31. března 2021

Jarní novinky od Ryoru

První jarní dny jsou většinou spojeny s příchodem sluníčka a všeho pozitivního, letos se to bohužel neslo v jiném duchu, a to zpřísnění opatření. Na mě navíc letos snad poprvé dolehla změna času a špatný spánek, takže pro mě jaro nezačalo úplně nejrůžověji. Kosmetický průmysl ale naštěstí neusíná na vavřínech a s příchodem jara trh zaplavila nejedna novinka. Nejinak tomu není ani v případě české značky Ryor, která se zaměřila na produkty na rozjasnění pleti. A musím uznat, že v tuto dobu to přišlo jako na zavolanou, protože co si budeme povídat, trošku rozzářit teď potřebujeme každý. 


Pleťová séra, to je moje. Sérum s retinolem od Ryoru je určeno na zralejší pleť a do této skupinky já už bohužel spadám. Někdy si ale spíš říkám bohudík, protože jen tak mohu používat všechna na úžasná séra, omlazující přípravky, krémy a podobně. 
Sérum obsahuje kyselinu hyaluronovou, celé spektrum vitaminů, rostlinných extraktů a olejů. Konzistence je jemná, nijak nelepká a používám vždy kapku spolu s pleťovým krémem. 


Rozjasňující oční krém s peptidy má lehounkou texturu a díky tomu se vstřebává lusknutím prstu. Je také fajn, že nemá tendenci se rolovat, když náhodou nanesete větší množství produktu.
Pokud máte citlivé oči jako já, oceníte to, že je krém neparfémovaný. Já mám s některými i lehce navoněnými krémy problém v tom, že mají tendenci lehce v očích štípat a slzí mě, i když se mi krém nutně do očí nedostane. Jsem zkrátka citlivka a tak kolem očí potřebují tu nejšetrnější péči. 
Krém dobře působí i na tmavé kruhy pod očima a vyhlazuji jemné vrásky. Takže mazat, mazat a mazat a to hlavně pravidelně! Při občasném nánosu zázraky nečekejte, ale tak je to téměř se vším. Ať už jde o krém na vrásky nebo oční okolí, je třeba vytrvat a výsledky se dostaví. Chce to jen trpělivost a zvolit tu správnou péči. S Ryorem ji dostanete a ještě vás finančně nezruinuje.

Na závěr si nechávám to nejzajímavější, a tím je krémový rozjasňovač v tubičce. Je to také novinka, která mě samotnou oslovila nejvíce.
Kdo nemá rád moc výrazný lesk a velké třpytky na obličeji, které stejně během dne postupně opadnou, tak ho doporučuji vyzkoušet. 
Jak rozjasňovač použijete, je jen na vás. Dá se použít buď lokálně na lícní kosti nebo místa, která chcete projasnit nebo můžete přidat malé množství do denního krému a rozetřít ho po celém obličeji. Obsahuje jen jemný shimmer, žádný efekt disko koule nebo laciného třpytu. Třpyt navíc neztrácí během dne na intenzitě a univerzální odstín sedne každému tónu pleti. Ani když jste úplná bledulka, nebude působit nijak přehnaně.
Pleť bude jen hezky rozzářená a bude působit odpočatě. Mdlé a unavené pleti už máme z karantény všichni až nad halvu, tak je třeba pustit si do tváře trošku té záře a sluníčka, co myslíte? 


Která z jarních novinek od Ryoru vám nejvíce padla do oka?

4 komentáře:

  1. S Ryorem nemám zatím žádné zkušenosti, ale dle všech recenzí, které jsem četla to je kvalitní kosmetika. Tahle řada taky vypadá super! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano. Doporučuji začít s jejich tělovými máslíčky a deodoranty :-)

      Vymazat
  2. Novinky vypadají dobře, séra mám v kosmetice taky moc ráda. Od Ryoru jsem zatím zkoušela jen balzám na rty a jedno máslo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už měla kdeco, doporučuji hlavně tělová másla :-)

      Vymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!