22. března 2021

Elseve Dream Long Sleek serum pro ochranu vlasů před teplem

Možná si říkáte, že při práci z domova a v době, kdy nemáme prakticky žádnou příležitost si jít někam posedět, je zbytečné o svůj vzhled pečovat. Já home office nikdy neměla a i když jsme se v práci docela střídali, abychom se zbytečně nepotkávali a tím pádem neohrožovali, péči o svůj vzhled jsem nijak nezanedbávala. Líčila jsem se jako obvykle a vlasy jsem si také česala, jak je u mě běžně zvykem. Každý den chodím odesílat dopisy na poštu, občas nějaký ten nákup potravin, tak bych si jako šmudla nepřipadala ve své kůži. Mám se zkrátka ráda upravená, i když během dne moc lidí nepotkám a obličej je schovaný pod respirátorem.
Co ale pod respirátor neukryjeme, jsou naše vlasy. Jednodušší by asi bylo je stáhnout do culíku a neřešit to, ale nevidím důvod, proč se hezky neučesat třeba i doma, jen tak pro radost a dobrý pocit.



Vlasová řada Elseve Dream Long od L‘Oréal Paris není žádnou novinkou. Nyní je ale doplněna o nový kousek, a to Sleek serum, které vlasy chrání před teplem až do 230 °C. Kdo si často fénujete nebo žehlíte vlasy, jistě vám přijde vhod. Mě vždycky rve srdce, když vidím, jak se mi z vlasů při žehlení kouří. Odchází z nich veškerá vláha, jsou pak vysušené, lámou se, a to jim na kvalitě vůbec nepřidá. Vlasy si sice příliš často nefénuji nebo nežehlím, ale když už, tak chci, aby vlasy trpěly co nejméně.
V případě Sleek séra jde o neoplachovací péči, takže stačí nanést do celé délky vlasů, vyfénovat nebo vyžehlit dle zvyků a máte hotovo. 


Balení je praktické s pumpičkou, takže množství máte zcela pod kontrolou. Co mě překvapilo, tak sérum neobsahuje silikony a pro mě je to rozhodně plus, tohle si u vlasové péče hodně hlídám. Silikon sice udělá na vlasech hezký efekt, ale těžko se jej zbavujete. Pouhým šamponem nebo vodou jej hned tak nesmyjete.
Sérum je tedy rozhodně praktickou a užitečnou věcičkou, která by doma neměla chybět žádné z nás.


Používáte také nějakou ochranu vlasů před teplem? 

10 komentářů:

  1. Já si vlasy nežehlím vůbec a fénuji jen málokdy, takže doma žádný takový přípravek nemám :)

    OdpovědětVymazat
  2. Už dlho doma nemám žiadnu ochranu pred teplom. Síce sa v poslednej dobe snažím vyhýbať tepelnej úprave vlasov, ale ako náhle sa zas dostaneme do "normálneho" kolobehu, tak viem, že to tak už nebude. Tím pádom by som si mala zas nejaké zaobstarať. Toto som ešte neskúšala a to že nemá silikóny je skvelé plus. Pozriem sa naň, ďakujem za tip :)


    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není za co :-) vyzkoušej třeba toto a uvidíš, jak ti sedne :-)

      Vymazat
  3. Z této řady jsem zatím zkoušela pouze šampon a kondicionér, ale ochrana před teplem se vždycky hodí a možná tu dvojici doplním tímto sprejem - přeci jen si dost často žehlím vlasy. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud si často žehlíš, tak se po nějaké ochraně poohlédni, ať vlasy tolik netrpí :-)

      Vymazat
  4. Já si kupuji vždy nějakou levnou, buď Baleu a nebo Isanu. Snažím se vlasy nefoukat a v poslední době nežehlit, ale někdy se neubráním. Nicméně měla bych jednou za čas investovat do něčeho takového lepšího, ty levnější dost slepují vlasy (hlavně Isana).

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda. Jednou jsem měla nějaký suchý pudr na vlasy od Baley a byla to hrůza. Tento není zase až tak drahý a skoro neubývá :-)

      Vymazat
  5. Podobné produkty taky používám, ale tohle sérum jsem ještě neměla. Bez těchto produktů si vlasy tepelně neupravuju.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!