín
Základ: vanilka, kašmeran, bílé pižmo

Vůni Beyond Romance můžete zakoupit na e-shopu Notino.cz. Věřím, že právě parfém potěší úplně každého, ať jde o ženu nebo muže. Já sama je ráda nejen dostávám, ale i kupuji a touto vůní jsem se sama sobě trefila do vkusu. 
Vůni si na mě oblíbila moje mamka, takže dárek pro ni na Vánoce byl jasný a nemusela jsem dlouho přemýšlet, čím bych ji potěšila. Teď se navíc blíží Valentýn, takže pokud váháte, co si přát, můžete svým protějškům nenápadně naznačit, že vůně by mohla být tím pravým dárkem.
Určitě se na Notino mrkněte, probíhá tam spousta valentýnských slev, tak třeba něco ukořistíte i pro sebe jen tak pro radost.

Kupujete si vůně, které předem znáte nebo to někdy také zkoušíte naslepo? A co vůně jako dárek, dostáváte nebo darujete je rádi?

12 komentářů:

  1. Já zase moc sladké vůně nemusím :) ze složení by se mi zamlouvalo jen to srdce. Nicméně občas jsem až sebou překvapena a některé vůně si koupím i mimo můj běžný styl.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já taky. Někdy se trošku experimentovat vyplatí :-)

      Vymazat
  2. Tahle vůně by mi taky voněla. Takové mám nejraději. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  3. Vůni sice nepoznám, ale podle složení by mi taky mohla vonět. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj,
    vůni neznám, ale asi by mi voněla, mám taky ráda kategorii květin a ovoce. Falkon vypadá moc pěkně. Občas si něco koupím naslepo, ale většinou jdu na jistotu:-)
    Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono je to lepší, když tu vůni předem znáš. Myslím ale, že u těchto značek se nespálíš, to se mi stávalo u těch levnějších z drogerie, které jsem používala jako náctiletá :-)

      Vymazat
  5. Já parfémy naprosto miluju a vždy je kupuji naslepo. Nakonec se ale vždycky trefím do vkusu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vůně vypadá krásně, určitě musí i nádherně vonět! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to nádherná slaďoučká vůně, hned si mě získala :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!