5. dubna 2021

Řasenka Bambi Oversized Eye od L’Oréal Paris

Řasenka Bambi Eye od od L’Oréal Paris není žádnou novinkou. Nedávno byla uvedena v Oversized verzi a já vyzkoušela až inovovanou a nejnovější verzi, takže bohužel nemohu srovnávat. Na sociálních sítích doslova obletěly fotky holek, kterým řasenka udělala řasy jako mrkací panence. A pod to se mohu podepsat, dělá opravdu krásné dlouhé řasy.



Řasenka má silikonový kartáček a je zvláštní tím, že má štětinky jenom na nejširším konci zhruba do poloviny, u nejužšího konce jsou neznatelné. Díky tomu udělá hezké vějíře a prodlouží hlavně u vnějších koutků oka. 
S kartáčkem se pracuje dobře, je ohebný, ale ne tolik jako třeba u řasenky Sky High od Maybelline. Řasy neskutečně prodlouží, pročeše bez slepování a vy se pak už můžete těšit z dlouhých, objemných a černočerných řas. 

Řasenka docela dobře umí nasimulovat efekt umělých řas a pokud s řasenkou doplníte kouřovky, určitě budete se svými výraznými 3D řasami spokojeni. Většinou, když uvidím v televizi reklamu na řasenku, je to až okaté, jak má modelka nalepené umělé řasy. S těmito ale dosáhnete podobného výsledku a konečně tedy vytvoří efekt, který je založený na pravdě.


Jak můžete vidět, řasenka dělá opravdu hezké dlouhé řasy, protažené skoro až k obočí. Ve skutečnosti mi efekt přijde lepší, nějak se mi nikdy nedaří řasy zachytit lépe, než na fotce níže. I tak si ale můžete udělat celkem slušný obrázek, že to Bambi s řasami zkrátka umí. 


Na řasenku můžete mrknout třeba na Notinu, kde se prodává za necelé tři stovky. Určitě ji seženete i v kamenných drogeriích, tak záleží na vás, jaké nákupy jsou vám milejší. Já teď objednávám hlavně po internetu, protože je to nejen bezpečnější, ale i pohodlnější, na druhou stranu si nemůžete kosmetiku předem osobně omrknout.

Zkoušeli jste nějakou řasenku Bambi Eye?

10 komentářů:

  1. Já tuhle řasenku vidím poprvé. Líbí se mi její obal a řasy dělá opravdu pěkné. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to novinka, je k dostání zhruba měsíc. A ano, řasy dělá opravdu hezké :-)

      Vymazat
  2. Já tuhle taky ještě nezkoušela, ale řasy dělá opravdu nádherné!

    OdpovědětVymazat
  3. Řasenku neznám, ale udělá moc pěkné řasy. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Plno holek na instagramu ji moc chválí.. Tak jsem na ni zvědavá. Už ji mám objednanou :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jo, tuhle řasenku vůbec neznám, ale dost jsi mě navnadila...! :)

    Ela
    Me In Many Ways

    OdpovědětVymazat

Děkuji za váš komentář a přeji krásný den!