29. března 2021

Tělová a pleťová kosmetika Gabriella Salvete

Věděli jste, že značka Gabriella Salvete nabízí i jiné kousky, než jen dekorativní kosmetiku? A rozhodně je z čeho vybírat, od sprchových gelů až po plátýnkové masky na pleť. A právě ty jsem se rozhodla vyzkoušet.
Jako první mi do oka padly voňavé sprchové gely. Na výběr jsou tři varianty - s růžemi, malinový s mátou a olivový. Ten poslední mě až tak nenadchl, protože olivy mám ráda pouze v jídle, v kosmetice je vůbec nevyhledávám. 
U malinového sprchového gelu s mátou převažují hlavně maliny, máta je hodně neznatelná. Je to ovšem i tak příjemná sladko-kyselá ovocná vůně. Oproti tomu druhý voní jemně po růžích a po všech těch ovocných vůních je tato květinová příjemnou změnou. Ceny sprchových gelů jsou neuvěřitelné, seženete je kolem 30,- Kč, což je hodně lidová cena. Zkrátka nepřijdou ani naše mužské polovičky, k dostání jsou i pánské verze 3v1.


Dalším překvapením jsou plátýnkové pleťové masky. Tentokrát nesáhla po kokosové, protože těch mám doma hodně od jiných značek, ale zkusila jsem růžovou  zklidňující Dragon Fruit. Maska je určena na "vystresovanou" pleť, která se na každé z nás může projevovat jinak. Ve většině případů to je tvorba akné, větší mastnota nebo naopak suchost, pleť je bledá, mdlá a celkově postrádá šťávu. Na doplnění energie a živin jsou plátýnkové jednorázové masky to nejlepší, obzvláště teď v lockdownu, kdy nemáme tolik možností pobývat na čerstvém vzduchu a jsme často zavření doma.
Maska byla příjemná, hodně nasáklá sérem a perfektně seděla na obličeji. Parfemace byla téměř neznatelná, nedráždila a nijak po sundání nelepkala. 
Cena masky také nepřesáhne třicet kaček, takže už za ty peníze stojí určitě za to.


Na závěr se podíváme na gelové hydratační polštářky pod oči. Hlavními účinnými látkami je kolagen, heřmánek a esenciální oleje. 
Polštářky jsou nasáklé sérem, ale jen v balení. Po vyjmutí už nejsou nijak zvlášť mokré nebo z nich tekutina neokapává, přesto na nich něco je. Žádné významné účinky jsem proto nezaznamenala, pokud je ale ovšem dáte do lednice, to je jiná. Vychlazené vám dodají okamžitou úlevu na unavené oči. Na tmavé kruhy moc netrpím, protože spím jako mimino. Četla jsem ale hodně pozitivních ohlasů, že jsou tyto polštářky perfektní i na nevyspalé oči a tmavé kruhy.
Pod očima drží, nemají tendenci spadnout, takže s nimi můžete klidně pobíhat po bytě. Polštářky jsou silnější a připomínají mi olejová zvířátka a srdíčka z dětství, které jsem si jako malá rozpouštěla ve vaně. Polštářky jsem ze srandy zkoušela také rozpustit, ale ani se nehnuly... 
V balení je celkem pět párů polštářků. Já je používám jednou týdně, takže nějakou dobu vydrží. Balení po 5 kusech stojí kolem stovky, a to je celkem sympatická cena ve srovnání třeba s korejskou kosmetikou. Polštářky se dají koupit i samostatně, takže je můžete zkusit, než se rovnou vrhnete do celého balení.


Celou nabídku značky Gabriella Salvete si můžete prohlédnout na Elnino.cz, kde ji také můžete pořídit za výrazné slevy. 

Co říkáte na tyto novinky? Věděli jste, že Gabriella Salvete nemá jen dekorativku?

10 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. To je jen zmínka novinek, značka toho má ještě mnohem víc :-)

      Vymazat
  2. netušila som, že Gabieralla Salvete má aj pečujúcu kozmetiku. Moc ma zaujala tá maska. Musím sa ísť na to pozrieť do drogérie. Ďakuje za tip :)

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já myslím, že ani v drogerii k sehnání není, viděla jsem ji zatím jen na Elnino.cz :-)

      Vymazat
  3. Páni, vůbec jsem netušila, že GS má v nabídce i pečující kosmetiky, myslela jsem, že je to jen dekorativka. Ale ty ceny, wau!

    OdpovědětVymazat
  4. Tak tu masku s dračím ovocem bych vyzkoušela okamžitě! :)) I sprchové gely musí krásně vonět. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Tý jo tak to jsem vůbec nevěděla. Sprchové gely vypadají pěkně a i ty masky.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!